Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun. Hayirli evlat olsun insallah. Darisi basimiza artikSlm arkadaşlar çok sükür doğumumu yaptım oğlumu kucağıma aldım ikimizde çok şükür iyiyiz
Hayirli ugurlu olsun insallah.saglikla mutlulukla buyusunİkram kollarında uyuyor suan.. 3400 kg 53 cm geldi..Allah hepinizin yardimcisı olsun..doğum sonrası daha zor inanin buna..zorluğu atlatmak için tek çözüm mutluluk ve sabır. . Allah geride kalan arkadaslarimin allah yardımcısı olsun.. bebeğini kucağına alanlara da bol sütler...
Normalde 34. Haftadan itibaren girilmesi gerekiyor nst ye diye biliyorum ben. Benim doktorum 32. Haftada başladı hatta bizimki hadi erken başlıyor.Günaydın ..benim da çarşamba günü randevum var.37+0 oluyorum o gün.hiç nsf ye girmedim...iki hafta önce doktora gittiğim de doğum seklimi soemustum.2 martta gel bakalım dedi.ama nstden bic bahsetmedi ,çatı dan bahsetmedi
1 haftalık gerilik bişey değil üzme kendini okadar. Ayrıca benim bebeğim de canımı hiç acıtmıyor çok hareketli ama usturuplu:) seni düşünüp canını acıtmadan kibar kibar hareket ediyordur ayrıntılıda sorun çıkmadıysa boşuna üzülüyorsun.Günaydın arkadaşlar. Ben hiç iyi Değilim. Bizim taa üçlü taramada nöral tüp defekti riski cıkmıstı. Ayrıntılı da sıkıntı yok dendi. Benim aralıklarla bu durum aklıma geliyor. İçim içimi yıyor. Geceleri ağlama krizine giriyorum. O kadar üzülüyorum ki. AFP değerimiz yüksek cıkmıstı. Nedensiz yükselme de olabiliyormuş. Gelişim geriliğinden de bu sıkıntı oluyormus ki benim bebeğim de bu gerilik mevcut. Haftama göre gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Doğum yaklaştıkça kendime öyle dert ediyorum ki ya bebeğimbu rahatsızlıkla beraber doğarsa diye.
Rahmi besleyen damarlardan birinde direnc olduğundan hareketleri de yavaşlarmış bebeğin ki benim bebeğim sizin anlattığınız gibi Can'ımı acıtacak kadar oynamıyor. Bazen bunu omiriliğinde bir sıkıntı var da ondan mı az nhareket ediyor diye düşünüp kafayı yiyorum. Ha niye yazdım buraya. İçimi dökmek istedim sadece. Umarım sağ salim miniğime kavuşurum
Kendimi öyle teselli ediyorum ben de ama Bi anda aklıma geliyor. Sonra hayatı zindan ediyorum kendime1 haftalık gerilik bişey değil üzme kendini okadar. Ayrıca benim bebeğim de canımı hiç acıtmıyor çok hareketli ama usturuplu:) seni düşünüp canını acıtmadan kibar kibar hareket ediyordur ayrıntılıda sorun çıkmadıysa boşuna üzülüyorsun.
Bir damla zemzem ve biraz damağına değecek kadar hurma.Iyi geceler kizlar,bende bu hafta hurma yemeye baslamayi dusunuyorum.Dogumu kolaylastirdigini cok duydum.Ve dogum cantama da koyucam bebegin damagina sivamak icin.Unutulmus bir sunnettir bu.Size de tavsiye ederim.
Hayatta kimsenin ,kendim dahil çiğnediğim şeyi bebeğime veremem ben bu adet benlik değil. Anne sütünden başka bişey de veremem .sütüm olmazsa da mama veririmBir damla zemzem ve biraz damağına değecek kadar hurma.
Şöyle de bir inanış var;
Damağına sürmeden ağızda biraz çiğnemek gerekirmiş.bunu çiğneyip bebeğin damağına sürecek kişinin dişlerinin sağlam olması istenir.