2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlaar sonunda 22 martta normal ve çook zor bi doğumla oğlumu kucağıma aldım. Oğlum şimdi yanımda uyuyor onun için herşeye değer şükür Rabbime darısı bebişleri daha gelmeyen olsun

Amin canım hayırlı olsun bebişine sağlıklı uzun ömür versin Allah darısı başımıza inşallah süreç nasıl işledi suniyle mi indi bebek kanala

Nişandan 1 saat sonra suyum geldi ve hastaneye geldim duş alıp açılmam 3 cm di sancılarım düzensiz dua edin bi daha açılmayı kontrol etmediler sadece giriş yapınca baktılar

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine canım bize de dua et

Bizden de günaydın bu arada kıdemli hamiş olarak 40+4 ten selamlar hastaneye gidiyoruz şimdi son kontrole. Bizim kız cuma suniyle gelmeye kararlı sanırım hadi öperiz hepinizi

Ben de 40+3ten selamlıyorum herkesi Allah yardımcın olsun canım bize de cuma suni sancı verilcek yine senin bebiş kanalda benim kız oraya dahi inmedi

ayy canım teşekkürler bu bilgi için, hangi haftada başlıyoruz balon şişirmeye?

Hayirli ugurlu olsun bebeğiniz.
Ne gibi değişiklikler oldu ? Benim oğlum gece hiç uyumuyor. Sizin bebeğiniz şimdi ne kadar süre ile uyuyor? Tecrubelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Tesekkur ederim.buyudukce uyku duzeni olusmaya basladi.mesela artik gunduzleri daha cok uyanik kaliyor ama geceleri uyandiginda emiyor alti degisiyor gazini cikarip hemen uyuyor.ilk zamanlar 2 saatte bir o uyanmasa bile ben uyandirip emziriyordum ama artik onun uyanmasini bekliyorun.genelde 2.5-3 saatte bir uyaniyor.gunduz cok uyanik kaldiysa gece 4 saat uyudugu bile oluyor.gun asiri ayni saatlerde banyo yaptiriyorum.banyodan sonraki uykusu garanti 4 saat oluyor :)bende artik uyuyup uyanacagi saatleri az cok kestirebildigim icin islerimi ona gore ayarliyorum.he tabi dengemizin sastigi gunler olmuyor degil.bazen uyumaya direnip 6 saat uyanik kaldigi zamanlar oluyor.genelde muzikle sakinlestiriyorum dinlemeyi cok seviyor :)dogdugundan beri geceleri isikli ortamda hic tutmuyorum ve onunla hic konusmuyorum ki uykusu acilmasin.boyle yaptigim icin annemler dalga geciyorlardi benimle kucucuk bebek geceyi ne bilsin diye ama inanin bebekler herseyi anliyorlar ve kesinlikle duzeni seviyorlar .

Kizlar size dogumumu anlatayim dun sabah bebisimi kucagima aldim normal dogumla... Gece saat 1 gibi agriyla uyandim ama gelip gecer dedim lavaboya gitti yattim ve ayni agridan yine oldu sancilarim drek 5 dakka arayla basladilar saat 2 ye kadar cektim evde sancilari hep 5 dakka araylandi 2 de ttuk hastanenin yolunu ve geldigimizde duyduklarima inanamadim 6 sm acilmam oldugunu soylediler hemen suyumu patlattilar agrilari cekmek biraz zor kizlar sakin korkmayin bebegi dogurmak zor deil bak benim ilk bebegim ve bu kadar kolay oldu agri vardi zordu ama bebisi kucagima alinca hepsini unuttum 3150 buyuklugunde pasam ... Aaaa kizlar unugmadan bunuda anlatim ben ben dogumdan onceki gun cok hurma yedim belki o yuzden okadar buyuk acilmam vardi isterseniz arastirin bi bu furmayi ben cok faydalarini okumustum

Amin canım hayırlı olsun bebişine sağlıklı uzun ömür versin Allah darısı başımıza inşallah süreç nasıl işledi suniyle mi indi bebek kanala
Amin canım çok sağol. Suni almadım kendi sancımla gittim. 5 dk da bir geliyordu. Süreci cesaretini topladığı bir zaman yazıcam inşallah baya zorlandım 3.730 gr bebek ve bende çatı sorunu vardı

off benımde en cok tırstıgım sey yaa.ılk gebelıgımde 1bucuk ay sonra gecmıstı yaralara.nette ne duyduysam kım ne soyledıyse uyguladım.genetıkmı acaba annem 3 cocugundada yasamıs oyuzden korkuyorum bu gebelıgımdede basıma gelırse dıye.dogum sancısından beter derlerdı ınanmazdım gercekten cok acı verıyo.lansınohu bende surmustum gebelıgımde hıc faydasını gormedım.sarı kantaron demıstı bır arkadas cok ıyı gelıyor dıye bır de onu dene canım.allah tez vakıtte sıfa versın
yok canım herkesde farklı etkı edıyo sunu yapsaydım bunu etseydım dıye uzme kendını.banada ebe yanlıs emzırmıssın demıstı sadece ucunu degıl kahverengı kısmın hepsını agzına verecktın demıstı ama ıs ısten gecmıstı bı kere yara oldumu ıyılesmesı zzaman alıyo

An itibari ile nişanım geldi :) çok heyecanlandım sağlıkla gelsin güzel kızım :)
cok guzel haberlerle donersın ınsallah merakla beklıyoruz
Merhaba kızlaar sonunda 22 martta normal ve çook zor bi doğumla oğlumu kucağıma aldım. Oğlum şimdi yanımda uyuyor onun için herşeye değer şükür Rabbime darısı bebişleri daha gelmeyen olsun

gözun aydın canım bol sutlu gazssız gunler
Bizden de günaydın bu arada kıdemli hamiş olarak 40+4 ten selamlar hastaneye gidiyoruz şimdi son kontrole. Bizim kız cuma suniyle gelmeye kararlı sanırım hadi öperiz hepinizi
bızı haberdar et canım güzel haberlerle donersınız ınsallah

ay ne guzel dogumun olmus canım ınsallah bızımde boool acılmalı kolay kısacık saglıklı dogumlarımız olur

Kızlar ben dün dra gittim. Her hafta normal doğumu bekleyeceğini söyleyen dr dün beni sezaryene almaya karar verdi. Bebek 3800 olmuş çünkü. 39+0 dım dün. Henüz bebek aşağı da inmemiş. Rahimde bir yumuşama bile söz konusu değil. Sancı da yok. Haftaya 4ü geçecekti. Göbek çevresi 41. Haftada görünüyo şu an. Dr uygun görmedi. Suni sancı muhabbeti için de rahimin ya da bebeğin pozisyonunun doğuma elverişli olması lazım. Benim durumumda kimseye durup dururken suni sancı da verilmez mesela. Doğum eylemi yok ve iri bebek . Normal doğurucam diye de yırtınmanın bi alemi yok yani.

il doğumu kurtarmak gerekli diye düşünüyorum ondan yazdım.
başka birkaç dr fikri daha alın. özellikle doğal doğum taraftarı olsun doktorlar.
ve sezaryene bile sancıyla girmek en doğrusu. bebek kendi karar vermiş oluyor geleceği zamana. hayırlı doğumlar..
bu arada çatın dar diye sezaryene alınıp 4,5 kilo çocuğu ikinci de normal doğumla doğuran kadınlar da çok fazla.

Hayırlı olsun Canım sağlıkla huzurla büyüt inşallah.. Dikiş atıldımı Canım

Biraz bekleseniz canim..belki kendiliginden gelecek?sonucta kilo tahminlerinin de yanilma payi var. Benim 38i bitirmeye birkac gun kala 3800 olcmuslerdi, doktorum hic yatiralim sezaryen yapalim vs demedi. Sadece hurma,yürüyüş vs onerdi o kadar. Kaldi ki son haftalarda bebek eskisi kadar kilo almaz, yoksa 42. Hafta bitiminde doguranlar hep 5 kilo dogururdu degil mi? Benim oglum karnimda gecirdigi son 3 haftasinda 500 gr almıştı mesela. En azindan madem sezaryene karar verdiniz,guvenlik sinirlari dahilinde bebek ne zaman ısterse o zaman ol sezaryenini. Aslinda kadin dogumcular arasinda da son trend bu yonde.

Benim kizimda 1aylik oldu :) ilk zaman dediginiz gibi tutamadigicicin aciyor gogusler,Ben her seferinde parmagimla agzina ittirdim,zor oldu bazen benim de canim yandi ama yara olmadi cok sukur acisi da gun gectikce azaliyor,emzirdikten sonra lansinoh surup gogus pedi koyuyorum yumusayip dinleniyor biraz..bebegim saat basi emiyordu daha ancak yeni yeni 2saatte bire dusurebildim :)

Tum annelere kolay gelsin:)

Teşekkür ederim. Benin bebegim Henüz 12 günlük gece uykusu çok az. Ben de saatimi 2 saat sonraya kuruyorum emzirmek için. Ama hiç alarm ole uyanmadım. Bebeğim daha önce ağlayarak uyanıyor.
Hep memede uyuya kalıyor ben de gazini cikartamiyorum. Gazini çıkartmaya calissam ağlamaya başlıyor ve ancak memede susuyor. Gündüz de çok uzun uymadığı için ben de uyuyamiyorum. O kadar yorgunum ki. Bundan sonra ki hayatım nasıl olacak çok korkuyorum. Kendime Nasıl zaman ayiricam. Uykusuzluktan gözlerim çöktü .
Sizin bebeğiniz kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…