2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katiliyorum, bir de yürüyerek cekin sancinizi mumkun oldugunca, yatarak emin olun daha zor..

Kızlar yarın 11:30 da kızımı kucağıma alıcam dualarınızı bekliyorum:)
Saglikla kucagina al insallah canim benim :)

Orgu battaniyeleri sadece uyurken uzerine ortuyorum veya disari cikarken kullaniyorum, kimyon bi fincan rezene bi fincan ictim ben de dun, bugun hastane ve annemsiz gecen ilk gun telasindan unuttum yarin yine icerim insallah.

Bu arada ananesiz ilk gecesinde bakalim oglum napicak annesine :)))

Hehe merak etme ben varim Büyük ihtimal benden once dogurursun benim beklenen tarih 29 u o yuzden rahat ol Ben o tarihe kadar buralarda sana yoldaş olurum :)

Durun durun bende varım daha. Bendede sancı nişan nişane düğün dernek hiçbişey yok . Bunların yerine bütün mutfak eşyalarımın yerini değiştiren gün boyu konuşup benim minnacık sobalı suyu buz gibi evime ve kedilerime söylenen , cocugumu dövebileceğimi idda eden bi kayınvalidem , bol bol kireç ve kül yeme isteği uyandıran demir eksikliğim uykusuzluğum kırılmak üzere olan bir kaburgam ve huzursuz bacak sendromum falan var birbirimize sahip çıkalım kızlar banada sahip çıkın bayılacam artık valla

Oyyy Allah yardimcin olsunn :)

Bir uykusuz gecenin sabahindan daha günaydın.. oğlum şuanda altını kirletiyo, çıkardığı cor cor sesi bile severim yaa

Bu arada yaklasık 2.5 saat sonra tam 1 haftalik olucak kuzum :))
1 haftsda 50li bir paket bezbitirdik, 2.5paket islak mendil sanirim, simdilik sarfiyatimizda durum bu :))
Aha da mizirdanmaya basladiii, hadin görüşrüz güzel anneler :)

Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldım sabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı

Tebrik ederim kavuşmuşsun Miniğine, Allah analı babalı büyütsün, bebişlerimizi kavuşmak biz kalanlara nasip olsun

Geride kalan biz doğuramayanlara Kocaman günaydın diğerleri bebişlerine bakmaktan siteye giremiyor yarın takvimim bitiyor, doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak çünkü benim kız poposunu ite ite yatıyor, hiç gelmeye niyeti yok allahım bizler de en kısa zamanda sağlıklı ve doğal bir şekilde bebişkolarımıza kavuşalım inşallaaaah

Ay canım ne güzel inş herşey istediğin gibi olur büyük bi belirti vermiş seninki inş devamı da bi abaza gelir allah kolaylık versin

Gözün aydın canım maşallah ben de yoldayım hastaneye gidiyorum belki de ne bebikle beraber döneriz

Bi doğuramayan da ben varım kızlar merak etmeyin aynı durumdayız ne sancı ne ağrı ne nişan hiç bişey yok bu gidişle doğuramıycam gibi geliyo sezeryana kalırsam da hayırlısı artık napalım arayanlar da cabası zaten telefon hiç durmuyo doğurdun mu naptın geldi mi bebek bi dahakine akıllandım 42. Haftanın tarihini vercem herkese hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişler sağlıkla gelsin de sabırsızlanıyorum artııııkkkk vuslat yakıınnnn

selammm kızlar nickimi değiştirdim benı tanımıssnzdır umarım,profılım aynı
bebişinin iyi olmasına sevındım canım .sancıların baya yuksekmıs beım grafık 20 deydı yanı hıcbıy yoktu.sen o sancıları hıssetmıyo musn pekı
allah kolaylık versın canım benım oglumda 3 bucuk yasında sımdıden bu besıge sıgarmıyım,anakucagına sıgarmıyım mama sandalyesıne bınmek ıstıyrum falan dıyo.ınsallah geriye dönmez davranışları
bence şunu soylemesı lazım mustakbel kayınvalıdenın:sen beni öldürebilirsin ,senden tırsıyorum demesi lazım.
ayy katıl eder adamı o nasıl laflar sımdıden
aaaa gözunaydın canım hayırlısıyla kavsmussun ne guzel.bol sutlu gazssız gunler dılıyorum.

Can'ım benim yeğenim de öyle idi. Sarılığı yükselmis ve de şekeri düşmüş olabilir. Burnunu sık. Altını aç yada ayağının altına vurarak uyandırmaya çalış bolca emzir. Yoksa sarılık ilerliyor. İki saatte bir emmesi lazım.

Canim doktordan donunce bizede haber ver neler oluyo bugun bende doktordayim oleden sonra

Kızlar kaynanam geldi on iki gün falan kaldı baktı bende çıt yok gitti tabii gidesi hiç yoktu ama biz daha vakti var deyince gitti salı yine kontrol var bakalım neler olacak

inşallah yürüyüş fayda eder canım.başka bişey tavsiye etmedimi doktorun inmesi için.bide bı arkadas yazmıstı dogumda ındı bebegım dıye.oncesınde ınmemıstı onunki de.

hamileliğimin başından beri düzenli yürüyordum zaten belki de ondan dolayı inmiyor plates topu üzerinde yuvarlanıyorum zıplıyorum hiçbir sancı ve bebeğin geliyor olması ile ilgili bişey hissetmiyorum rahim ağzı kontrolünde kafasına ulaşamadım dedi hurma yiyorum bitki çayı içiyorum ama bizim kız inatçı olcak galiba suyu bolmuş yeri geniş miş rahat yani başkada bişey söylemedi suni sancı ile doğum kötü bi doğum dedi sanırım benim durumum için hani aşağıda olsa belki deneyecek ama çocuk hala midemde duruyor kısmet pazartesi neler olacak heyecanlı ve stresliyim allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım niye acele ediyo ki doktor bu kadar 40+da da inebilir doğum anında da inebilir diyolar çok büyük bi ihtimal olmasa da ihtimal var bebekte sıkıntı yoksa beklese daha iyi gibi

işte pazartesi günü 40+ lara geçiyoruz tekrar alttan muayene edecek benim kız midemde oturuyor o kadar yukarıda yani ki hani acele eden bi doktora pek benzemiyor çünkü herkesi normal doğurtuyor sezeryanı çok az ama bakalım bizim kısmetimiz de ne var hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…