2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o düzensiz ağrılar bende de var canım,malesef doktorlar da bir zaman veremiyor

neyse ki yarın akşama gideceklermiş canım

doğru söylüyorsun.salondan mutfağa yürümek spordan sayılır mı dedim ben de zira daha fazlasını yapamıyorum

Kızlaar benim nişanım mı geldi bilemedim :) Açık sarı koyu kıvamlı, normal akıntıdan daha fazla bişeydi nişanı gelen bilen birileri var mı bu neydi ???
sanırım o normal akıntı.doğuma yakın zamanda akıntının şiddeti artarmış.nişan jel gibi şeffaf ve yapışkan olurmuş

hayırlı olsun size

geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı bize inşallah.hangi çeşit sezaryen oldun spinal epidural genel? sıkıntıların çok mu acaba? sezaryan adayı olarak merak ediyorum tatlım
Kombine diyorlar benimkine ...Spinal + epidural ...hiç ağrı yaşamadım..butona bastığımda ağrı kesici gönderiyordu makine ..anestezi uzmanından istemiştim önceden...bugün 10 a doğru çıktık hastaneden..dün öğlede yürüttüler..,şimdi yürüyüp oturabiliyorum..biraz dikiş yerleri acıyo..özellikle tuvaletr sıkışıp gitmezsem...o yüzden sık sık tuvaletr gidiyorum ..sağ omzumda ağrı oldu birde...ağrı kesici jel aldık...
Darısı senin başına inşallah cnm ...çok güzel bir duygu ..

o düzensiz ağrılar bende de var canım,malesef doktorlar da bir zaman veremiyor
Normalde dün doktorum 2güne sancıların sıklaşır şuan sancın var hastaneye yatırmam lazım ama senin ağrıların cok az evinde dinlen dedi. Hatta işin bitmiş hayrlı olsun iki güne başlamazsa doğumun 5-6gün sonra gel dedi . Ondan bu kadar kıllandım zaten .gerçi bugun bira daha arttı şiddeti

Hastanelerde herşey sorun.. Hamilelik de hicbirseyi istemeyen canim duyduğu kokunun peşine düşüyor.. İnsanın nescafeden ötürü göğsü şişer mi..

ne kadar güzel sancılarının çıkması,benim evede var ama nst de yok inşallah hayırlısıyla gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…