2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel doktorun takip ediyo Ben doguma girmesi icin baska dr tercih ettim bana 1 Nisana randevu verdi Kendi dr umda yarina vermisti Cok rahat burdaki doktorlar ama ben kendim surekli takip ediyorum hareketlerini Ne kadar yavaslamis olsa da bazen pit pit vuruyo bi de hickiriklari hala devam ediyo

Sen nerdesin canım gün bitince haftada bir çağrılırmı ben hergün gidiyorum sende mutlaka takip et hareketlerni Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

Kızlar kahve rengi lekeler geliyor, 35. Haftamda da gelmişti erken doğum olabilir diye yatış vermişti 1 gün, progestan felan kullanmıştım bu defa geliyor mu gerçekten bebeğim acaba
Canım bugün muayene oldun mu beni alttan muayene edince doktorum hep söylüyor lekelenme olabilir diye hiç olmuyordu bugünkü muayeneden sonra benimde bir iki damla kahve lekelenme oldu

Sen nerdesin canım gün bitince haftada bir çağrılırmı ben hergün gidiyorum sende mutlaka takip et hareketlerni Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
Ben yurtdisindayim Slovakyada Burda ozel bi hastaneye gidiyorum Kendi dr um yarin cagirdi gununde yani ama burda extra ucret odeyerek dr secebiliyosun Benim dr um hastanenin sezaryen uzmani ve rahat bi adam o yuzden degistirdim Bayan bi dr ve ingilizcesi daha iyi birini sectim hemde normal dogum konusunda tesvik edici Cep no sunu verdi dogum olursa aramam icin Olmazsa da randevumuz 1 nisanda Kendi dr unla randevunu da iptal et ben ilgilenicem dedi

Değişikmiş canım sen doktor değiştirerek iyi yapmışsın bizler normal doğum için elimizden geleni yapalım olmazsada hayırlısı deriz inşallah çok bekletmeden hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz

canım daha dun saglık ocagına sordum dogunca kımlık nosunu da bıldırmek suretıyle bız bıldırıyormusuz saglık ocagına , sonrasında onlar takıbını yapıyorlarmıs bebegın...
onlarda gebe ızlem dosyamız var ama dogumun net tarıhı bellı olmadıgından cocugun ne zaman dogdugunu bılemezler..

Kızlar ben 39.haftamda kontrol icin hastanedeyken kanamam oldu.ben nisan sandm.doktor acil beni sezaryana aldi meger esinden ayrilmis bebeğim ameliyattan cikmadi.ben kizimi bi kez kucagima bile alamadm.yüzünü göremedim.kizim 4 kiloydu tombisti.sütüm yok diye üzülmeyin.doktor bana hap verdi sütün kurusun diye bi defa emziremedim kizimi

Canım bugün muayene oldun mu beni alttan muayene edince doktorum hep söylüyor lekelenme olabilir diye hiç olmuyordu bugünkü muayeneden sonra benimde bir iki damla kahve lekelenme oldu
Oldum Canım ama ben her gittiğimde çatı muayenesi yapıyor dr'um hiç leke gelmemişti sancım şiddetli olsaydı gidecektim Dr ama olmadı..
Yarın kontrolümüz var bende bugün kendimi yormaya çalışıyorum temizlik yürüyüş merdiven inip çıkıcam ananas hurma yicem, artık gelsin bebeğim çok zorlanıyorum artık

Kızlar benim yarın 41 hafta dolacak. Sancı açılma hala yok. Yarın suni sancı verilecek. Dualarınızı bekliyorum

40+6da yatis planini konusmustuk. Ertesi gun 41 bitti ve sabahina benim oglan kendi kendine geldi hem de bi onceki gun hicbirr belirti olmamasina ragmen:)insallah seninki de gelir

oyle cok sey deniyorum ki tek ilac zaman sanirim iyilesicekler insallah Rabbim yardim etsi
Canım çok geçmiş olsun. Bende çok çektim ayaklarımı yere vuruyordum. Hoş yine ara ara oluyor ama kanamalar geçti ve hafif ağrıyor yok denecek kadar azaldı. Ben bir iki gün pompoyla süt sağdım. Ama dikkat et pompanında bazı zaraları oluyor diyenler var işte sütü azaltması gibi ne kadar doğru bilmiyorum.gün içinde bir iki kerede kendin emzir. Eczacı sütü sağarken göğüs koruyucu kullanmamı önerdi. böylece acımıyordu. Birde hemşire 3 krem verdi bunları karıştırıp sürüp aventin kalkanını kullandım. Bu kremlerin ismini vermek istemiyorum yan etkisi vs olursa diye doktoruna söylersen uygun bir şey yazar. Ama muhakkak bu kremlerden sonra bol su ile yıkamak lazım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. bende sütümü bir türlü arttıramadım. ilk başta gelmedi sonra yara oldu şimdide mama takviyesi yapıyorum. Allah hepimizin bebişlerini annesine babasına bağışlasın. Allah yardımcımız olsun.

cnm sana özelden yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…