2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sordum tatlım ben reflu olabilir dedi burnundan kustugu için gaviscon verdi.1 hafta sonra bakalım ne diycek

Dogurmayan kac kisi kaldik? ben bekledikce strese giriyorum sanirim Bi de ilk bebekler gec gelir diye psikolojimi bozdular Hicbi belirtimde yok doguma dair Insallah suni sanciya kalmadan gelir sancim Bu gidisle Nisan annesi olucam

GAZ SANCISI GELINCE; telefonunuza fon makinası sesi indirin açın kulağına yakın yere .. youtube bebek ninnisi açın ve sizde ninniye eşlik ederek kulağına söyleyin benimki sakinleşiyor şükür :)

Kizlar cok sükür bende bebegimi aldim kucağıma pazar günü gece 1:28 de normal dogumla geldi oğlum hala inanamıyorum bekleyenler hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlere inşallah :)

Dogurmayan kac kisi kaldik? ben bekledikce strese giriyorum sanirim Bi de ilk bebekler gec gelir diye psikolojimi bozdular Hicbi belirtimde yok doguma dair Insallah suni sanciya kalmadan gelir sancim Bu gidisle Nisan annesi olucam
Bennn kesin nisan annesiyim öyle düşünüyorum 40+3 üm ve hala tık yokk :)

Selam kizlar hastanedeyim tansiyon yüksek olduğu için yatisim yapıldı. Ayricq dun gece gaz sancısı sandığım sancılar nstde çıktı. Doktorum muayene etti 4cm açılmam varmis.stripleme yapti yarin olur dogum cokyakin dedi.suyum azalmis olmazsa çarşamba müdahale edicem dedi dualarinixi esirgemeyin lütfen allaha emanet olun

Allah yardimcin olsun bi avazda kurtul insallah Sende ayriliyosun aramizdan Biz bekleyenlerede dua et firsat bulursan:)

Bennn kesin nisan annesiyim öyle düşünüyorum 40+3 üm ve hala tık yokk :)
Sen ve ben kaldik son mohikanlar olarak :) Sen benden önce dogurursun grubu artik ben kapatir giderim benim de yarin 40 hafta doluyo Ayy bi de gorumcemle konustum onun 5 cocugu var hepsi de gununden 10 gun sonra gelmis ve 4 u suni sanciyla normal dogdu 5.si kendi sancisiyla normal oldu Insallah benimki o kadar bekletmez Dusununce geriliyo insan

Kizlar bugun kizim bir aylik olduk cok sukur ama coooook gaz sancisi var yirtinio resmen ya nerdeyse gozunden yas gelecek rezene sap simplex veriom banamisin demio uyku da yok heo kucakta emziriom bir saat emio memeden ayrilmak istemio onunla rahatlio cok emincede gaz oluo ne yapacagini bilemedim siz neler uyguluosunuz

İnşallah benimde en azından doğum anında iner ilk gebelikte erken inmeli diyorlar demekki böylede olabiliyor

inşallah doğum anında iner yeter ki o an korkunu kontrol altına almaya çalış.. cünkü bebek aşağı inse dahi bu yüzden geri yukarı cıkabiliyor..

Canım benim ilk bebeğim 40+2 bitti yarım santim açılma çok hafif yumuşama varmış bebekte yukarda hiç sancım yok bebek inmez sezeryana mecbur kalırım diye korkuyorum ilk bebeklerde inmesi mi gerekiyor
Benim bebeğim doğumhaneye gidene kadar inmedi merak etme sadece doktorun acele etmesin ben de 40. Hafta doğurdum hiç belirti yoktu birden suyum gelmeye başladı güle oynaya gittim doğuma çok şükür. Açılmam saat 3 te tamdı ben 7 de doğurdum.

Allah yardımcın olsun yarın bebeğin kucağında korkma son saatlerin keyfini yaşa rabbim hayırlı sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin

Kısmet cnm belli olmaz bakarsın sen yarın gününde doğurursun benim hala tık yok valla doktorda korkutuyor beni sürekli takip et ne zmn kaka yapar bilemiyoruz en ufak hareket azalmasında gel dedi şimdi tedirginim gece bile takip etmekten uyuyamıyorum

Doktorum normal doğum yanlısı çatında çok uygun seni sezeryana almak istemiyorum dedi o yüzden güveniyorum ona elinden geleni yapar ama hayırlısı olsun eğer bebeğimin sağlığı için sezeryan daha iyi olcaksa öyle olsun

Saol canim gittim bugun topuk kanini aldilar ama sormayi unutmusum sonuc ne zaman belli olur diye tlfn numaraniz degismedi degilmi diye sordular sanirim sonuc cikinca arayacaklar.
Sonuç olumsuz olur ise ( sorun olduğunda) arıyorlar. İnşallah aramazlar :)

Kızlar kahve rengi lekeler geliyor, 35. Haftamda da gelmişti erken doğum olabilir diye yatış vermişti 1 gün, progestan felan kullanmıştım bu defa geliyor mu gerçekten bebeğim acaba

yarın kucağına alırsın bebişini :) sağlıkla çok kolay bir şekilde al kucağına. var mı şimdi sancın? 4 cm açılma çok iyi. kolay doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…