• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar,
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.
Acılarını göstermesin.
Haftaya sezeryan olacağım.
Heyecan,sevinç,kaygı bir arada iken dün gece yeğenimi kaybettiğimizi öğrendim.
Sabahtan beri ağla ağla durduramadım kendimi.
Çok zor ,Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
Allah rahmet eylesin cnm sizlere de sabırlar versin :110:

Hahaha kız ben diyorum ya bende Bi anormallik var diye :))) bazen o kadar rahat ediyorum ki cam bile silicem nerdeyse valla iç tarafları falan siliyorum bazen zaten sıkıntıdan :))) yerleri de siliyorum valla bilmiyorum ki ama çok zorlayınca oturup dinleniyorum, hatta yarın halıları silmeyi düşünüyorum kafa iyice gitti benim :)))))
Haftaya bugün şu saatlerde bebeğimle birlikte hastaneden size yazıyo olucam inşallah :))))
03.03.2016 saat 8.30 da bebişkomu dr teyzesi alıcak karnımdan :))) aşırı heyecan var herşey kesinleşti diye
çok da eğilerek iş yapmayın, yürüyüş falan tamam da eğildiğimizde kordon dolanabiliyormuş

:) :) :)a

:) :) :) sen de benim gibisin valla :) ben de hep eşime kurban olurum diyorum :) komik bir şey anlatayım da gül :
Bi gün eşime kurban olurum ben sana dedim.eşim de ne dese begenirsin :)Allah razı olsun dedi :) ayy ben de sinirden guldum :)
Ne guzel cnm.sansliyiz eslerimizden yana :)

Gasoline Gasoline bende öyle diyorum canım ince uzun aynı babası :) eşim çok zayıf ve uzun babasının kızı şimdiden belli etti kendini bari tipide bana benzese :)) eskiden kasılmalarım daha çoktu belki o etki ediyordu ama ben bilmeden sayısız yedim doğurmadım :))
hahha bizimki de bana çekmiş, hatta bana ve benim tarafıma, babası benden sadece 5 cm uzun, ailesi de bodur sayılır, hatta dr bile ikimiz de yanındayken annesi sana çekmiş dedi :KK70: inşallah bir sürü şeyi bana benzer :KK59::p

Merhaba annişler. Hurma yemeye kaçıncı haftadan itibaren başladınız. Bende baslayacam ama erken mi karar veremedim
ben 37den önce yemedim nolur nolmaz diye, 37-38den önce sen de yeme bence :)

Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık :KK1:
çok geçmiş olsun ya, inşallah bikaç güne geçer..

Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
başınız sağolsun, Allah annesi babasına sabır versin, mekanı cennet olsun..

Kızlar canım cips çekiyor.yesem olmaz de mi ?
bir kereden ve küçük bi paketten bişey olmaz ya, ye nolcak :)

baby23 baby23 sana gülerken benim başıma gelirmişş bu gün eşime anlatıyordum bi arkadaş doğsun diye neler yapıyor olmuyor fln dedim birden durdum ayy kuzenimle dalga geçmiştim sana hastane çıkışları olmamış 10 gün geç doğmuşsun biraz daha kalsan konuşarak doğcakmışsın fln demiştim şimdide senin yaptıklarına gülerken ben 42 de doğururmuşum :))

Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylein. zor bir durum sabır dilerim.

Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Ay canim benim yaa:KK70: oda guzelmis :KK48: nasip kiz hayirlisi iste kizin mi oldu yoksa erkk bebisin mi:nazar::KK19:
Erkek bebiş. Birde erkekler gününü bekler diyorlar :p hepsi palavra:D

Aaa bir de şu göbeğin düştü düşmedi davası var. Doğumhanede çatala giderken ebe işte bak göbeğin şimdi düştü dedi :p eh pes yani birazdan çocuğun kafası aşagıdan düşecek bi zahöet karnım düşsün demiştim :D

baby23 baby23 bende senin gibiyim valla camda siliyorum halıda bugünde evin önünde ufak bir bahçe var çıkıp onu temizledim doğumda kapımın önü temiz olsun deliyim işte temizlikle kafayı yedim bizim minikler çabuk doğsalarda bu gel git ruh halinden kurtulsak onları beklerken kafa gitti sanada kolay gelsin halı silme işinde allah kolaylık versin

Doğum yapanlari gördükçe özeniyorum artik.. Of daha 15 gün var
Ben 39. Hafta hatta 40. Haftada bile doğurmaya razıyım yeter ki erken gelmesin. Dursun durduğu kadar:KK22: instagramda takip ettiğim herkes 37. Haftada en gec 38. Haftada doğurdular panikledim valla:KK57:hemen ütüleri bitirdik annemle , hastane bavulunu ve yatağımızın yanında yatacağı beşiğini hazırladık;çok az eksiklikler dışında herşeyimiz tamam ama ben hazır değilim napicam bilmiyorum:KK17:

[QUOTantibiyotiğe basladim post: 45360953, member: 65169"]Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık :KK1:[/QUOTE]

Ben antibiyotige basladim canim hapsirik oksuruge dondu bebek alttan cikti cikacak gibiydi. Cok sukur biraz daha iyiyim simdi. Redmen gozlerimi acamiyordum kolumu kaldiramadim kac gun

Erkek bebiş. Birde erkekler gününü bekler diyorlar :p hepsi palavra:KK70:

Aaa bir de şu göbeğin düştü düşmedi davası var. Doğumhanede çatala giderken ebe işte bak göbeğin şimdi düştü dedi :p eh pes yani birazdan çocuğun kafası aşagıdan düşecek bi zahöet karnım düşsün demiştim :KK70:
:KK70: sen alemsin ya:KK70: ewet erkek bebisler daha gec doguyo nornalde:KK53: senin kaderdenmidur erkencecik doguvermis:KK70: Allah size bagislasin uzun omurlu olsun :KK19:

baby23 baby23 sana gülerken benim başıma gelirmişş bu gün eşime anlatıyordum bi arkadaş doğsun diye neler yapıyor olmuyor fln dedim birden durdum ayy kuzenimle dalga geçmiştim sana hastane çıkışları olmamış 10 gün geç doğmuşsun biraz daha kalsan konuşarak doğcakmışsın fln demiştim şimdide senin yaptıklarına gülerken ben 42 de doğururmuşum :))

Hahaha :) valla gülme komşuna gelir başına :))))
Valla bende ne gülerim seninki beklerse 42 ye kadar :))

baby23 baby23 bende senin gibiyim valla camda siliyorum halıda bugünde evin önünde ufak bir bahçe var çıkıp onu temizledim doğumda kapımın önü temiz olsun deliyim işte temizlikle kafayı yedim bizim minikler çabuk doğsalarda bu gel git ruh halinden kurtulsak onları beklerken kafa gitti sanada kolay gelsin halı silme işinde allah kolaylık versin

Aynen kafa lar gitti artık alıştık hamileliğe yada sıkıldık artık iş yapmak istiyoruz bişeyler yapmak istiyoruz sürekli :))

Canim kolay gelsin bende kosturmaca ile geciriyorum gunleri benimde tadilat var evde hatta suanda bile ses gurultu ustalar var is cok o yuzdenmidir nedir bebisin gelmeye niyeti yok bende seni merak etmistim maasallah bebisine naptin buldunmu doktor sirf senin icin sordum gecen fiyatlari benimde yarin kontrolum var bakalim gamze ne dicek :)
Mineyle anlastik canim.pazarlikla 1.150tl ye indi.Normal dogum icin Şafak hastanesinde dogurucam.Gamze ne fiyat vermisti peki.

Back