2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldım:nazar::KK200: sabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu :nazar: sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
Oo maşallah :) sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah kuzucuk, eminim bu konuda ahkam kesen cok olur ama tutamicam kendjmi ben de söyliyim :KK45: uykucuyu ne yap ne et uyandir annesi, en azindan sarilik riskini atlatana kadar, soy sogana cevir burnunu topugunu mincir :))) 2 yudum 2 yudumdur, ne emse kârdır :emir_bebek:

Benim bıdık da gündüz uyuyo gece uyanık, oğlum jetlag oldu galiba :KK70:

janjakrusso janjakrusso hiç sorma canım bende böyle birisi olduğunu bilmiyodum valla bizim aramız cok iyiydi. Normalde olsa kızmam dediklerine ama demekki insan dayanamıyo kendi evladı hakkında konuşulunca . Direniyorum bakalım yavrum ve kocam için :) bunun bide loğusalığı var tabi o zaman için söz veremicem :KK70: yapıştırıveririm valla lafını

Kizlar autunu saginca kac cc geliyor ya benim 60 70 cc iki memeden ancak vikiyor ya sizde nasil sanki sutum de yetmiyo gibi zaten kizim 18 gunluk daha bir haftadir emiyiruz

Benimki de 26 aylik da iste kabaca 2 yaşında diyorum. Aynen valla biz de daha cok onunla ugrasiyoruz arada artik basa cikamayinca patladigim da oluyor kiziyorum sonra pişman oluyorum:KK43: sadece biz yokken ya da bosluktan istifade yapsa iyi,biz varken bile aynen devam ediyor. Resmen guresiyoruz. Bu sayede lohusalik depresyonuna giricem bu gidişle.
çok kızmamaya çalış. dikkat edersen sen kızdıkça daha çok yapıyor o davranışı. benimki öyle yani, inatlaşıyor resmen. biliyorum bazen zorluyor sabrı ama yapacak birşey yok. ilk günler biraz iyiydi, geri gideceğini düşündü herhalde. baktı ki gitmiyor, kuruldu bu bebek eve, ne yapsın garibim :KK70: küçüğü korumaya devam. biraz zaman geçsin düzeliyor diyorlar. Birlikte büyür, arkadaş olurlar diye düşünüyorum.bolca sabır diliyorum sana da kendime de...

Merhaba kızlar doktordan geliyorum. nst de sancılarım çıktı 120 130 lara varan 4 kere. ama ben sancı hissetmedim. 40+5 olduk. 2 - 3 gündür akıntı gibi su geliyo çamaşırım ıslanıyo günde 3 4 kere. suyuma baktı suyun iyi ama su geliyo diyosun riske atmayalım yarın yatışını yapalım dedi. yani benim su geliyor dememle mi doğuma gircem halbuki kendisi suyun iyi dedi anlamadım:110: suni denenecek. 3 cm açılmam varmış. ama benim içime sinmedi. Başka bi dr daha randevu aldım 3 te gidicem bakalım o ne diyeceko_O bu arada dr den gelince azcık pembe akıntım oldu.

çok kızmamaya çalış. dikkat edersen sen kızdıkça daha çok yapıyor o davranışı. benimki öyle yani, inatlaşıyor resmen. biliyorum bazen zorluyor sabrı ama yapacak birşey yok. ilk günler biraz iyiydi, geri gideceğini düşündü herhalde. baktı ki gitmiyor, kuruldu bu bebek eve, ne yapsın garibim :KK70: küçüğü korumaya devam. biraz zaman geçsin düzeliyor diyorlar. Birlikte büyür, arkadaş olurlar diye düşünüyorum.bolca sabır diliyorum sana da kendime de...

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,bilmukabele. Sevgide sorun yok da iste nasil sevecegini bilmiyor hic. Yoksa bazen agladiginda gelip eliyle oksayip"tamam tamam"diyor sussun diye. Gece kardesine sarilip uyuyor. Ama sınırı yok iste yaramazin:) esimin babalik izni bitiyor artik. Kayinvalidemi cagirdim ben de. Hic degilse bebeğe o goz kulak olurken ben islerimi yaparim ya da oglumla oynarim. Ya da ben bebekle ilgilenirken o onunla oynar gezdirir vs. Insanin yaninda birinin olmasi boyle yaslari yakin iki cocuk olunca cok önemliymiş. Tek kendim olsam kahvalti etmesem de olur,arada atistiririm. Ama küçük bi cocuk olunca gayet mukellef bi sofra kuruyorum,hem bebege bak,hem ona yedir,sofra topla vs derken perişan oluyorum. Hamilelikte takribi 18 kilo falan aldim. Bugun bebegim 10 günlük. Ve sadece 4.5 kilo kaldi bu kosusturmada. Cok yoruldugum zamanlar oluyor ama Gelecekteki Guzel gunleri dusundukce mutlu oluyorum.

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim,bilmukabele. Sevgide sorun yok da iste nasil sevecegini bilmiyor hic. Yoksa bazen agladiginda gelip eliyle oksayip"tamam tamam"diyor sussun diye. Gece kardesine sarilip uyuyor. Ama sınırı yok iste yaramazin:) esimin babalik izni bitiyor artik. Kayinvalidemi cagirdim ben de. Hic degilse bebeğe o goz kulak olurken ben islerimi yaparim ya da oglumla oynarim. Ya da ben bebekle ilgilenirken o onunla oynar gezdirir vs. Insanin yaninda birinin olmasi boyle yaslari yakin iki cocuk olunca cok önemliymiş. Tek kendim olsam kahvalti etmesem de olur,arada atistiririm. Ama küçük bi cocuk olunca gayet mukellef bi sofra kuruyorum,hem bebege bak,hem ona yedir,sofra topla vs derken perişan oluyorum. Hamilelikte takribi 18 kilo falan aldim. Bugun bebegim 10 günlük. Ve sadece 4.5 kilo kaldi bu kosusturmada. Cok yoruldugum zamanlar oluyor ama Gelecekteki Guzel gunleri dusundukce mutlu oluyorum.

Ben mayis annesiyim. Arada sizlere de bakiyorum gizli gizli basima neler gelecek onden ogrenmek icin:KK37:.
18 kilo alıp 4.5 kilo kaldi deyince aaaa dedim atladim. :confused:sistimya 15 kilo aldim 65 le basladim cok pisisik haldeyim. Sen kac kiloyla basladin canim ya. Bi anlatsana nooolur nasi verdin:KK70:

Ben mayis annesiyim. Arada sizlere de bakiyorum gizli gizli basima neler gelecek onden ogrenmek icin:KK37:.
18 kilo alıp 4.5 kilo kaldi deyince aaaa dedim atladim. :confused:sistimya 15 kilo aldim 65 le basladim cok pisisik haldeyim. Sen kac kiloyla basladin canim ya. Bi anlatsana nooolur nasi verdin:KK70:

73 ile basladim en son tartildigimda 90dim 90i gordukten ortalama 10 gün sonra dogum yaptim o 10 gunde de bir kilo almisimdir diye dusunuyorum:)toplam 18 yani. Valla ozel bisey yyapmiyorum 2 yasinda bi de oglum var bi bebege bi ona kosturmaktan helak oldum:)daha yeni bugun kayinvalidem geldi yardima. Bi de ben ilk gebeligimdr de 17 kilo almistim onda da cok hizli vermistim, herhalde yag agirlikli degil odem olarak aliyorum diye dusunuyorum. Sonuc olarak formulum,yaslari yakin iki bebe:)

:KK48:Allah hayirlisini verrsinn kizlarr :KK19: cok rahat sanirim su an onlar icin orasi ne kadr kalsak kardır diyolarheralde:KK70::KK70::KK48::KK49: spor yapmaya basladim valla egzersiz suguat falan :KK53: belki nisan dügün bsey gelir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK48:

Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldım:nazar::KK200: sabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu :nazar: sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
canım sarılığına baktır yine de, çok uyuyorsa sarılık olabilir. Hayırlı uğurlu olsun, çok geçmiş olsun. sağlıkla büyüt bebişini...

Selam arkadaslar. Sali sabahi oglum sezeryanla dunyaya geldi. Cok sukur sagligi iyi sadece burnunda biraz ödem oldugu icin 2 gun nefes almakta zorlandi. Damlalarla rahatladi simdi daha iyi cok sukur. Yarin kontrolumuz var ins. Sariligida artmamistir.
Benimde dikislerimde agri var ve dik yuruyemedigim icin belim agriyo ama bu kadari normal tabiki.
Allah bebeklerimizi bizlere bagislasin. Dogum yapmamislara da hayirli dogumlar nasip etsin.

73 ile basladim en son tartildigimda 90dim 90i gordukten ortalama 10 gün sonra dogum yaptim o 10 gunde de bir kilo almisimdir diye dusunuyorum:)toplam 18 yani. Valla ozel bisey yyapmiyorum 2 yasinda bi de oglum var bi bebege bi ona kosturmaktan helak oldum:)daha yeni bugun kayinvalidem geldi yardima. Bi de ben ilk gebeligimdr de 17 kilo almistim onda da cok hizli vermistim, herhalde yag agirlikli degil odem olarak aliyorum diye dusunuyorum. Sonuc olarak formulum,yaslari yakin iki bebe:)
2. Bebeye beklicez yani. Sagol canim cevap icin. Darisi basimiza. :KK36:

Eklentiler

• WP_20160318_001.jpg
    WP_20160318_001.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 101
42. Haftayı beklemek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bir sıkıntı yoksa bebek tedavisi ve sizde bence beklemelisiniz sonuçta Son adet tarihi üzerinden hesaplama yapiliyo belki sizin ki geç döllenme belki erken bunu net bilemiyorlar size 42. Hafta deniyordur ama belki de 41 ya da 40 dir benim ki geç döllenme ve suan açılmam yok beklemekten başka bişi yapamıyorum

X