- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
Ben hamileliğimin başından geçen haftaya kadar hergün 3 hurma yiyordum. Çayın yanında 1-2 tane tatlı niyetine :) kahvenin yanında çikolata niyetine 1 tane:) tatlı isteğimi gideriyordu valla...hala doğurmadım şükür:) ama şimdi burda yazdıklarınızdan sonra yemiyorum artık 1 haftadır korkuyorum vallaBen hurmayı hergün yiyorum 1 haftadır, hem de hurma manyağı olduğumdan her oturuşta 10-12 tane yiyorum bi deherşey herkeste aynı etkiyi yapmiyo heralde, benim bağırsaklarım dışında bi etkisini hnüz keşfetmedim ama du bakalım yarın kontrolümüz var bakalım dr ne dicek :)))
Ohh maşallah kuzuya, benimkk de gecen hafta 50cm 2900 gr di. Ayniymis bizim bıdıklar :))
Yok kız ben etkisi olsun diye yemiyorum zaten canım istediginden yiyorum, aylardir hurmalara bakip bakip geciyodum doguma etkisin bildigimden :)) 37ye gelince de artık koyverdim rahat rahat yiyorum, artık etkisi olur mu veya ne zaman olur bilmem Allah hayırlısı ne zamansa o zaman göndersin kuzumuben daha çok damak zevkimin peşindeyim
Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm olduBenim eşimde muzu çok seviyor maymun gibiyiz diyor zaten o yedikçe bende yiyorum benimde aşırı yok ama biraz kabızlık var elma sevmiyorum yaa
He iyi istemis gamzede 1000 tl diyor eger iki oda tutmak istersen 1150 oluyo oda ay bugun gidicem dua et bakalim ne dicek :)Mineyle anlastik canim.pazarlikla 1.150tl ye indi.Normal dogum icin Şafak hastanesinde dogurucam.Gamze ne fiyat vermisti peki.
Bende de durum ayni bu ucluyu mutlaka yiyorum ama ceviz cozunmeyen lifli bi besin oldugu icin 3 ten fazla yiyince cok sık wc ye gitmeme sebep oluyorHergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu
Ohoooo :))) ben ananası hamileliğin başında çoook yedim :) Düşüğü mü tetikliyormuşevet ananas rahmi temizliyormus düşük tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor diye bende hiç yiyemedim ama son haftalar alayım ıkı-üç kasa
ay alemsiniz yaaa
bu arada,evet cok yoruldum,temızlık yaptım ogun suyum geldı sancım geldı dıyenı bende cok duydum hadi hayırlısı ozaman
Bence de erken gelmesini istemeyin kızlar ya. Zamanında sağlicakla gelsin yavrucaklarCanım sen az tüket bence :) 37+3de doğum yapmış biri olarak nacizane tavsiyem erken gelmesi pek de hoş dğilemmesi vs si herşey sıkıntılımoluyor :/
Başın sağolsunSlm kızlar,
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.
Acılarını göstermesin.
Haftaya sezeryan olacağım.
Heyecan,sevinç,kaygı bir arada iken dün gece yeğenimi kaybettiğimizi öğrendim.
Sabahtan beri ağla ağla durduramadım kendimi.
Çok zor ,Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Bende özellikle bazen sabah 6 da uyanıyorum inanılmaz acıkmışım ama aşırı uykum var kahvaltı asla yapamam işte o zaman en güzel kahvaltım süt muz bende doğumdan sonrada devm ederim :)Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu
Bende de durum ayni bu ucluyu mutlaka yiyorum ama ceviz cozunmeyen lifli bi besin oldugu icin 3 ten fazla yiyince cok sık wc ye gitmeme sebep oluyor
ye ya bişey olmaz, bak hiçbirimize bişey olmuyo :))
Ben hamileliğimin başından geçen haftaya kadar hergün 3 hurma yiyordum. Çayın yanında 1-2 tane tatlı niyetine :) kahvenin yanında çikolata niyetine 1 tane:) tatlı isteğimi gideriyordu valla...hala doğurmadım şükür:) ama şimdi burda yazdıklarınızdan sonra yemiyorum artık 1 haftadır korkuyorum valla
Tbrikler allah analı babalı büyütsün inşsallahSlm arkadaşlar çok sükür doğumumu yaptım oğlumu kucağıma aldım ikimizde çok şükür iyiyiz
Temzlık,yuruyus,cınsellık aylardr uzagım.nasıl dogrcamerken dogumu tetıkleyen ne varsa yapalım bencede.temızlık,yuruyus,sıcak duş...sanırım cınsel ılıskıde tetıklıyor
insallah döner canım.son anda dönen bebiş hıkayesı cok duydum ınsallah doner bebişin
kesık atılırken uyusturucu sprey sıkılıyo canım merak etme.bazı doktorlar atmıyo akışına bırakıyo
sunı sancı kotu degıl herkes ıcın farklı tabı ama benım ılk dogumum sunı ıle oldu ve sancılarım 4 saat surdu bebısıme kavustum cok sukur.bundada oyle yapmasını ıstıyorum ama belkı kızım kendısı gelır.sunı sancı dogum surecını rahımdekı acılmayı hızlandırmak ıcın verılıyo.tabı suyun gelmesıde bı etken o sebeplede verılebılır kendı sancın yoksa
çatı muaynesı kk da cok abartılıyo bence cok basıt bı ıslem smear yaptırdınmı onun gıbı bısy onemlı olan rahat olmak
[QUOTantibiyotiğe basladim post: 45360953, member: 65169"]Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?