Merhabalar,hamileyken hic gecmeyen zaman bebisler gelince hizla geciyor.biz 10gunluk olduk bile.bu 10 gun icinde karnimda buyudugu gunleride ozledim,cabucak geldigi icin tesekkurde ettim kizima.lohusalik halleri gebelikten betermis onu anladim ama :)ilk gunlerden deneyimlediklerimi paylasayim istedim sizinle.Gogus kalkaniniz yoksa mutlaka edinin cunku bu gunlerde en yakin arkadasiniz oluyorlar.hastaneden geldiginiz ilk gunler mesane kulodunu icat edene tesekkur ediyorsunuz.2 emzirme atleti yeter diyordum yetmiyormus.2 tane daha siparis verdim.o gunlerce ozenip tek tek utuleyip yerlestirdigim dolap varya simdi carsamba pazari gibi:)) hele surekli kusan bi bebeginiz olursa o herseyi takim giydiririm hevesleriniz askida kaliyor.benimkinin suan bi elinde beyaz bi elinde pembe eldiven var:)) az gelen su faturalarina yakin zamanda hasretle bakacagim cunku 10 gun icinde sadece bebegin 3 makina esyasi yikandi:)esyalarini hazirlarken aman ne cok almisim dedigim agiz mendillerini simdi iyiki o kadar cok almisim diyorum cunku mustafa keser misali elinizde hep bir mendille dolasiyorsunuz:)ben hamileyken gogus pompasi almamistim gerek olursa aliriz nasilsa diye.gecen aksam esim saat 9bucukta e bebek kapanmadan kosa kosa pompa almaya gitti.o kadar kampanyali zamanlarini kacirdim diyede hayiflanmadim degil:)evde dut kompostosu,incir kürleri,serbet tarifleri havada ucusuyor.anneler hangisi daha cok sut yapar yarisina girdiler bile.bide gogus ucu catlamasi var.dogumdan 1 ay once krem surmeye baslasam bile yinede ufak tefek catlamalar oldu.ama onun icinde tabiki anne-kayinvalide tavsiyesi uygulandi.modern cag bambaska oneriler sunsada bize eskilerin bildiklerine kiymet vermek lazimmis.uzun oldu biraz ama bebekli gunlerden nacizane tavsiyeler simdilik boyle.bebegini kucagina alan annelere hayirli olsun.bekleyenleride Rabbim bir avazda kurtarsin dedikleri dogruymus.benim avazlar biraz fazlaydi ama siz tek seferde kurtulun insallah:)