- 31 Mayıs 2014
- 144
- 182
Gözün aydın Allah bağışlasınBiz geldiikk
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde
Sonuç olarak ikimiz de iyiyiz şükür, hepinizi öperiizz
Hayirli ugurlu olsun insallah.saglikla buyusunBebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
Canım 8-9 da çoğu doktor kabul etmiyormuş epidurali belki senin zaten açıldğı için gecikmemiştir erken yapılsa gecikebilir bazı arkadaşlara 7 cm de bile yapmamışlar bende sorcam ağrısız neşeyle daha iyi tabiki sende cesaret verdin pazartesi unutmazsam doktoruma sorcam
Biz geldiikk
Bu sabah 8buçuk itibariyle paşamı kucağımıza aldık, normal doğum oldu çok şükür, gece 12de sancılarım başladı, detayları bilahare anlatırım, az önce de geldik evimize, 4.050gr 52 cm geldi tosunum, sancılı kısmı adı üstünde oldukça sancılı geçti o kısımla ilgili detayları anlatmam heralde
Cok sevindim canim darisi bizim basimiza en kisa zamandada detaylari bekliyoruz sendenBiz geldiikk
Amin canım benim :) yinede olurda gelmezse bekletirse diye korkuyorum gerçi günüde dolmadı daha ama cok garip bi şekilde resmen karnımdaki yavrumu özledim yani bian önce kokusunu duysam diye çıldırıyorum. Duygularım karmakarışık yerle yeksan :)Ay darısı biz bekleyenlere, maşallah
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Aramızda bir hafta var sizinle geçen cuma ben yaşamıştır aynı Duyguları çok güzeldi haklısınız.Bebeğimizi bu sabah 8:30 da kucağımıza aldık..sezeryanla...Allah hepinize nasip etsin çok güzel duygu...hiç endişelenmeyin ...ben şimdi o kadar mutluyum ki endişe ve evhamlarım için kendime kızıyorum ...süper birşey bu...
O çok değişik bişey, ben de özledim tontik kızımıAmin canım benim :) yinede olurda gelmezse bekletirse diye korkuyorum gerçi günüde dolmadı daha ama cok garip bi şekilde resmen karnımdaki yavrumu özledim yani bian önce kokusunu duysam diye çıldırıyorum. Duygularım karmakarışık yerle yeksan :)
Gözünüz aydın canımBiz geldiikk
Sudocream tavsiye ettiler bana canım ondan aldimDoğum yapan annişler bisry sorucam. Pisik önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. Pazartesi doğum var daha yeni farkettim pisik kremi almamisim
Allah anali babali büyütsün canimBiz geldiikk
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Rabbim şifa versinBen hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
Hem gozun aydin hemde gecmis olsun :) darisi bizlerin basina Senin tombik cok bekletmemis erken gelmis Vakit bulunca ayrintilari bekliyoruzBiz geldiikk
Allah yardimcin olsun Insallah en kisa zamanda bebisine ve esine kavusursun Az daha dayanBen hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(