2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yenidogan sariligi olabilir mi?

sütü cogaltmak icin neler yapiyorsunuz? oglum sarilik olunca cok agladim stres oldum az olan sutum daha da azaldi. nasil cogaltabilirim??? fikir verirseniz sevinirim.

sütü cogaltmak icin neler yapiyorsunuz? oglum sarilik olunca cok agladim stres oldum az olan sutum daha da azaldi. nasil cogaltabilirim??? fikir verirseniz sevinirim.

stres en büyük etken sütün artıp azalmasına..emzirmek artırır sütü sadece.. boşalan meme tekrar süt üretir..facebook da emziren anneler grubu var, orada detaylıca konuşuluyor sürekli, isterseniz takip edin..emzirme kampı var..nasıl yapıldığını okuyun mutlaka...ben o şekilde artırdım...ve doğumdan sonra ilk 3 gün sütüm gelmemesine, ilk haftalar çok az olmasına rağmen artırdım, ilk 6 ay sadece anne sütü ile besledim kızımı ve 2 yaşına kadar devam edicez inşallah...her annenin sütü bebeğine yeter, etrafınızdaki olumsuz ifadelerin hiçbirini duymayın...mama ver diyen dr olursa değiştirin..siz sütünüzün yeteceğine inanın gerisi kendiliğinden gelir...

Merhaba arkadaşlar, ben de 1 sene önce anne olmuş bir taze anneyim :) Herkese öncelikle hayırlı olsun, bebekleriniz sağlıkla büyüsün diyorum :) ilk günler biliyorum çok zor ama geçecek ve sonrası inanın çok keyifli :)

Bildiğiniz gibi bebeklerimiz doğumdan 15 gün sonra d vitamini kullanmaya başlıyor. Sağlık ocağının verdiği devit BHA yani kanserojen olan BHA içeriyor. BHA sız damla malesef bizim ülkemizde yok, Amerika'da satılıyor. Kendi kızım için binbir zorlukla bulduğum ddrop d vitaminini yeni anneler ve bebekleri için getiriyorum. Bunun yanında uygun fiyatlı carter's, burts bee, columbia kıyafteleri de..İlgilenirseniz bana mesaj atabilirsiniz, detayları paylaşabilirim..bebeklerimiz sağlıkla büyüsün..bunun dışında 1 senelik anneden istediğiniz herhangi bir geri bildirim varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım, sevgiler

selam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
maşallah canım benim bebek de aynı ölçüde idi ama doktorum normal yapamazsın dedi sezeryana aldı beni. gözün aydın güle güle büyütün bebişi

ben de doğum anını dikişleri hiç anlamadım çok rahattı ama şu an dikişlerim acıyor hatta bugun biraz kanama yaptı koltuktan kalkarken zorlandım biraz dikişleri olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl
Ben henüz dogum yapmadim ama arkadasimdan biliyorum Simit seklinde yastik satiliyor ya da kendin yapabilirsin Onun ustune oturup dikislerin ustune oturmazsan daha cabuk iyilesirmis

arkadaşlar birşey soracağım, aliexpressten alışveriş yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam, ne kadar sürede geliyor ürünler nasıl? bir de kargo için ne kadar ödeniyor yaklaşık?

Dogum yapmayan bi ben kaldim Mart gecti gitti Nisan annesi olucam artik Bugun itibariyle 40+5 olduk Sali gunune kadar gelmezse ki gelcek gibi degil (Ne acilma ne sanci var ) hastaneye yatisimiz yapilcak ama suni sanci vermiyceklermis Aranizda hic duyan var mi cervixi yumusatmak icin bi ilac veriyolarmis Prostoglandin iceren bi ilac ve agrisiz bi islem ve 12 saat sonra cikariyolar Bu sekilde sanci baslayabiliyomus ya da bi cubuk koyuyolarmis o acilmayi sagliyomus Bu islem basarisiz olunca tekrar ediyolarmis 2 tekrardan sonuc alinamazsa sezaryen yapiliyomus Suni sanciyi dogum baslamissa ve ilerlemiyosa veriyolarmis baslamayan doguma vermiyolar Bu konu hakkinda fikri olan var mi?Turkiyede boyle bi uygulama yapiliyor mu?ve sonuc pozitif oluyor mu?

Acilma ve sancin yokken mi suni sanci vericeklerdi?o sekilde olursa zaten sezaryenle sonuclaniyomus

tesekkur ederim:)

arkadaşlar birşey soracağım, aliexpressten alışveriş yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam, ne kadar sürede geliyor ürünler nasıl? bir de kargo için ne kadar ödeniyor yaklaşık?

Biz yaklaşık 2 ay önce kamera aldık hala gelmedi. 2-3 ay kadar sürüyor. Kargo ücretsiz olan da var ücretli olan da. Ürün seçtiğin sayfada kargo ücret bilgisi görünüyor. Direk ücretsiz kargolara Bakabilirsin

Canım çok geçmiş olsun. Bende çok çektim ayaklarımı yere vuruyordum. Hoş yine ara ara oluyor ama kanamalar geçti ve hafif ağrıyor yok denecek kadar azaldı. Ben bir iki gün pompoyla süt sağdım. Ama dikkat et pompanında bazı zaraları oluyor diyenler var işte sütü azaltması gibi ne kadar doğru bilmiyorum.gün içinde bir iki kerede kendin emzir. Eczacı sütü sağarken göğüs koruyucu kullanmamı önerdi. böylece acımıyordu. Birde hemşire 3 krem verdi bunları karıştırıp sürüp aventin kalkanını kullandım. Aventin kalkanında delikli olanlar yara için hava alıp iyileşsin diye. deliksiz olanda süt biriktirmek içinmiş forumda okumuştum bende ama kullanma kılavuzunda 40 dakikadan fazla tutmayın deniyor kalkanı. bende sütümü bir türlü arttıramadım. ilk başta gelmedi sonra yara oldu şimdide mama takviyesi yapıyorum. Allah hepimizin bebişlerini annesine babasına bağışlasın. Allah yardımcımız olsun.

rahat hissetmek, dinlenmek ve uyumak gerekiyormuş. ısırgan çayı arttırıyormuş sütü bir de hazır satılan çaylar var hip gibi markaların onlardan içiyorum ben, aç kalmıyorum, bol bol su içiyorum, etkisi ne kadardır bilmiyorum ama emziriyorum ben diye bir de tatlılara saldırıyorum şimdilik iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…