- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
bende 1 aydır kanala inmiş durumda ama yine gelen giden yokBenim bebeğim de kanala inmedi daha açılma da sancı da yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 aydır kanala inmiş durumda ama yine gelen giden yokBenim bebeğim de kanala inmedi daha açılma da sancı da yok
o düzensiz ağrılar bende de var canım,malesef doktorlar da bir zaman veremiyorKızlar uyumayan var mı ? Yahu doktor sancın var dedi kıllandırdı beni karnımın altında bide belimde ara ara gelen ama sabahtan bu tarafa aralıkları azalan adet sancısı gibi ağrılarım var . Önce karnım sertleşiyo kasılıyo sonra agrılar başlıyo geciyo sonra bidaha aynı şeyler ama anlamadığım şey dayanılmayacak bi ağrı değil . Bide huzursuz patilerim tuttu yine uyuyamıyorum 2 gecedir acaba diyorum uykusuzluktan yorgunluktan mı ağrıyo karnım belim. Cunki ağrı o kadar az . Delireceğim . Sayamıyorumda hal böyle olunca
neyse ki yarın akşama gideceklermiş canımGünaydın annisler
@Gasoline gözün aydin canim masallah tosun pasaya darisi bekleyenlere inşallah
Son 3 gün heyecan dorukta..
Ama şu düşüncesiz inaanlara sinir oluyorum eşimin kuzeni üniversite sinavina girecek aksamdan ailece kalmaya geliyolar 1 saat uzaktalar sadece sabah gelemiyorlar sanki bu kız doğum yapicak bize hizmet etmek zorunda mi demiyorlar ay deli oluyorum böyle insanlara gelme desen surat yaparlar bide of bide eve mana bulurlar nefret ediyorum yengesinden zaten Allah sabir versin bana bugün ve yarın
bende 1 aydır kanala inmiş durumda ama yine gelen giden yok
doğru söylüyorsun.salondan mutfağa yürümek spordan sayılır mı dedim ben de zira daha fazlasını yapamıyorumAslında günüm yarın doluyo aynen ben de çok tembelim 9 ay boyunca yattım şimdi yürümek bana maraton gibi geliyo dr diyoki başka hastası kaleye çıkmış o gün doğum yapmış. Ben o kaleye cıksam 2 günde anca çıkarım dahada inemem helikopterle alırlarhastane de dikmende azcık uzak bize yoksa 2 güne giderim bende
sanırım o normal akıntı.doğuma yakın zamanda akıntının şiddeti artarmış.nişan jel gibi şeffaf ve yapışkan olurmuşKızlaar benim nişanım mı geldi bilemedim :) Açık sarı koyu kıvamlı, normal akıntıdan daha fazla bişeydi nişanı gelen bilen birileri var mı bu neydi ???
hayırlı olsun sizeBebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
hayırlı olsun canım,aminBen de çok şükür 11 Mart 19:45 te oğlumu kucağıma aldım. Darısı diğer bekleyenlerin başına
Mutfaktan eli boş dönüyorsan bir nevi spor sayılabilirdoğru söylüyorsun.salondan mutfağa yürümek spordan sayılır mı dedim ben de zira daha fazlasını yapamıyorum
Ben de şeffaf ya da pembemsi diye biliyorum ama öncekilerden farklıydı ve biraz sancıyla geldi. Nette bazıları sarı oldu falan diyince ümitlendim bakalımsanırım o normal akıntı.doğuma yakın zamanda akıntının şiddeti artarmış.nişan jel gibi şeffaf ve yapışkan olurmuş
hadi bakalım inşallah öyledr ve bebişe kavuşursunBen de şeffaf ya da pembemsi diye biliyorum ama öncekilerden farklıydı ve biraz sancıyla geldi. Nette bazıları sarı oldu falan diyince ümitlendim bakalım
Iıı şey kem kümMutfaktan eli boş dönüyorsan bir nevi spor sayılabilir
İnşallah hepimiz dehadi bakalım inşallah öyledr ve bebişe kavuşursun
Gecmis olsun ve gözün aydin Bol sütlü az gazli günler:)Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
Aynen öyle canım umarim onlarin yaninda falan doğum başlamaz bütün koyde anlatir rezil eder insanineyse ki yarın akşama gideceklermiş canım
Kombine diyorlar benimkine ...Spinal + epidural ...hiç ağrı yaşamadım..butona bastığımda ağrı kesici gönderiyordu makine ..anestezi uzmanından istemiştim önceden...bugün 10 a doğru çıktık hastaneden..dün öğlede yürüttüler..,şimdi yürüyüp oturabiliyorum..biraz dikiş yerleri acıyo..özellikle tuvaletr sıkışıp gitmezsem...o yüzden sık sık tuvaletr gidiyorum ..sağ omzumda ağrı oldu birde...ağrı kesici jel aldık...geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı bize inşallah.hangi çeşit sezaryen oldun spinal epidural genel? sıkıntıların çok mu acaba? sezaryan adayı olarak merak ediyorum tatlım
Normalde dün doktorum 2güne sancıların sıklaşır şuan sancın var hastaneye yatırmam lazım ama senin ağrıların cok az evinde dinlen dedi. Hatta işin bitmiş hayrlı olsun iki güne başlamazsa doğumun 5-6gün sonra gel dedi . Ondan bu kadar kıllandım zaten .gerçi bugun bira daha arttı şiddetio düzensiz ağrılar bende de var canım,malesef doktorlar da bir zaman veremiyor
ne kadar güzel sancılarının çıkması,benim evede var ama nst de yok inşallah hayırlısıyla gelir bebişNormalde dün doktorum 2güne sancıların sıklaşır şuan sancın var hastaneye yatırmam lazım ama senin ağrıların cok az evinde dinlen dedi. Hatta işin bitmiş hayrlı olsun iki güne başlamazsa doğumun 5-6gün sonra gel dedi . Ondan bu kadar kıllandım zaten .gerçi bugun bira daha arttı şiddeti