- 15 Eylül 2015
- 61
- 83
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer bebeğin Rh pozitif olursa rh uyuşmazlığından sarılık olabiliyor. bol bol emzirmen gerekecek. vücuttan kakasıyla atabiliyormuş. doğumdan sonra da iğne olman gerekiyorEşimle bende var kan uyuşmazlığı, eşim 0rh+ ,ben0 rh- .Şimdi benim oğluşum sarılık olayı uzun mu sürecek .İnşallah atlatır.
analı babalı sağlıkla büyüsün tosuncuk... maşallah kilosuna da...Biz geldiikk
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde
Sonuç olarak ikimiz de iyiyiz şükür, hepinizi öperiizz
canım doğal kantaron yağı bulabilirsen pişiğe yanığa birebir. ilk oğlumda almıştım pişik kremleri falan ama hiç kullanmadım. kantaron yağı her derde devaDoğum yapan annişler bisry sorucam. Pisik önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Pazartesi doğum var daha yeni farkettim pisik kremi almamisim
İnşallah en kısa zamanda bebeğini kollarına alırsın rabbim şifa versinBen hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı bize inşallah.hangi çeşit sezaryen oldun spinal epidural genel? sıkıntıların çok mu acaba? sezaryan adayı olarak merak ediyorum tatlımBebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
Süpeeer.. Tebrikler:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Detayları bekliyoruz..Biz geldiikk
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde
Mustela pişik kremi önlem için iyi diyolar. Desitin mor renk pişik kremi de tedavi edici diyolar. 2sini de almak lazım.Doğum yapan annişler bisry sorucam. Pisik önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Pazartesi doğum var daha yeni farkettim pisik kremi almamisim
Süpeeer.. Tebrikler:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Detayları bekliyoruz..
analı babalı sağlıkla büyüsün tosuncuk... maşallah kilosuna da...
canim gözün aydin hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsun paşaniBiz geldiikk
Canım gözün aydın. Normal olmasına da çok sevindim. 4 küsürü normal yaptın hemde kocaman Maşallah size. Bol sütlü, gazsız günler dilerim. Tosun paşayı güzel ayaklarından öperim.Biz geldiikk
Gozunuz aydin. Ogluna iyi buyumeler sana da en kisa zamanda iyilesmeni dilerim.Biz geldiikk
Canim allah kolaylik versin sana. Insallah bebegin en kisa zamanda cikar, sen de esine kavusursun. Boyle zamanlarda insan cok fazla destek istiyor.Ben hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünBebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
Hayırlı olsun sağlıkla yaşasın inşallah.Bir ben kaldım galiba ya hala bişey yok 40+3teyimBen de çok şükür 11 Mart 19:45 te oğlumu kucağıma aldım. Darısı diğer bekleyenlerin başına