2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
Gozun aydın canım bende p.tesi cektim o dikiş agrısını bi kaç saate gecer ıns bol dutlu gszsız gunler diliyorum asıl zorluk simdi baslıyor 2cocukla ilgilnmk cok zor oluyor

Eger kendiliğinden gelmezse ayin 22 23une kadar bekleriz suni sanci veririz dedi canim doktorum umarim gerek kalmaz kendi girer paşa paşa kanala hayırlısı inşallah hakkimizda pazartesi açılmaya bakilacak tekrar
Hiç merak etme bebekler biliyor Zaman'ı sağlık problemin yoksa tansiyon şeker falan acele etme.

Arkadaslar sanciniz olunca bebek hareketleri nasıl oluyor bugün benm bebegim az oynuyo sağ kasihimdada hafif hafif iğne batması var o yüzden mi az oynuyo yoksa başka bişe mi korkmaya başladım ya

Canım benim allah kolaylık ve şifa versin inş bir önce bebişe ve babaya kavuşursunuz ins

Benim pazartesi alttan bakcak canım ben 2 haftadır haftada 3 gün gidiyorum artık bıktım yemin ederim hastanede yatıp kalkcam resmen herhalde benim bu haftadan sonra hergün mü çağırırki bu nedir pazartsi çarşamba cuma sürekli gidiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…