Katiliyorum, bir de yürüyerek cekin sancinizi mumkun oldugunca, yatarak emin olun daha zor..He bide bişey daha sancınuz başlayınca malum bağırmak geliyoama onun yerine derin nefes alıp verirseniz hiç bağırma gereği duymuuor ve ne bebeği tehliye atmış oluyorsunuz hemde yemin bile debilirim sancınız çok daha hafif geçiyor :) bence deneyin.. :)
Saglikla kucagina al insallah canim benim :)Kızlar yarın 11:30 da kızımı kucağıma alıcam dualarınızı bekliyorum:)
Orgu battaniyeleri sadece uyurken uzerine ortuyorum veya disari cikarken kullaniyorum, kimyon bi fincan rezene bi fincan ictim ben de dun, bugun hastane ve annemsiz gecen ilk gun telasindan unuttum yarin yine icerim insallah.aynı şekilde giydiriyorum bende o hazır örgü battaniyeler bence sıcak tutmaz, daha sıcak tutacak battaniyeler almıştım uyurken bazen uyanıkkende o battaniyeleri örtüyorum ona rağmen bugün sancılandı bence sende daha kalın bir battaniye örtebilirsin burnu soğuksa bence vücut ısısı düşüyor olabilir. madem istanbul soğuk 24 yap istersen evi .
aldığım battaniyeler
1-http://www.englishhome.com.tr/filli-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-pembe.html
2-http://urun.n11.com/battaniye/ozdilek-sleepy-bebek-battaniyesi-P104198162?cid=604001&gclid=CIGVrqjMyMsCFQ2eGwodwUMPJA&gclsrc=aw.ds
3-http://www.serhanbebe.com/Battaniye/Golden-Spring-Bebek-Battaniyesi-Mavi.aspx#.VusYqtKLRdg
umarım bunlar reklama girmiyordur, bilgilenmen için gönderiyorum ama, Allah bebişlerimizi gazdan korusun ne yapalım tavsiye de bulunmamız gerek bu arada kimyon ve rezene kaynatıp bir çay bardağı kendim içiyorum 2 kaşıkta bebeğe veriyorum
Sanırım herkes doğuracak bir ben kalacağım. Ne nişan ne Bi ağrı yok. Sanki bebiş sonsuza kadar içimde kalacak.
Rabbim hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin.
Yalnız bu streste beni öldürecek. Sancı mı gelecek nişan mı gelecek.
Ha Bi de sürekli arayanlar var. Onu da geçtim her hareketimde sancımı diye soran olumsuz yanıt aldığında yüzü düşen kocisim var.
Ben sancıdan ölsem oğlum geliyor diye sevinecek Ada'm.
Buralar zaten ıssızlaştı. Doğurmayan Bi kac kişi kaldık. Eskiden sayfalar dolusu oku bitmeyen iletiler vardı şimdi açtığımda tek tük oluyır. Sanırım en son da kendi kendime yazacağım.
Inan ayni durumdayizherkes gozumun icine bakiyo ne agri var ne sizi hrr gun hayal kuruyorum tamm bu gun dogar die sancilanmayi bekliyorum resmn acaba cok stres yapiyorz bebisler inatlasiyoda olabilir bizimle hayirlis kizlar yaa napak aylari geride biraktik biz 3 5 gunun lafini mi edicez
Hehe merak etme ben varim Büyük ihtimal benden once dogurursun benim beklenen tarih 29 u o yuzden rahat ol Ben o tarihe kadar buralarda sana yoldaş olurum :)
Oyyy Allah yardimcin olsunn :)Durun durun bende varım daha. Bendede sancı nişan nişane düğün dernek hiçbişey yok . Bunların yerine bütün mutfak eşyalarımın yerini değiştiren gün boyu konuşup benim minnacık sobalı suyu buz gibi evime ve kedilerime söylenen , cocugumu dövebileceğimi idda eden bi kayınvalidem , bol bol kireç ve kül yeme isteği uyandıran demir eksikliğim uykusuzluğum kırılmak üzere olan bir kaburgam ve huzursuz bacak sendromum falan varbirbirimize sahip çıkalım kızlar banada sahip çıkın bayılacam artık valla
Sağol canım benim :) allah seninde yardımcın olsun bol bol süt versin:)Oyyy Allah yardimcin olsunn :)
Tebrik ederim kavuşmuşsun Miniğine, Allah analı babalı büyütsün, bebişlerimizi kavuşmak biz kalanlara nasip olsunDün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldımsabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
Ay canım ne güzel inş herşey istediğin gibi olur büyük bi belirti vermiş seninki inş devamı da bi abaza gelir allah kolaylık versinYa öyle mi hadi hakkında hayırlısı, doktorum bu hafta yine normali beklememi istiyor.Benim fiziksel yapımı uygun görüyor .Doğurusun sen dedi en son.Olmazsa haftaya salı alacak sezeryana 40+0 da.Ama az önce nişanım geldi.Böyle kirli kan .Bende heycan yaptım hemen duşumu aldım.Hastane valizinin içine kuru soğan , zemzem , hurma, koydum bunlar eksikti.İnşallah sancılarımda başlarda norman doğum yaparım.Bakalım eğer doğuramazsam benimkide sezeryan olacak büyük ihtimal.
Gözün aydın canım maşallah ben de yoldayım hastaneye gidiyorum belki de ne bebikle beraber dönerizDün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldımsabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
bebişinin iyi olmasına sevındım canım .sancıların baya yuksekmıs beım grafık 20 deydı yanı hıcbıy yoktu.sen o sancıları hıssetmıyo musn pekıEvet bayagi fark vardi ama ogleden sonra gittik tekrar baktilar Bu sefer sirtustu degilde sola yatirdilar beni yine düşük cikti sonra saga yatirarak denedik ve normal cikti cok şükür Buyuk ihtimalle benim yatis pozisyonumdan ve koyduklari aletin tam yakalayamamasindan öyle oldu Icim rahatladi Zaten sonra hareketlerindede artis oldu yalniz benim sancilar yuksek cikti 50-100 arasi hatta 90-100 gibiydi 10 dk boyunca
allah kolaylık versın canım benım oglumda 3 bucuk yasında sımdıden bu besıge sıgarmıyım,anakucagına sıgarmıyım mama sandalyesıne bınmek ıstıyrum falan dıyo.ınsallah geriye dönmez davranışlarıaynı durum bende de var. 26 aylık diğer çocuğum. tutmak istiyor. arada öpmesine izin veriyorum. ara ara ağlama krizine giriyor, çoğu zaman unutuyor ama umarım içine atmıyordurbebekten çok onunla uğraşıyoruz.
bence şunu soylemesı lazım mustakbel kayınvalıdenın:sen beni öldürebilirsin ,senden tırsıyorum demesi lazım.Durun durun bende varım daha. Bendede sancı nişan nişane düğün dernek hiçbişey yok . Bunların yerine bütün mutfak eşyalarımın yerini değiştiren gün boyu konuşup benim minnacık sobalı suyu buz gibi evime ve kedilerime söylenen , cocugumu dövebileceğimi idda eden bi kayınvalidem , bol bol kireç ve kül yeme isteği uyandıran demir eksikliğim uykusuzluğum kırılmak üzere olan bir kaburgam ve huzursuz bacak sendromum falan varbirbirimize sahip çıkalım kızlar banada sahip çıkın bayılacam artık valla
aaaa gözunaydın canım hayırlısıyla kavsmussun ne guzel.bol sutlu gazssız gunler dılıyorum.Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldımsabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
selammm kızlar nickimi değiştirdim benı tanımıssnzdır umarım,profılım aynı
bebişinin iyi olmasına sevındım canım .sancıların baya yuksekmıs beım grafık 20 deydı yanı hıcbıy yoktu.sen o sancıları hıssetmıyo musn pekı
Hissetmez olur muyum hissettim tabi ama yalanci kasilmalardan daha hafif gibiydi yani tolere edilebilcek duzeydeydi
allah kolaylık versın canım benım oglumda 3 bucuk yasında sımdıden bu besıge sıgarmıyım,anakucagına sıgarmıyım mama sandalyesıne bınmek ıstıyrum falan dıyo.ınsallah geriye dönmez davranışları
bence şunu soylemesı lazım mustakbel kayınvalıdenın:sen beni öldürebilirsin ,senden tırsıyorum demesi lazım.
ayy katıl eder adamı o nasıl laflar sımdıden
aaaa gözunaydın canım hayırlısıyla kavsmussun ne guzel.bol sutlu gazssız gunler dılıyorum.
Can'ım benim yeğenim de öyle idi. Sarılığı yükselmis ve de şekeri düşmüş olabilir. Burnunu sık. Altını aç yada ayağının altına vurarak uyandırmaya çalış bolca emzir. Yoksa sarılık ilerliyor. İki saatte bir emmesi lazım.Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldımsabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
Canim doktordan donunce bizede haber ver neler oluyo bugun bende doktordayim oleden sonraGeride kalan biz doğuramayanlara Kocaman günaydındiğerleri bebişlerine bakmaktan siteye giremiyor yarın takvimim bitiyor, doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak çünkü benim kız poposunu ite ite yatıyor, hiç gelmeye niyeti yok allahım bizler de en kısa zamanda sağlıklı ve doğal bir şekilde bebişkolarımıza kavuşalım inşallaaaah
Yarın sabah bizim doktorcuğumuzla buluşmamız sen dönünce yaz yarın da ben yazarım hemenCanim doktordan donunce bizede haber ver neler oluyo bugun bende doktordayim oleden sonra
inşallah yürüyüş fayda eder canım.başka bişey tavsiye etmedimi doktorun inmesi için.bide bı arkadas yazmıstı dogumda ındı bebegım dıye.oncesınde ınmemıstı onunki de.
Canım niye acele ediyo ki doktor bu kadar 40+da da inebilir doğum anında da inebilir diyolar çok büyük bi ihtimal olmasa da ihtimal var bebekte sıkıntı yoksa beklese daha iyi gibi