- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
yaa birakip yaninda olamamak kötüymüs diyecegim ama inan görmek daha kötüydü.bizim yanimizda foto terapi gördü. gözleri kapali cok huzursuzlandi. aglamaktan helak oldumDün yatırdık Biz. Orda bırakıp çıktım ya oğlumu içimdeki acıyı anlatamam.
yenidogan sariligi olabilir mi?Merhaba mart anneleri :) bende Martin 25 inde dogum yaptim. Size bi sorum var. Bebisleriniz gün boyu gece ne kadar uyuyor mesela deliksiz uyuyor mu siz onu uyandiriyor musunuz emzirmek için. Gündüz uykuları nasıl. Benim kızım emerken en fazla 20 dk emiyor 20 dk sonunda memede uyuyakaliyor. Uyanık kaldığı süre yok denecek kadar az . Ben uyandırıyorum altını alıyorum emiyor yine uyuyor bu kisir döngü doğal mi ? Sizde durumlar nasıl . Birde geceleri daha çok huzursuz geceleri kendi 1 saat sonra uyanıyor. Gündüz yatti mi ben kaldirmadan kalkmiyor. Bu durum doğal mi değil mi ne yapmalıyım bi fikri olan var mı ?
Sariligimiz 8 civarında doktor normal dediyenidogan sariligi olabilir mi?
sütü cogaltmak icin neler yapiyorsunuz? oglum sarilik olunca cok agladim stres oldum az olan sutum daha da azaldi. nasil cogaltabilirim??? fikir verirseniz sevinirim.
maşallah canım benim bebek de aynı ölçüde idi ama doktorum normal yapamazsın dedi sezeryana aldı beni. gözün aydın güle güle büyütün bebişiselam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
Ben henüz dogum yapmadim ama arkadasimdan biliyorum Simit seklinde yastik satiliyor ya da kendin yapabilirsin Onun ustune oturup dikislerin ustune oturmazsan daha cabuk iyilesirmisben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl
Gecmis olsun ve gozun aydin kavusmussunuz Senin kizinda benimki gibi bekletti Merak ettim sancilarin kendi mi basladi ve normal dogum mu oldu?Merhabalar güzel anneler çok şükür prensesimi kucağıma aldım 2nisan 9:30da 3.500 kilomuz ayrıntıları inş eve geçip uygun olduğumda yazıcam
Acilma ve sancin yokken mi suni sanci vericeklerdi?o sekilde olursa zaten sezaryenle sonuclaniyomusGrup ne kadar da sessiz. Bende 30 mart ta doğum yaptım. Suni sancı almak için gittim. Fakat sonra korkup sezeryan oldum. Doktoru beklerken sağ olsun teyzeler gelinlerini anlattılar. Üç
Gündür doğuramadıklarını falan. Sipinal ile sezaryen oldu.
İyiki de böyle olmus. Cok rahat bir doğum oldu.
Yalnız sütüm hala gelmedi oğlum sarılık. Hastane de yatıyor.
Rabbim acil şifalar versin.
tesekkur ederim:)stres en büyük etken sütün artıp azalmasına..emzirmek artırır sütü sadece.. boşalan meme tekrar süt üretir..facebook da emziren anneler grubu var, orada detaylıca konuşuluyor sürekli, isterseniz takip edin..emzirme kampı var..nasıl yapıldığını okuyun mutlaka...ben o şekilde artırdım...ve doğumdan sonra ilk 3 gün sütüm gelmemesine, ilk haftalar çok az olmasına rağmen artırdım, ilk 6 ay sadece anne sütü ile besledim kızımı ve 2 yaşına kadar devam edicez inşallah...her annenin sütü bebeğine yeter, etrafınızdaki olumsuz ifadelerin hiçbirini duymayın...mama ver diyen dr olursa değiştirin..siz sütünüzün yeteceğine inanın gerisi kendiliğinden gelir...
arkadaşlar birşey soracağım, aliexpressten alışveriş yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam, ne kadar sürede geliyor ürünler nasıl? bir de kargo için ne kadar ödeniyor yaklaşık?
Canım çok geçmiş olsun. Bende çok çektim ayaklarımı yere vuruyordum. Hoş yine ara ara oluyor ama kanamalar geçti ve hafif ağrıyor yok denecek kadar azaldı. Ben bir iki gün pompoyla süt sağdım. Ama dikkat et pompanında bazı zaraları oluyor diyenler var işte sütü azaltması gibi ne kadar doğru bilmiyorum.gün içinde bir iki kerede kendin emzir. Eczacı sütü sağarken göğüs koruyucu kullanmamı önerdi. böylece acımıyordu. Birde hemşire 3 krem verdi bunları karıştırıp sürüp aventin kalkanını kullandım. Aventin kalkanında delikli olanlar yara için hava alıp iyileşsin diye. deliksiz olanda süt biriktirmek içinmiş forumda okumuştum bende ama kullanma kılavuzunda 40 dakikadan fazla tutmayın deniyor kalkanı. bende sütümü bir türlü arttıramadım. ilk başta gelmedi sonra yara oldu şimdide mama takviyesi yapıyorum. Allah hepimizin bebişlerini annesine babasına bağışlasın. Allah yardımcımız olsun.Slm arkadaş bende göğüs yarasından şikayetçiyim emzirmek işkenceye dönüştü. Bahsettiğin göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsun onunlamı emziriyorsun bana yardımcı olursan sevinrim canım alırım bende o kalkandan
Dikişler ik 10gün ağrıdı benimde 13.gün düştüler ondan sonra bişey kalmadı yanlız kanamam bitmedi şuan 28.gün sizin ne durumda kanamanız ne zaman biticek sıkıldım ped takmaktan
Biz inşallah yarın çıkacağı z hastaneden. Umarım sizin bebeğiniz de iyidir.yaa birakip yaninda olamamak kötüymüs diyecegim ama inan görmek daha kötüydü.bizim yanimizda foto terapi gördü. gözleri kapali cok huzursuzlandi. aglamaktan helak oldum((
Evet aynen öyle olacaktı. Bende aynını söylemiştim doktoruma. O da sancı olmadan açılmanın olup olmayacağını bilemeyiz demiştiAcilma ve sancin yokken mi suni sanci vericeklerdi?o sekilde olursa zaten sezaryenle sonuclaniyomus
e ben de kullaniyorum aventin kalkanini ama hic fayda etmedi bana
sütü cogaltmak icin neler yapiyorsunuz? oglum sarilik olunca cok agladim stres oldum az olan sutum daha da azaldi. nasil cogaltabilirim??? fikir verirseniz sevinirim.