2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim. Bebegini gule gule buyut. Bize de seninki gibi dogum nasip olsa keske. 8 cm olana kadar ortaligi ayaga kaldirmasak

sağlıkla büyüt bebeğini, darısı diğer hamişlere olsun

Arkadaslar sanciniz olunca bebek hareketleri nasıl oluyor bugün benm bebegim az oynuyo sağ kasihimdada hafif hafif iğne batması var o yüzden mi az oynuyo yoksa başka bişe mi korkmaya başladım ya
hareketleri çok azaldıysa riske atma, bi dr una görün canım

Iki gün öncesine bakarak az çünkü bebegim canımı bile yakardi oynarken ama iki gündür ya döndü yada sancı var o yüzden az oynuyo anlamadım ama insallah kötü bişe yoktur pazartesi kontrol var insallah iyi hayırlı haberlerle donerim cvbin icinde tesekkurler
hareketleri çok azaldıysa riske atma, bi dr una görün canım

son haftalarda bebeğin oynama şiddeti azalıyor yeri daraldığından, kanala girdiğinden vs... ama günde oynama sayısını kontrol et

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :) doğurmak isteyince doğuruluyo sanırım bende kurtulayım dedim dedim sancılar başlamış dedi dr sonunda ama ben sadece adet sancısı gibi hissediyorum düZenlide değil acaba sen gibi mi olacagım ki:)

Kizlarrr ishal oldum ben
Gozun aydin saglikla büyüsün bebegin Ne sanslisin anlamadan oyle doguruvermissin masallah :) darisi bizlerin basina O acemilik bende de ayni olur umarim

Masallah size yaaaaa☺☺☺ben de 8 cm aciklikla gitmek istiyormmmmmm☺☺☺☺☺☺☺

Kızlar günaydın doğum yapanların bebişlerine uzun ömür kendilerine bol süt diliyorum biz dün eşimle hastanemizin gebe eğitimi vardı ona gittik, minik numuneler verdiler çok tatlı gitmişken doktor amcaya uğradık, pazartesi günü olan randevuyu dün gerçekleştirdik 39+0 dık dün, 3300 olmuşuz 52 cm. Önceki hafta sormayı unutmuştum dün sordum kafayı kanala sokmuş benim bebişkom her şey yolunda beklemeye devam her an gelebilir dedi. Dün gece KIZım acayip hareketlendi resmen vidayla içimden oyuluyormuşum gibi, vajinaya elektrik veriliyor gibi oldu. 1 saate geçti ama ben çok korktum o an doğuruyorum diye şimdi her zamanki hareketlerine döndü

Ne güzel bir doğum canım çok sevindim hayirli olsun bol sütlü gunler sariai basimiza :)

Tek tek alıntılayamadım ama herkese çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah sizde bebeğinizi sağlıkla kucağına alın inşallah

Ayy sen de bendensin ilk dogumumda 7 cmde gittim bunda da 8 cm de :) esim ters yonlerden falan girdi ışık kuyruklarina kaynak yapti aradan da anca öyle :) yoksa gider gitmez pirt diye ativerirdim bebegi doktorlarin eline herhalde:)

canım harıkasın maasallah ılkkez boyle bı hıkaye duyuyorum benim ılk dogumumda 8cm olana kadaaaarrrr
sonradadogum baslamstı zaten.
gözünaydın ınsallah bundan sonrada kolay kolay buyutursun bebişini ,
allahım gerıdekı hamıslere de boyle kolay dogumlar nasıp etsin...

Bir yeni anne atasözü der ki, "uykusuz her geceeee" :))))
Detayları yazmak için gelicem aklımda söz, hepiniz aklımdasınız valla sancı çekerken de dua ettim hepimiz için, yeni doğum yapan bacılar, sizin de gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünler insallah, bekleyenler de hayırlısıyla vaksi saati gelince alacaklar zaten kucaklarına az sabır :)
Bi günaydın deyip kaçıcam, tek tek alıntılayamadım, iyi dileklerini dualarını ileten bütün arkadaşlarim.. sizi de meleklerinizi de kocamaannn öpüyoruumm ve mis kokuluma dönüyorum ben

Maşallah cnm işte ben de tam bu hikayeden istiyoruuuuum gözünüz aydın sağlıkla büyüt inş.

Gözün aydın maşallah bebeğine.Nişan filanda gelmemişmiydi ağrıların nerde oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…