Canım benim de bebeğim 18 günlük oldu bugün. Devamlı memede kalmak istiyor uykusu hiç yok. Resmen hayattan koptum. Bugün başka bir doktora götürdüm. Çok iştahlı bebek sütünu artirman gerek dedi. Dinlenmem lazımmış. Dinlenmeye vakit yok ki. Gazi da varmış bu arada. Bebeğim sadece meme verince sakinlesiyor susuyor. Ne kadar sürecek bu böyle resmen tuvalete bile gidemiyorum. Sizin bir ay olmuş hiç bi düzelme olmadı mıKizlar bugun kizim bir aylik olduk cok sukur ama coooook gaz sancisi var yirtinio resmen ya nerdeyse gozunden yas gelecek rezene sap simplex veriom banamisin demio uyku da yok heo kucakta emziriom bir saat emio memeden ayrilmak istemio onunla rahatlio cok emincede gaz oluo ne yapacagini bilemedim siz neler uyguluosunuz
Arkadaslar 1 aylık olduk artık ama 2 haftadır acayip kusuyo oğlum doktora goturduk 2 ayrı doktora 2si de 15 gün süre verdi 2 şurup kullaniyoruz ağzına siringayla sıkıyorum bildiginiz gaviscon kullaniyo 15 gün içinde geçerse reflü eğer geçmezse hipertrofik pilor stenozu diye bi hastalıktan bahsettiler kilo alımı da çok az şimdiye kadar 3bucuktan 3830 olmuş daha genel gelişimi güzel ama kilosu çok az kafa çevresi filan buyumemis napicami bilmiyorum korkuyorum da
40+6da yatis planini konusmustuk. Ertesi gun 41 bitti ve sabahina benim oglan kendi kendine geldi hem de bi onceki gun hicbirr belirti olmamasina ragmen:)insallah seninki de gelir
Benim de 40 bitti bugün Dr um da 1 hafta bekleyip suni sanci vericek Insallah kolaylikla atlatirsin Allah yardimcin olsun Yarin bebegin kollarinda olucak ne mutlu sana :)
Kızlar hepinizden Allah razı olsun cok kırkıyorum. Rabbim kolaylık verir inşallah. Asabı keyf in isimleri doğumda kolaylık sağlıyormuş. Bi de bunu buldum. Umarım Rabbim yardım ederSağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Kızlar ben 39.haftamda kontrol icin hastanedeyken kanamam oldu.ben nisan sandm.doktor acil beni sezaryana aldi meger esinden ayrilmis bebeğim ameliyattan cikmadi.ben kizimi bi kez kucagima bile alamadm.yüzünü göremedim.kizim 4 kiloydu tombisti.sütüm yok diye üzülmeyin.doktor bana hap verdi sütün kurusun diye bi defa emziremedim kizimi
Kizlar bugun kizim bir aylik olduk cok sukur ama coooook gaz sancisi var yirtinio resmen ya nerdeyse gozunden yas gelecek rezene sap simplex veriom banamisin demio uyku da yok heo kucakta emziriom bir saat emio memeden ayrilmak istemio onunla rahatlio cok emincede gaz oluo ne yapacagini bilemedim siz neler uyguluosunuz
Canım benimde hiç leke gelmiyordu 37 de çatı muayenessinden beri doktorum muayeneden sonra leke gelebilir diyordu hiç gelmezdi ama dünkü muayeneden sonra geldi kesildi bi de bugün geldi yarın kontrol var bebeğimde hareketli diye gitmedim doktorda normal demişti zaten sen ne yaptınOldum Canım ama ben her gittiğimde çatı muayenesi yapıyor dr'um hiç leke gelmemişti sancım şiddetli olsaydı gidecektim Dr ama olmadı..
Yarın kontrolümüz var bende bugün kendimi yormaya çalışıyorum temizlik yürüyüş merdiven inip çıkıcam ananas hurma yicem, artık gelsin bebeğim çok zorlanıyorum artık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bende yarın 40+5 oluyorum bakalım ben ne zmn suni sancının tadına bakcam :)Kızlar benim yarın 41 hafta dolacak. Sancı açılma hala yok. Yarın suni sancı verilecek. Dualarınızı bekliyorum
Rabbim kolaylık verir inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bende yarın 40+5 oluyorum bakalım ben ne zmn suni sancının tadına bakcam :)
Bende dün Dr söyledim kendisi yoktu hastanede nöbetçi baksın git istersen gibi dedi bende gitmedim hareketleri felanda iyiydi lekede kesildi, bizimse yarın randevumuz varCanım benimde hiç leke gelmiyordu 37 de çatı muayenessinden beri doktorum muayeneden sonra leke gelebilir diyordu hiç gelmezdi ama dünkü muayeneden sonra geldi kesildi bi de bugün geldi yarın kontrol var bebeğimde hareketli diye gitmedim doktorda normal demişti zaten sen ne yaptın
Canimin ici allahim ne muradin varsa versin yavruna bagislasin seni bizimkinin sariligi 13e dustu ilk gun 17ye dusmüştü ben hurmayı 2.günde verdim 13e düştü pazar günü yarın tekrar kontrolümüz var ama yüksek ihtimal iyce düştü:) yavrum canlandı artık kendi uyanıyo acıkınca meme istiyo güzelce emiyo . Ben heycandan unutmuşum haber etmeyi . Cok sağol canım benimelinde ezip bir parça damağına sürsen yeter canım inşallah şifa bulur minik kuzu
Canım cok teşekkür ederim valla 13e düştü bebeğimin sarılığı biz düğün yaptık cunki sınırdaydı. Rabbim yavrularınıza bağışlasın sizi. Dile benden ne dilersen balla öyle mutluyumki gönlüm öyle rahatladı ki az önce aklıma geldi haber vermekCanım ben doğumdan önce eşime yaş hurma ve normal hurma aldırmıştım fatihde olunca heryerde bulmak mümkün :) yaş hurma yumuşak daha ballı oluyor hastaneye giderken yasin okumuştum üç hurmaya hepsini yemek nasip olmamoştı bi tanesi duruyodu okunmuş yaş hurmauı yalattım yani ama yaş kuru farketmez bence geçicek inş bu arada ben yemek konusunda çok titizim millet şok olur saçma gelir çok mücadele ettim millet ne laflar etti çok abartıyosun ayrı yemekler yok bi yaşından önce be tuz ne salça ne ne başka bişey hiç vermedim ama gönlğm rahatki sünnetse vardır bunda nir hayır dedim oh mis verdim hurmayı :) tadını alsın yeter damağına sürdüm ni kaç kez emfş o şekilde
Yarın hber ver cnm bende yazarım bakalım ne yapcaz hayırlısı olsun hakkımızdanBende dün Dr söyledim kendisi yoktu hastanede nöbetçi baksın git istersen gibi dedi bende gitmedim hareketleri felanda iyiydi lekede kesildi, bizimse yarın randevumuz var
Cnm benim oglumda surekli kusuyor her mamadan sonra 3/1 ini cikariyor dr soyledim onemsemedi olur dedi senin bebegin ne durumda?Arkadaslar 1 aylık olduk artık ama 2 haftadır acayip kusuyo oğlum doktora goturduk 2 ayrı doktora 2si de 15 gün süre verdi 2 şurup kullaniyoruz ağzına siringayla sıkıyorum bildiginiz gaviscon kullaniyo 15 gün içinde geçerse reflü eğer geçmezse hipertrofik pilor stenozu diye bi hastalıktan bahsettiler kilo alımı da çok az şimdiye kadar 3bucuktan 3830 olmuş daha genel gelişimi güzel ama kilosu çok az kafa çevresi filan buyumemis napicami bilmiyorum korkuyorum da
canım benim ne kadar mutlu oldum, Allah yavrularımızı bize bağışlasın, inşallah tamamen geçer, peygamber efendimizin (sav) sünneti ne güzel yıllar öncesinden çözümü sunulmuş bizlere, aynı sıkıntıyı yaşayan tüm arkadaşlar denesin bu kadasr hızlı etki etmesi mucize gibi maşallah kuzuya annesi.Canimin ici allahim ne muradin varsa versin yavruna bagislasin seni bizimkinin sariligi 13e dustu ilk gun 17ye dusmüştü ben hurmayı 2.günde verdim 13e düştü pazar günü yarın tekrar kontrolümüz var ama yüksek ihtimal iyce düştü:) yavrum canlandı artık kendi uyanıyo acıkınca meme istiyo güzelce emiyo . Ben heycandan unutmuşum haber etmeyi . Cok sağol canım benim
başının altına ince bir yastık koyup yan yatırarak reflü pğroblemini engelleyebilirsiniz . birde mama verdikten sonra biraz dik tutup hemen yatırmamak gerekiyormuş kızlar , genelde kusmalar normal kabul ediliyor benimki de kusuyor doktor fazlasını atar demişti, sonuçta mideleri henüz gelişmedi.Cnm benim oglumda surekli kusuyor her mamadan sonra 3/1 ini cikariyor dr soyledim onemsemedi olur dedi senin bebegin ne durumda?