2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

balon şişir derken nasıl yani açıklayabilir misin canım anlamadım ?
Normal bildiğimiz balonu şişiriceksin canım hem şuanda beğin inmesini ve açılmaya yardımcı oluyor şişirince fark edeceksin zaten, hem doğum esnasında ıkınmada nefes alıp ıkınırken daha fazla nefes alıyormuşsun şimdiden diyaframını çalıştırdığın için

Canım ben de öyle biliyordum ama hem yakın arkadaşım hiç açılma yokken aldı ve normal yaptı hem de suni sancının açılma hızlandırıyor diye okumuştum. Kısmet. Her vücutta farklı işliyor belki de. Allah gönlümüze göre versin.

34.gunluk olduk bizde.Ilk ay asimiz yapildi ve kalca ultrasonumuz cekildi.ilk ay 1100 gram almisiz.artik 0 ay kiyafetlerimiz dar gelmeye basladi:) zaman ilerleyip bebekle birbirimize alismaya basladikca hersey daha keyifli oluyor.

34.gunluk olduk bizde.Ilk ay asimiz yapildi ve kalca ultrasonumuz cekildi.ilk ay 1100 gram almisiz.artik 0 ay kiyafetlerimiz dar gelmeye basladi:) zaman ilerleyip bebekle birbirimize alismaya basladikca hersey daha keyifli oluyor.
Hayirli ugurlu olsun bebeğiniz.
Ne gibi değişiklikler oldu ? Benim oğlum gece hiç uyumuyor. Sizin bebeğiniz şimdi ne kadar süre ile uyuyor? Tecrubelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.

Suni sancı için açılma olmasına gerek yok. Suniyle birlikte açılma olabiliyor, tabi suyunu da patlatıyorlar öyle başlıyor. Benim o şekilde doğum yapan arkadaşım var, inşallah biz de yapabiliriz
Ben de suni sanci ile doğum yaptım. Hastanede 2 gün yattım normal sancimi bekledik yürüyüş duş hicbirsey sancimi getirmedi. Ama inanin çok zorlandım suni sanci olduğu için mi bilmiyorum ama zordu inşaallah sizlerin ki çok daha kolay olur

Anladığım kadarıyla bu ilk bebeğin...İlk Bebek'te bunları yaşaman normal canım..Sadece sabırlı ve sakin olmaya çalış..bebeğinle geçirdiğin bu ilk günlerin tadını çıkar..Hemen büyüyecek...Eğer yalnızsan yanına gelebilecek seni anlayabilecek birilerini yanına çağır ..seni çok iyi anlıyorum ..bende ilk bebekte senin gibi olmuştum..sadece eski düzenini yaşamaya çalışma..bebeğe göre bir düzen kur...hayatında çok az yaşayacağın bu mutluluk için geceleri değil gündüzleri uyu ne olacak...Bebek ne Zaman uyursa sende o Zaman uyu..eşini de bırak biraz seni özlesin..daha iyi unutma stresli oldukça bebeğe yansır..

39+4 ve hala 0 sancı..benim kizin gelmeye hiic niyeti yok..ananas aldım onu yicem iki gün bakalım cuma kontrolüne kadar biseyler değişecek mi?hala da gelmeye niyeti yok derse Dr artik hafta içine gün alırız herhalde.bu kadar da bekledikten sonra sezeryan da hic içime sinmiyo..gel artik kuzum kendin yorma anneyi..

Sizin yine sancı varmış bende o da yok. Ananas ne için. Ne işe yarıyor.

Hatunlar bi akil verin eşim iyice telaş yaptı beni de korkutuyor..cuma günümüz doluyor. Drla yarin konuşalım cuma bizi sezeryana alsın diye tutturdu..normal istiyorum ama gününün geçmesinden ben de endişe ediyorum.bi de ilcedeyiz bi saatten fazla sürüyor hastaneye ulasimimiz..cumaya gün alsak mi acaba yoksa birkaç gün daha beklesek mi?kızım 3700 gr civarı bu arada yani zaten küçük bi bebek değil.baş çevresi de iki hafta önde..

Catin musaitse 4.5 kg a kadar bebekler normal dogumla sikintisiz doguyor Bu konuyu en iyi doktorun bilir ama bence gunun doldu diye gerekmedikce sezaryen olma Cunku sezaryenin iyilesme sureci ve sikintilarina degmez Ayrica dogum hemen anlik olan bi olay degil hastaneye her turlu yetisirsiniz

Sizin açılma falan var mıydı. Kendi sancılarınız başlamış mıydı.

Kizlar sancim vardi zaten simdide kahverengi gibi bi sey geldi benden ne bu nisan mi sizce bide hemn mi gitsem hastaneye offf
Can'ım valla bendende gelse benim de sancım olsa KESK'e dört gözle bekliyorum valla. Hemen hastaneye gitme bence. Açılma artsın öyle tavsiye ediyor doğum yapanlar. Duş alabilirsin. Bi de belini dairesel hareketler yaparak oynat. Bu bebeğin kanalda rahat etmesini sağlıyor. Eşin desırtını beline doğru ovabilir. Rabbim tez vakitte benişini kucağına almayı nasip etsin bize de dua et. Tez vakitte sağ salim alalım bebişlerimizi

Sabırlısın valla sen helal olsun. Hem kayınvalideyi hem kocayı kapının dışına atmıştım çoktan ben şimdiden sinirliyim eşim dahil kimse yanıma yaklaşamıyor stresliyim yani bi de lohusa olunca böyle bişey olsa vallaha kovarım herkesi

Saol canim benim acilmam vardi bu gun 1 smti ama ewwt en iyisi ewde biras daha sanci cekiyim oyle gidiyim cvpladin onerilerin icin cok saol ilac gibi geldin dualarim hepinizle arkadaslar

Oğlum iyi çok şükür uykusuz geceler başladı tabi endişeler.Bide sütüm olsa herşey güzel olacak.
Ama senin zaten günün dolmuştu. Sütünün gelmemesi psikolojik olabilir. Sezeryan oldum diye içerleyip kafaya taktıysan ondan olabilir. Rahat ol biraz pompayla falan sürekli çeksen belki artar. Bebiş çekemiodur belki. Bol bol hurma ve su iç bence çok arttırdığını söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…