2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın Allah bağışlasın Ayrıntıları merakla bekliyorum

Ya biraz gecikse nolacakki. Kaldi ki gecikme olmasın diye 5 cm den once yapmiyorlarmis. 7-8den sonra da yapmiyorlarmis cunku sancılar siklastigi icin islem esnasinda hareketsiz kalmak zor oluyor diye tehlikeli olabiliyormus. Ben sakin durdum yaptilar cok sukur iyi ki de olmus cunku onceki dogumumdan da tecrube ettigim kadariyla en ciddi sarsici agrilar 8-9 cm den dogum olana kadar, sirf o agrilari duymamak icin degerlendirmek istedim. Ilkinde cok yorulmustum dogum sonrasi, bunda gayet iyiydim dolastim gezdim ertesi gun eve geldim ev supurdum yemek yaptim fiziksel olarak da gayet iyiydim psikolojik olarak da enerji doluydum.

Masallah bak gelmiyor nerde kaldi bu bebek dedin dedin durdun ama bugun geesi varmış:)hayirli olsun seninki de tam tosunmus topicin diger bir tosunu da benimki,4 kilo uzeri doganlardan:)

Cok sevindim canim darisi bizim basimiza en kisa zamandada detaylari bekliyoruz senden

Doğum yapan annişler bisry sorucam. Pisik önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Pazartesi doğum var daha yeni farkettim pisik kremi almamisim

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Aramızda bir hafta var sizinle geçen cuma ben yaşamıştır aynı Duyguları çok güzeldi haklısınız.

O çok değişik bişey, ben de özledim tontik kızımı 42 ye kadar şansını zorlamasın da beklemeye razıyım

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt inş. Detayları bekliyoruz

bugün kontrolüm vardı 3252 olmus kılomuz boyumuz da 47 cm . bi sonraki kontrolümüz 18 Mart Doktorum hala çatı muyanesi yapmadı neden dıye sormadım ha yapar ha yapar dıye bugun Normal dogum dedi bastıra bastıra ama ee catım musaıt mı dıyemedım dılım tutuldu sankı ama 18 Martta sabahtan gel tahlıl de yapalım dedı

Allah anali babali büyütsün canim

Ben hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Rabbim şifa versin

Hem gozun aydin hemde gecmis olsun :) darisi bizlerin basina Senin tombik cok bekletmemis erken gelmis Vakit bulunca ayrintilari bekliyoruz

Allah yardimcin olsun Insallah en kisa zamanda bebisine ve esine kavusursun Az daha dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…