Kız.hamilelik bitti daha takvim mi yok sanırım profilimize girip kişisel bilgilerde beklenen doğum tarihimizi yazınca ekleniyor imza bolumune
Gözün aydın ,allah analı babalı büyütsün.Darıs bizlere....Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
gözün aydın Allah analı babalı büyütsün9 mart 00:10 oğlumu aldım kucağımadarısı kalanlara sağlıkla inşallah..
Allah yardımcın olsun, 2.çocuk zor olsa gerek.Iki cocuklu hayatimin 5. Gününde evde cocuklarla yalnizim,hayatimda ilk kez oturdugum yerde uyuklayip ruya gördüm :)
zamanımız var canım ama insan sabırsızlanıyor değil mi:)Ay teşekkür ederim canım bebek gelmeyince panikten girdim daha bu hafta o yüzden bilemedim eklemeyi
Allah yardımcın olsun, 2.çocuk zor olsa gerek.
zamanımız var canım ama insan sabırsızlanıyor değil mi:)
hayırlı olsun canım
Gecmis olsun ve gözün aydin Bol sütlü az gazli günler:)
Gozun aydın canım bende p.tesi cektim o dikiş agrısını bi kaç saate gecer ıns bol dutlu gszsız gunler diliyorum asıl zorluk simdi baslıyor 2cocukla ilgilnmk cok zor oluyor
Allah analı babalı büyütsün bol sütün olsun inşallah
Doguranlar olmuss gozunuz aydin sütünz bol olsun darisi bixlere ins. az kaldi azzzzzzz
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın ,allah analı babalı büyütsün.Darıs bizlere....
Tşkler kızlar darısı doğurmayanlara olsun inşallah sağ sağlim
Kızlarımla birlikte 2 çocuklu hayatım başlıyor
gozunaydın kuzum, tosuncuga da maasallah darısı bıze....Biz geldiikk
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde
Sonuç olarak ikimiz de iyiyiz şükür, hepinizi öperiizz
gözun aydın,allah kolaylık versın canım ıkı cocuklu hayatında....ayrıntıları beklıyoruz....Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
bende lohusalıgım bıttıkten sonra namaza baslamıstım uykusuzluktan secdede uyuyakalmısım yaa.kı ben yatakta kolay kolay uyuyamayanlardanım.uzun sure gelmeyınce esım gelıp uyandırmıs benıIki cocuklu hayatimin 5. Gününde evde cocuklarla yalnizim,hayatimda ilk kez oturdugum yerde uyuklayip ruya gördüm :)
Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Kızlar gözünüz aydınKizlar bende 1 martta bebegimi kollarima aldimRabbim herkese nasip etsin
Gozun aydin, hayirli olsun, gule gule buyusunSelam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Gozun aydin, hayirli olsun. Iyi dayanmissin sancilara, herseyde bir hayir vardir. Insallah iyice dinlenebilirsin.Minnacık Bi kızım oldu 3.100 gr :)) kordonu kısa olduğu için bebeğim aşağı İnmemiş suyum falan da gelmemiş ondan panik olmadığım için de sancıları bilmeden çekmişim evde epidural için geç dediler ondan olmadı..her doğum farklı yani nasipte ne varsa o oluyo :))
gozun aydin, masallah, saglikla buyusunKizlar bende 1 martta bebegimi kollarima aldimRabbim herkese nasip etsin