• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:stop:
Ben hurmayı hergün yiyorum 1 haftadır, hem de hurma manyağı olduğumdan her oturuşta 10-12 tane yiyorum bi de :KK53: herşey herkeste aynı etkiyi yapmiyo heralde, benim bağırsaklarım dışında bi etkisini hnüz keşfetmedim ama du bakalım yarın kontrolümüz var bakalım dr ne dicek :)))

Ohh maşallah kuzuya, benimkk de gecen hafta 50cm 2900 gr di. Ayniymis bizim bıdıklar :))

Yok kız ben etkisi olsun diye yemiyorum zaten canım istediginden yiyorum, aylardir hurmalara bakip bakip geciyodum doguma etkisin bildigimden :)) 37ye gelince de artık koyverdim rahat rahat yiyorum, artık etkisi olur mu veya ne zaman olur bilmem Allah hayırlısı ne zamansa o zaman göndersin kuzumuHoppa:KK73: ben daha çok damak zevkimin peşindeyim :KK70:
Ben hamileliğimin başından geçen haftaya kadar hergün 3 hurma yiyordum. Çayın yanında 1-2 tane tatlı niyetine :) kahvenin yanında çikolata niyetine 1 tane:) tatlı isteğimi gideriyordu valla...hala doğurmadım şükür:) ama şimdi burda yazdıklarınızdan sonra yemiyorum artık 1 haftadır korkuyorum valla :stop:

Benim eşimde muzu çok seviyor maymun gibiyiz diyor zaten o yedikçe bende yiyorum benimde aşırı yok ama biraz kabızlık var elma sevmiyorum yaa :KK43:
Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu:KK200:

Hergün 1 muz 1 koca bardak süt ve 3 ceviz yiyorum. Hem çok seviyorum bu üçlüyü hem de bebeğe çok faydalıymış.. Bebişim doğduktan sonra bile devam edebilirim favori öğünüm oldu:KK200:
Bende de durum ayni bu ucluyu mutlaka yiyorum ama ceviz cozunmeyen lifli bi besin oldugu icin 3 ten fazla yiyince cok sık wc ye gitmeme sebep oluyor

evet ananas rahmi temizliyormus düşük tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor diye bende hiç yiyemedim ama son haftalar alayım ıkı-üç kasa:KK72::KK72:

ay alemsiniz yaaa:KK48:
bu arada,evet cok yoruldum,temızlık yaptım ogun suyum geldı sancım geldı dıyenı bende cok duydum hadi hayırlısı ozaman
Ohoooo :))) ben ananası hamileliğin başında çoook yedim :) Düşüğü mü tetikliyormuş:KK57: amaaan Allah istemedikçe hiçbişey olmuyor bu kadar net. Hurma yedim ,ananas yedim tehlikeli ne varsa yemişim maşallah:KK48:

Slm kızlar,
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.
Acılarını göstermesin.
Haftaya sezeryan olacağım.
Heyecan,sevinç,kaygı bir arada iken dün gece yeğenimi kaybettiğimizi öğrendim.
Sabahtan beri ağla ağla durduramadım kendimi.
Çok zor ,Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Başın sağolsun:KK42:kıyamammmm. Mekanı cennet olsun inşallah

Bende özellikle bazen sabah 6 da uyanıyorum inanılmaz acıkmışım ama aşırı uykum var kahvaltı asla yapamam işte o zaman en güzel kahvaltım süt muz bende doğumdan sonrada devm ederim :)

:stop:
Ben hamileliğimin başından geçen haftaya kadar hergün 3 hurma yiyordum. Çayın yanında 1-2 tane tatlı niyetine :) kahvenin yanında çikolata niyetine 1 tane:) tatlı isteğimi gideriyordu valla...hala doğurmadım şükür:) ama şimdi burda yazdıklarınızdan sonra yemiyorum artık 1 haftadır korkuyorum valla :stop:
ye ya bişey olmaz, bak hiçbirimize bişey olmuyo :))
ben de çok severim, diyetlerimde de normal zamanlarda da tatlı niyetine hep tükettim, sadece ramazan ddeğil 12 ay bulundururum mutfağımda :)

sabah dr. randevum var, bakalım bıdığım ne durumda, kaç gr olmuş kaç cm olmuş:KK22:

bu arada bugün 500mt mesafedeki markete bi gittik geldik akşam, bıçak batmalarından zor yürüdüm valla bi yerden sonra, siz nasıl km lerce yürüyosunuzzz :KK57::KK53::KK57:

merhabalar kizlar takvimimin bitisi 3 mart ama been hep marta kalmam subat sonu gelir diye dusunuyodum subat anneleri hepsi dpgurdu tecrublerini paylasmaya basladilar ben saglam mart annesi olacagim galiba minigimin hic gelmeye niyeti yok galiba :) ne nişan var ne sanci

erken dogumu tetıkleyen ne varsa yapalım bencede.temızlık,yuruyus,sıcak duş...sanırım cınsel ılıskıde tetıklıyor:KK23::KK23::oops:

insallah döner canım.son anda dönen bebiş hıkayesı cok duydum ınsallah doner bebişin

kesık atılırken uyusturucu sprey sıkılıyo canım merak etme.bazı doktorlar atmıyo akışına bırakıyo
sunı sancı kotu degıl herkes ıcın farklı tabı ama benım ılk dogumum sunı ıle oldu ve sancılarım 4 saat surdu bebısıme kavustum cok sukur.bundada oyle yapmasını ıstıyorum ama belkı kızım kendısı gelır.sunı sancı dogum surecını rahımdekı acılmayı hızlandırmak ıcın verılıyo.tabı suyun gelmesıde bı etken o sebeplede verılebılır kendı sancın yoksa
çatı muaynesı kk da cok abartılıyo bence cok basıt bı ıslem smear yaptırdınmı onun gıbı bısy onemlı olan rahat olmak:KK76::KK76:
Temzlık,yuruyus,cınsellık aylardr uzagım.nasıl dogrcam :(

İkram kollarında uyuyor suan.. 3400 kg 53 cm geldi..Allah hepinizin yardimcisı olsun..doğum sonrası daha zor inanin buna..zorluğu atlatmak için tek çözüm mutluluk ve sabır. . Allah geride kalan arkadaslarimin allah yardımcısı olsun.. bebeğini kucağına alanlara da bol sütler...

[QUOTantibiyotiğe basladim post: 45360953, member: 65169"]Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık :KK1:

Ben antibiyotige basladim canim hapsirik oksuruge dondu bebek alttan cikti cikacak gibiydi. Cok sukur biraz daha iyiyim simdi. Redmen gozlerimi acamiyordum kolumu kaldiramadim kac gun[/QUOTE]
O öksürüklü hastalığı bir önceki hastalığımda geçirdim 15 gün sürdü ama benim doktorum parol dan başka ilaç kullanamazsın dedi ondan da 1kere aldım o kadar malum ağrı kesici kemiklerim ağrıyordu dayanamadım
Antibiyotik ne kullandın? Sanada gelmiş geçmiş olsun bu arada

Kizlar hurmalari yiye yiye butun martannelerini doguma yollayacaksiniz bu gidisle toplu doguma gidecegiz. pazartesi gunu ayin 29 u o gun doguran olacak mi bakalim. Bu arada gunaydin bizim uykular kacti minigimi de hickirik tuttu yaa kiyamam

Back