2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 40+3ten selamlıyorum herkesi Allah yardımcın olsun canım bize de cuma suni sancı verilcek yine senin bebiş kanalda benim kız oraya dahi inmedi :KK43:
Canını sıkma sancıyla inebiliyorlar arkadaşım :KK19: olumlu düşün, bugün kontrolde doktorum dedi ki, iki gün önce böyle değildi yüzünü aşağı çevirmiş, tam doğmak üzere duruyor dedi. Yani iki güne değişebiliyor aslında demekki. Umudumuzu yitirmiyoruz, normal doğum nasip olur inşallah bize.

Mama vermek istemiyorum , ama doymuyo ağlıyo .Herkes emzirdikçe gelir sütün diyor .
Canım ben de sezeryan oldum hiç pişman değilim çok rahat bir dogum oldu sonrasında da ağrı çekmedim fakat süt konusunda haklısın benim oğlum memeyi tutmuyordu neyse ki 4.günde süt tam geldi ve meme almaya başladı şu an 22 günlük olduk herşey yolunda gaz sancisi dışında endiselenme stres yapma

Aa canm hayırlı olsun.sürpriz yapmis kizin.Allah analı babalı büyütsün.ben de hala bekliyorum.bakalım nazlı kızım be zaman gelecek?
evet cnm aynen sürpriz yaptı hayırlısı böyleymiş. 38de düşünüyoduk biliyosun. çok korktum bir anda suyum gelince. aslında normal doğum da olabilirdi ama doktorum riske atmak istemedi . sezeryan sonrası toparlanmak baya zormuş. bugün 9.gün sancılarm hala var ama kızıma sağsalim kavuşmuş olmam her şeyi unutturuyor. senin durum ne allemde? bu arada kaşıntım doğumdan sonra geçmedi kaşındım ilk 2-gün kaşıntı ve ateş basması yaşadım. anestezi sanırım tetikledi iyice.. iğne falan vurdular.ilaca devam ediyorum.azaltarak sonlandırıcam. 2-3 gündür kaşıntım yok gibi çok şükür. darısı sağlıkla sana ve tüm arkadaşlara inşallah.

Canını sıkma sancıyla inebiliyorlar arkadaşım :KK19: olumlu düşün, bugün kontrolde doktorum dedi ki, iki gün önce böyle değildi yüzünü aşağı çevirmiş, tam doğmak üzere duruyor dedi. Yani iki güne değişebiliyor aslında demekki. Umudumuzu yitirmiyoruz, normal doğum nasip olur inşallah bize.

İnşallah canım gerçekten çok istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla nasip eder Allah inşallah bize

Nişandan 1 saat sonra suyum geldi ve hastaneye geldim duş alıp açılmam 3 cm di sancılarım düzensiz dua edin bi daha açılmayı kontrol etmediler sadece giriş yapınca baktılar
Dualarım seninle cnm süper bak açılıyor çookk hızlı ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al inşallah darısıda bana yaa günümüz aynı bende hastaneden geldim ne sancı ne açılma hiçbişe yok ay sonuna kadar bekliycez

Of benim sorunlarim bitmiyor.. Yarin yenidoğan yogunbakimdan cikicaz ama orda biberona alisti mamaya alisti.. Nasil yapicaz bilmiyorum. Sütümu sagdigim için kaç cc olduğunu biliyorum.. Sabah güzel sutum oluyor ama geceye kadar kalmiyo desem yeri.. Doymuyo geceleri mamayla memeyi ayni anda vercez galiba bu gidisle

Ayy çok geçmiş olsun Canım Nasıl böyle bi hata yaparlar körlerimi bu insanlar, Allah korusun fark edilmeyip daha kötü şeylerde olabilirdi
Canim zateb cok kotu şeyler oldu. Şu kadar söyleyim sen anla kocamı görmek bile istemiyorum. Psikolojik anlamda çöktüm .o kürtajı canlı yapmaya çalıştılar izin vermedim yaptıramadımda zaten.En son zaten dün öğrendimki ameliyata giderken şoka girmişim kan 4te tansiyon yerlerdeymiş zaten en son kulaklarım duymuyodu görmüyodumda. İsyan bayraklarını cekip cıktıö dün hastaneden. Evimize geldik. Pekmezler kompostolar incirler falan kendi kendime bakmaya çalışıyorum cokta mutluyum şükür

Of benim sorunlarim bitmiyor.. Yarin yenidoğan yogunbakimdan cikicaz ama orda biberona alisti mamaya alisti.. Nasil yapicaz bilmiyorum. Sütümu sagdigim için kaç cc olduğunu biliyorum.. Sabah güzel sutum oluyor ama geceye kadar kalmiyo desem yeri.. Doymuyo geceleri mamayla memeyi ayni anda vercez galiba bu gidisle
Canım bende mama kullanmak zorunda kaldım . Sütüm birden kesildi tekrar ameliyata alınınca . Biberon verdik göğüs ucum içine kactı biraz pompayla cektim falan ama süt yoktu. Egem emmek istemedi zor geldi. Süt için sana harika bi dormül söyleyim bulgur corbası . Sürekli içiyorum sütün fazla olursa bineronu bırakır bebek .

Biraz bekleseniz canim..belki kendiliginden gelecek?sonucta kilo tahminlerinin de yanilma payi var. Benim 38i bitirmeye birkac gun kala 3800 olcmuslerdi, doktorum hic yatiralim sezaryen yapalim vs demedi. Sadece hurma,yürüyüş vs onerdi o kadar. Kaldi ki son haftalarda bebek eskisi kadar kilo almaz, yoksa 42. Hafta bitiminde doguranlar hep 5 kilo dogururdu degil mi? Benim oglum karnimda gecirdigi son 3 haftasinda 500 gr almıştı mesela. En azindan madem sezaryene karar verdiniz,guvenlik sinirlari dahilinde bebek ne zaman ısterse o zaman ol sezaryenini. Aslinda kadin dogumcular arasinda da son trend bu yonde.
+- 300 oynama payı bırakıyolar biliyosun. Benimki biraz garip ama canım. Geçen hafta 3300 ölçtü bu hafta 3800. Ve defalarca ölçtü yanılmaktan korktu dr. Alttan da muayene etti. Aşağı inmemiş yumuşama yok. Doğum görünmüyo dedi. Göbek çevresi 41. Haftada görünüyo bebeğin. Çok zorlayıcı bi süreç bizi bekliyo dedi. Drum aslına bakarsanız normal doğumcu. Muayene başında bile beni durumuma göre 42 ye kadar bekletebileceğini söylemişti. Ama ölçümdeki bu olay çok şaşırttı yani. Sancı da hiç yok. Ben de beklemeyelim o zaman dedim destekledim dru. Zaten ben 4 üstü bebek için kendimi güçlü hissetmiyorum açıkçası. Bikaç yöntem var doğumu başlatabilecek ama dr uygun görmedi bebek için de benm için de. Yarın 39+2 yim zaten.

Normal doğumu çok istedim ama kısmet böyleymiş diyorum. Sezaryenden de çok korkuyorum esasında. Yapcak bi şey yok ama şu an için.

+- 300 oynama payı bırakıyolar biliyosun. Benimki biraz garip ama canım. Geçen hafta 3300 ölçtü bu hafta 3800. Ve defalarca ölçtü yanılmaktan korktu dr. Alttan da muayene etti. Aşağı inmemiş yumuşama yok. Doğum görünmüyo dedi. Göbek çevresi 41. Haftada görünüyo bebeğin. Çok zorlayıcı bi süreç bizi bekliyo dedi. Drum aslına bakarsanız normal doğumcu. Muayene başında bile beni durumuma göre 42 ye kadar bekletebileceğini söylemişti. Ama ölçümdeki bu olay çok şaşırttı yani. Sancı da hiç yok. Ben de beklemeyelim o zaman dedim destekledim dru. Zaten ben 4 üstü bebek için kendimi güçlü hissetmiyorum açıkçası. Bikaç yöntem var doğumu başlatabilecek ama dr uygun görmedi bebek için de benm için de. Yarın 39+2 yim zaten.

Sizin karariniz tabii canim ama bazen bebekler sismandan ziyade iri yapili oluyor. Boyu falan da uzunsa daha zayif oluyorlar aslında. Ben iki oglumu da kilolu dogurdum biri 55 cm biri 54 cmdi uzaktan bakan zayif diyordu cunku vucut kitle indeksi dusuk oluyordu 50 cm dogan bebeklere gore. Haliyle doğarken sorun olmadi.

X