2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gasoline Gasoline bugün hiç sesin çıkmayınca kesin doğum yaptı dedim:))) Allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı bizim başımıza ayrıntıları bekliyoruz bebişe bol öpücükler:)))

Eşimle bende var kan uyuşmazlığı, eşim 0rh+ ,ben0 rh- .Şimdi benim oğluşum sarılık olayı uzun mu sürecek .İnşallah atlatır.
eğer bebeğin Rh pozitif olursa rh uyuşmazlığından sarılık olabiliyor. bol bol emzirmen gerekecek. vücuttan kakasıyla atabiliyormuş. doğumdan sonra da iğne olman gerekiyor :KK66:

Biz geldiikk :rolleyes:
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde :KK53:
Sonuç olarak ikimiz de iyiyiz şükür, hepinizi öperiizz :KK37:
analı babalı sağlıkla büyüsün tosuncuk... maşallah kilosuna da...

Doğum yapan annişler bisry sorucam. Pisik önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Pazartesi doğum var daha yeni farkettim pisik kremi almamisim :KK43:
canım doğal kantaron yağı bulabilirsen pişiğe yanığa birebir. ilk oğlumda almıştım pişik kremleri falan ama hiç kullanmadım. kantaron yağı her derde deva :KK66:

Ben hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
İnşallah en kısa zamanda bebeğini kollarına alırsın rabbim şifa versin

Bebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı bize inşallah.hangi çeşit sezaryen oldun spinal epidural genel? sıkıntıların çok mu acaba? sezaryan adayı olarak merak ediyorum tatlımo_O

Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde :KK53:
Süpeeer.. Tebrikler:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Detayları bekliyoruz..

canim gözün aydin hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsun paşani

Kızlar uyumayan var mı ? Yahu doktor sancın var dedi kıllandırdı beni:KK43: karnımın altında bide belimde ara ara gelen ama sabahtan bu tarafa aralıkları azalan adet sancısı gibi ağrılarım var . Önce karnım sertleşiyo kasılıyo sonra agrılar başlıyo geciyo sonra bidaha aynı şeyler ama anlamadığım şey dayanılmayacak bi ağrı değil . Bide huzursuz patilerim tuttu yine uyuyamıyorum 2 gecedir acaba diyorum uykusuzluktan yorgunluktan mı ağrıyo karnım belim. Cunki ağrı o kadar az . Delireceğim . Sayamıyorumda hal böyle olunca

Arkadaslar, pek fazla giremiyorum siteye ama dogan bebekleri cok merak ediyorum. Liste acaba duzenli yenileniyor mu? Kimin dogum yaptigini kacirmayalim.
Bu arada benim gibi bekleyenler varmis. Bir hafta kaldi ama 1cm kadar acilma, bayagi yumusama var, su ana kadar hic kasilma hissetmedim, nst'de de cikmiyor. Bana merdiven cik filan da demediler, bakalim ne kadar devam edecek bu boyle. Ben herhalde 43. haftada filan dogum yapicam :-)

Canım gözün aydın. Normal olmasına da çok sevindim. 4 küsürü normal yaptın hemde kocaman Maşallah size. Bol sütlü, gazsız günler dilerim. Tosun paşayı güzel ayaklarından öperim.

Gozunuz aydin. Ogluna iyi buyumeler sana da en kisa zamanda iyilesmeni dilerim.

Ben hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
Canim allah kolaylik versin sana. Insallah bebegin en kisa zamanda cikar, sen de esine kavusursun. Boyle zamanlarda insan cok fazla destek istiyor.

Günaydın annisler
Gasoline Gasoline gözün aydin canim masallah tosun pasaya darisi bekleyenlere inşallah
Son 3 gün heyecan dorukta..
Ama şu düşüncesiz inaanlara sinir oluyorum eşimin kuzeni üniversite sinavina girecek aksamdan ailece kalmaya geliyolar 1 saat uzaktalar sadece sabah gelemiyorlar sanki:63: bu kız doğum yapicak bize hizmet etmek zorunda mi demiyorlar ay deli oluyorum böyle insanlara gelme desen surat yaparlar bide of bide eve mana bulurlar nefret ediyorum yengesinden zaten Allah sabir versin bana bugün ve yarın :KK12:

X