2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamileliğimin başından geçen haftaya kadar hergün 3 hurma yiyordum. Çayın yanında 1-2 tane tatlı niyetine :) kahvenin yanında çikolata niyetine 1 tane:) tatlı isteğimi gideriyordu valla...hala doğurmadım şükür:) ama şimdi burda yazdıklarınızdan sonra yemiyorum artık 1 haftadır korkuyorum valla

Benim eşimde muzu çok seviyor maymun gibiyiz diyor zaten o yedikçe bende yiyorum benimde aşırı yok ama biraz kabızlık var elma sevmiyorum yaa
Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu

Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu
Bende de durum ayni bu ucluyu mutlaka yiyorum ama ceviz cozunmeyen lifli bi besin oldugu icin 3 ten fazla yiyince cok sık wc ye gitmeme sebep oluyor

Ohoooo :))) ben ananası hamileliğin başında çoook yedim :) Düşüğü mü tetikliyormuş amaaan Allah istemedikçe hiçbişey olmuyor bu kadar net. Hurma yedim ,ananas yedim tehlikeli ne varsa yemişim maşallah

Canım sen az tüket bence :) 37+3de doğum yapmış biri olarak nacizane tavsiyem erken gelmesi pek de hoş dğil emmesi vs si herşey sıkıntılımoluyor :/
Bence de erken gelmesini istemeyin kızlar ya. Zamanında sağlicakla gelsin yavrucaklar

Başın sağolsunkıyamammmm. Mekanı cennet olsun inşallah

Bende özellikle bazen sabah 6 da uyanıyorum inanılmaz acıkmışım ama aşırı uykum var kahvaltı asla yapamam işte o zaman en güzel kahvaltım süt muz bende doğumdan sonrada devm ederim :)

ye ya bişey olmaz, bak hiçbirimize bişey olmuyo :))
ben de çok severim, diyetlerimde de normal zamanlarda da tatlı niyetine hep tükettim, sadece ramazan ddeğil 12 ay bulundururum mutfağımda :)

sabah dr. randevum var, bakalım bıdığım ne durumda, kaç gr olmuş kaç cm olmuş

bu arada bugün 500mt mesafedeki markete bi gittik geldik akşam, bıçak batmalarından zor yürüdüm valla bi yerden sonra, siz nasıl km lerce yürüyosunuzzz

merhabalar kizlar takvimimin bitisi 3 mart ama been hep marta kalmam subat sonu gelir diye dusunuyodum subat anneleri hepsi dpgurdu tecrublerini paylasmaya basladilar ben saglam mart annesi olacagim galiba minigimin hic gelmeye niyeti yok galiba :) ne nişan var ne sanci

Temzlık,yuruyus,cınsellık aylardr uzagım.nasıl dogrcam

İkram kollarında uyuyor suan.. 3400 kg 53 cm geldi..Allah hepinizin yardimcisı olsun..doğum sonrası daha zor inanin buna..zorluğu atlatmak için tek çözüm mutluluk ve sabır. . Allah geride kalan arkadaslarimin allah yardımcısı olsun.. bebeğini kucağına alanlara da bol sütler...

[QUOTantibiyotiğe basladim post: 45360953, member: 65169"]Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık

Ben antibiyotige basladim canim hapsirik oksuruge dondu bebek alttan cikti cikacak gibiydi. Cok sukur biraz daha iyiyim simdi. Redmen gozlerimi acamiyordum kolumu kaldiramadim kac gun[/QUOTE]
O öksürüklü hastalığı bir önceki hastalığımda geçirdim 15 gün sürdü ama benim doktorum parol dan başka ilaç kullanamazsın dedi ondan da 1kere aldım o kadar malum ağrı kesici kemiklerim ağrıyordu dayanamadım
Antibiyotik ne kullandın? Sanada gelmiş geçmiş olsun bu arada

Kizlar hurmalari yiye yiye butun martannelerini doguma yollayacaksiniz bu gidisle toplu doguma gidecegiz. pazartesi gunu ayin 29 u o gun doguran olacak mi bakalim. Bu arada gunaydin bizim uykular kacti minigimi de hickirik tuttu yaa kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…