Senin bu yazdıklarını okurken büyük kızımın bebekliği geldı aklıma , aynılarını ben yaşadım kıZımda kolik vardı her gece aynı saatte bas bas bağırırdı sebebsizce denemediğimiz damla ilaç şey kalmadı her gece arabayla tur atmalar ama nafile annem ben eşim hepimizi bezdiriyordu . Çok huysyz bır Bebek'ti annem kundak yapıp öyle uyuturdu bazen zorla da olsa ama şimdi 7 yasında kocam kız oldu gerçi hala çok sinirli bi çoçuk ama olsun sağlıklı olsun da gaz kolik gelip geçici aCık sabret Zaman gectıkce düzelicek , sana ALLAH tan sabır diliyorum çünkü şuan yanlızca ona ihtiyacın var kalan her sey boş ve Fuzuli çünkü bebiş yine yapıcanı yapıyor, haa birde yanında bi süreliğine biri olsaydı anne yada kayınvalide süper olurdu ,dediğim gibi böyle zor bi bebeğin varsa en ıyı ilaç sabır ve bir büyüğünün desteği arkadaşimkızlar yardım edin bende bebeğimde perişan haldeyiz uykusuzluktan. Oğlum 24saatin anca toplamda 4-5saatini uykuda geçiriyor saatlerce uğraşıyorum uyusun diye en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor daha ayını yeni doldurmasına rağmen sese çok duyarlı ufacık gürültüde uyanıyor sonrada uyumuyor tekrar ki en başından beri gürültüde yatırmama rağmen böyle oldu uykusunda korkup sıçrıyor, gaz sancıları pik yapmış durumda hem Bitkisel hemde bitkisel olmayan ilaçlar veriyorum meryemhort diye bi bitki var veriyorum ben Rezene içiyorum ama banamısın demiyor. Sancıdan mı nedendir bilmiyorum ama bebeğim hiç uyumuyor ne kucakta ne beşikte ne sallayarak ve uyumadığı her dakika bas bas bağırarak ağlıyor sürekli ağlama halinde sesi kısıldı ağlamaktan artık bi akıl verin ya siz Nasıl uyutuyorsunuz sancı için ne yapıyorsunuz çok çaresiz kaldım inanın