Gozun aydin canim. Bebegini gule gule buyut. Bize de seninki gibi dogum nasip olsa keske. 8 cm olana kadar ortaligi ayaga kaldirmasak@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))
sağlıkla büyüt bebeğini, darısı diğer hamişlere olsun@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))
hareketleri çok azaldıysa riske atma, bi dr una görün canımArkadaslar sanciniz olunca bebek hareketleri nasıl oluyor bugün benm bebegim az oynuyo sağ kasihimdada hafif hafif iğne batması var o yüzden mi az oynuyo yoksa başka bişe mi korkmaya başladım ya
hareketleri çok azaldıysa riske atma, bi dr una görün canım
son haftalarda bebeğin oynama şiddeti azalıyor yeri daraldığından, kanala girdiğinden vs... ama günde oynama sayısını kontrol etIki gün öncesine bakarak az çünkü bebegim canımı bile yakardi oynarken ama iki gündür ya döndü yada sancı var o yüzden az oynuyo anlamadım ama insallah kötü bişe yoktur pazartesi kontrol var insallah iyi hayırlı haberlerle donerim cvbin icinde tesekkurler
son haftalarda bebeğin oynama şiddeti azalıyor yeri daraldığından, kanala girdiğinden vs... ama günde oynama sayısını kontrol et
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :) doğurmak isteyince doğuruluyo sanırım@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Kizlarrr ishal oldum ben
Gozun aydin saglikla büyüsün bebegin Ne sanslisin anlamadan oyle doguruvermissin masallah :) darisi bizlerin basina O acemilik bende de ayni olur umarimMinnacık Bi kızım oldu 3.100 gr :)) kordonu kısa olduğu için bebeğim aşağı İnmemiş suyum falan da gelmemiş ondan panik olmadığım için de sancıları bilmeden çekmişim evde epidural için geç dediler ondan olmadı..her doğum farklı yani nasipte ne varsa o oluyo :))
Masallah size yaaaaa☺☺☺ben de 8 cm aciklikla gitmek istiyormmmmmm☺☺☺☺☺☺☺@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Hayırlı olsun canm.her ikinize de sağlık diliyorum.darısı bizlere artık.9 mart 00:10 oğlumu aldım kucağımadarısı kalanlara sağlıkla inşallah..
Ne güzel bir doğum canım çok sevindim hayirli olsun bol sütlü gunler sariai basimiza :)Minnacık Bi kızım oldu 3.100 gr :)) kordonu kısa olduğu için bebeğim aşağı İnmemiş suyum falan da gelmemiş ondan panik olmadığım için de sancıları bilmeden çekmişim evde epidural için geç dediler ondan olmadı..her doğum farklı yani nasipte ne varsa o oluyo :))
Tek tek alıntılayamadım ama herkese çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağına alın inşallah
@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
canım harıkasın maasallah ılkkez boyle bı hıkaye duyuyorum benim ılk dogumumda 8cm olana kadaaaarrrrMinnacık Bi kızım oldu 3.100 gr :)) kordonu kısa olduğu için bebeğim aşağı İnmemiş suyum falan da gelmemiş ondan panik olmadığım için de sancıları bilmeden çekmişim evde epidural için geç dediler ondan olmadı..her doğum farklı yani nasipte ne varsa o oluyo :))
Maşallah cnm işte ben de tam bu hikayeden istiyoruuuuum@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Gözün aydın maşallah bebeğine.Nişan filanda gelmemişmiydi ağrıların nerde oluyordu.@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum