2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydııııın bugün 39u doldurduk kızımla, 40 haftayı görmek varmış kaderde pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah

Canim benimki 40a kadar haftada bir cagirmisti. Herhalde 40tan sonra 2-3 gunde bir cagirirdi ben son dakika doktoruma gitmeyi birakmasaydim:) genelde bu sekilde oluyor.

Günaydın dün 39+5 te alttan muayene etti. Artık Haftada bir kontrolüm var ve alttan muayene ediyo her seferinde açılma ne kadar diye. Normal düşünüyorsan bol bol yürü merdiven çık ki açılman olsun. Benim 3 haftadır kanalda ve 1.5 cm açılma var. 41. Haftada yatisimi yapacak oğluşum gelmezse ve açılma hala aynı kalirsa suni sancı istemediğim için tutuştum yürüyüşe verdim kendimi

Canim benimki 40a kadar haftada bir cagirmisti. Herhalde 40tan sonra 2-3 gunde bir cagirirdi ben son dakika doktoruma gitmeyi birakmasaydim:) genelde bu sekilde oluyor.
Aynen beni de hafta bir çağırdı son zamanlarda, 40 tan sonra çağırır artık heralde 2-3 günde

Ay zaten 1 hafta kalmış oluyo senin durumunda, 2 günde bir giderdim yerinde olsam çatlarım ben ne durumda diye her gün doktorcuğuma sordum sadece günde 20-30 dk yürü başka bi hareket yapma dedi, etkisi yok dedi. Gerçi ben yürüyüşü de sallıyorum ama normal istiyorum tembellik hat safhada

Lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım etrafımdakiler sayesinde siz siz olun doğum yapınca kendi ananız dışında kimseyi yanınızda çok durmasına izin vermeyin
Bende aynı durumdayım canım gelenden gidenden fenalık geldi her gelenden ayrı bi tavsiye sinir sistemim çöktü çocuğum kucağımda dururken alıp sevmeye çalışıyolar sinir oluyorum kimse çocuğuma dokunsun istemiyorum

Allah analı babalı büyütsün camım hayırlı evlat olsun inşallah

Gasoline gözün aydın , normal yapıcam dedin nasip oldu.Bende tık halen.Dün benim palet ayaklarıma ayakkabı bakmaya gittik , spor ayakkabısı denedim 3 mağazada.Canım çıktı .Sanki üstümden tır geçti.41 numara bi ayakkabı aldım düşünün yani 40 no giyiyordum 1 no büyümüş.İnşallah doğumsdan sonra gider eski no geri dönerim.Eşim gerdi dün beni , ağlama krizim tuttu.Yarında annesigl geliyor doğum için.İnşallah benim tontonik oğlumda bekletmeden gelir .40,41 hftaları görmek istemiyorm.

Canım Allah yardimcin olsun sabret dua et inşallah biran önce yavrun kucağında eşin yanında evinizde mutlu mesut oturursunuz

Aslında günüm yarın doluyo aynen ben de çok tembelim 9 ay boyunca yattım şimdi yürümek bana maraton gibi geliyo dr diyoki başka hastası kaleye çıkmış o gün doğum yapmış. Ben o kaleye cıksam 2 günde anca çıkarım dahada inemem helikopterle alırlarhastane de dikmende azcık uzak bize yoksa 2 güne giderim bende

canım benim hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza

inşallah bugünler de geçecek,üçünüz çok mutlu olacağınız günler yaşarsınız tez zamanda canım

Kızlaar benim nişanım mı geldi bilemedim :) Açık sarı koyu kıvamlı, normal akıntıdan daha fazla bişeydi nişanı gelen bilen birileri var mı bu neydi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…