- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
doğum belirtilerindenKizlarrr ishal oldum ben
doğum ya kolay mı tabi ağlıyacaksın sızlayacaksın.takma sen onlarıAynen öyle canım umarim onlarin yaninda falan doğum başlamaz bütün koyde anlatir rezil eder insani
Evet canim ama agrim sizim hic yokkk bugun kasilma bile yok ama insalla dogum belirtisidir artikdoğum belirtilerinden
Sağol canım benim en guzeli takmamak neyse ki yarin annemde geliyor o bana iyi gelecekdoğum ya kolay mı tabi ağlıyacaksın sızlayacaksın.takma sen onları
Amin canım sağol bekliyoruz bakalım zor olsada. Darısı herkesin başınane kadar güzel sancılarının çıkması,benim evede var ama nst de yokinşallah hayırlısıyla gelir bebiş
Gozun aydın canım bende p.tesi cektim o dikiş agrısını bi kaç saate gecer ıns bol dutlu gszsız gunler diliyorum asıl zorluk simdi baslıyor 2cocukla ilgilnmk cok zor oluyorSelam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
Allah analı babalı büyütsün bol sütün olsun inşallahSelam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Hiç merak etme bebekler biliyor Zaman'ı sağlık problemin yoksa tansiyon şeker falan acele etme.Eger kendiliğinden gelmezse ayin 22 23une kadar bekleriz suni sanci veririz dedi canim doktorum umarim gerek kalmaz kendi girer paşa paşa kanala hayırlısı inşallah hakkimizdapazartesi açılmaya bakilacak tekrar
Yok canim etmiyorum hayirli zamanda gelirler insallah sadece beklemek de farklı bi heyecanHiç merak etme bebekler biliyor Zaman'ı sağlık problemin yoksa tansiyon şeker falan acele etme.
Canım benim allah kolaylık ve şifa versin inş bir önce bebişe ve babaya kavuşursunuz insBen hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
39 + 5 de normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Epidural aldim.Canm Gözünaydn.Allah analı babalı büyütsün.kacnci haftanda bi de normal dogum ku?
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Kız.hamilelik bitti daha takvim mi yok sanırım profilimize girip kişisel bilgilerde beklenen doğum tarihimizi yazınca ekleniyor imza bolumuneBi de hamilelik takvimini nasıl ekliyosunuz arkadaşlar
Gözün aydın canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Ben de çok şükür 11 Mart 19:45 te oğlumu kucağıma aldım. Darısı diğer bekleyenlerin başına
Benim pazartesi alttan bakcak canım ben 2 haftadır haftada 3 gün gidiyorum artık bıktım yemin ederim hastanede yatıp kalkcam resmen herhalde benim bu haftadan sonra hergün mü çağırırki bu nedir pazartsi çarşamba cuma sürekli gidiyorum :))Kızlar günaydııııın bugün 39u doldurduk kızımla, 40 haftayı görmek varmış kaderdepazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah