2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım

Gecmis olsun ve gözün aydin Bol sütlü az gazli günler:)

Gozun aydın canım bende p.tesi cektim o dikiş agrısını bi kaç saate gecer ıns bol dutlu gszsız gunler diliyorum asıl zorluk simdi baslıyor 2cocukla ilgilnmk cok zor oluyor

Allah analı babalı büyütsün bol sütün olsun inşallah

Doguranlar olmuss gozunuz aydin sütünz bol olsun darisi bixlere ins.az kaldi azzzzzzz

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın ,allah analı babalı büyütsün.Darıs bizlere....

Tşkler kızlar darısı doğurmayanlara olsun inşallah sağ sağlim
Kızlarımla birlikte 2 çocuklu hayatım başlıyor

gozunaydın kuzum, tosuncuga da maasallah darısı bıze....

Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
gözun aydın,allah kolaylık versın canım ıkı cocuklu hayatında....ayrıntıları beklıyoruz....

Iki cocuklu hayatimin 5. Gününde evde cocuklarla yalnizim,hayatimda ilk kez oturdugum yerde uyuklayip ruya gördüm :)
bende lohusalıgım bıttıkten sonra namaza baslamıstım uykusuzluktan secdede uyuyakalmısım yaa.kı ben yatakta kolay kolay uyuyamayanlardanım.uzun sure gelmeyınce esım gelıp uyandırmıs benı

Bebişlerini kucagına alan anneler hayırlı olsun darısı bz bekleyenlere.bnde 36 dan sınra hafta 1 gıdıyorum kontrole lakin hıc alttan muayene etmedı.nst de sancıda yok.acaba adalat kullandım ondan mı gec gelcek bebegim?

@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))

Gozun aydin, hayirli olsun. Iyi dayanmissin sancilara, herseyde bir hayir vardir. Insallah iyice dinlenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…