- 29 Ağustos 2015
- 35
- 43
- 8
- 38
Gecmiş olsun canım ıns doguma kadar gecer hastalıgın bol bol portakal suyu ıc dinlenDoğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmiş olsun canım ıns doguma kadar gecer hastalıgın bol bol portakal suyu ıc dinlenDoğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık
Sağol Can'ım az önce eşim ıhlamur yaptı içtimGecmiş olsun canım ıns doguma kadar gecer hastalıgın bol bol portakal suyu ıc dinlen
Aaa bende tam tersi düşük tehlikesi olanlara rahimde tutunsun diye yemesi önerilir diye biliyordum. Hatta ilk üç ay her hafta bir anansı yiyordum :)evet ananas rahmi temizliyormus düşük tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor diye bende hiç yiyemedim ama son haftalar alayım ıkı-üç kasa
ay alemsiniz yaaa
bu arada,evet cok yoruldum,temızlık yaptım ogun suyum geldı sancım geldı dıyenı bende cok duydum hadi hayırlısı ozaman
Sağol Can'ım az önce eşim ıhlamur yaptı içtim
Portakal suyu da içmeli evet
Kısmetse 14günüm kaldı doğuma toparlanmam lazım narkoz alacağım birde
Canım sen az tüket bence :) 37+3de doğum yapmış biri olarak nacizane tavsiyem erken gelmesi pek de hoş dğil emmesi vs si herşey sıkıntılımoluyor :/Ay kizlar saolun hemn hurma alicam benim sancim var zaten gelsin artim kixim elma bide migde yanmasina birebir kzlar geceleri cok cekiyorum bu yuzden hem acligimi kesiyo hem migde yanmami
Peki tatlim tavsiyeni dinliycem ne zamn hayirliysa o zamn gelsinler Heycan basiyo ya herseyide hazir bi o eksik hemn dogsun istiyo insan e sikintilarda cogaliyo tabi insan napicagni sasiriyo bakiyorum hersez doguruyo dogurnayanlar cabaliyo ister istemez bende cabaliyorum ama haklisin gununde gelsin miniklerimizCanım sen az tüket bence :) 37+3de doğum yapmış biri olarak nacizane tavsiyem erken gelmesi pek de hoş dğil emmesi vs si herşey sıkıntılımoluyor :/
basiniz saolsun canim mekani cennet olsunrabbim geride kalanlara sabir guc kuvvrt versinSlm kızlar,
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.
Acılarını göstermesin.
Haftaya sezeryan olacağım.
Heyecan,sevinç,kaygı bir arada iken dün gece yeğenimi kaybettiğimizi öğrendim.
Sabahtan beri ağla ağla durduramadım kendimi.
Çok zor ,Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Oyy bu teyzesi de yesin onu :)
Bikaç gün kaldı sabret silme artık bi yerleri yeter, tamam sakla enerjini artık lazım olacak
baby23 canım sen artık yemek muzu senin şişkoya hastane çıkışları olmuycak sonunda benim kuzenim doğduğunda öyle olmuş ebe gelmiş daha büyüğü yokmu bu olmadı demiş :)) bu arada sana çok gülüyorum yazdıklarına neler yaptın oğluşunda inatçı çıktı 1 kilo hurma bile etki etmemiş ayy siz hurma dedikçe canım çekti ama daha 36+0 ım o yüzden 1 hafta sonra başlıycam bende
baby23 . Canim enerjini temizlige falan cok harcama yat dinlen haftaya cok fazla enerjiye ihtiyacin olucak valla ben persembe izne ayrilip cts gunu dogum yapinca dinlenemedim ilk zamanlar cok zorlandim yorgunluk agri bebek.. gerci bir bakislari ile tum yorgunlugunu aliyorlar
B
biz ne zaman doğurcaz valla yapmadığım şey kalmadı hurma ananas yürüyüş hiç bi işe yaramıyo 3km yürüyorum günde ama tık yok bende zorunlu sezeryandan korkuyorum
baby23 doğumdan önce banada bi enerji geldi canım yalnız değilsin tatlımbende bugün yaptıklarımı saysam mesela cam silmedim ama bütün aynaları sildim, toz aldım, evi süpürdüm 3 makine çamaşır yıkadım, astım, balkonları yıkadım, bebişin dolabını düzenledim, lekeli çamaşırları çitiledim yıkadım şimdi uzanıyorum ama aklımda birsürü iş var kalkarım birazdan
Canım başlarda ben 40 haftayı beklemeden dogurcam diye icime doğuyordu ama senin hallerini görünce artik 40 haftadan önce beklemiyorum hayırlısı olsun hakkimizda
Bİz de 3400 daha bekleriz herhalde ya da suni sancıyla Epidural oluyormuş onu deneriz
Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık
Merhaba kızlar Oğlum doğum kanalına girmiş. Kanala girdikten ne zaman sonra doğum olur biliyor musunuz? Açılma geçen hafta 1cm di bugün canım acıdığı için bakamadı açılmaya
Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
Allah rahmet eylesin ..başınız sağolsunSlm kızlar,
Acılarını göstermesin.
Hayırlısıyla inşallahValla ya Bencede enerjimi boş boş harcamıyim :)) Çarşamba günü son kez annemler temizler evi zaten
Ayyyy bide o var yaa bizim şişkoya bu minik hastane çıkışlarının hiçbiri olmicakkiii :)))
Oy ben yerim onu yaa :) valla ben normalde çok inatçıyım oğlumda bana çekti gördünüz neler yaptım :))
Sen 1 hafta sonra başla canım aynen bana işe yaramadı size yarar kesin :))
Doğru söylüyorsun canım haklısın :) bugünden itibaren dinlenme moduna geçiyorum
Valla biz el ele verip kol kola girip sezeryana giricez tatlım, görüldüğü üzere bennn :)))
Boşver kız yapma sende bişey baksana enerji lazımmış doğumdan sonra :)) benimde yapmam gereken Bi sürü şey varmış gibi ama yapsam mı yapmasam mı karar veremedimmm :)
Nasıl kötü örnek oldum dimi size de :)
Benim bu hafta içi suni epidural denemek istedi dr ama ben istemedim ya garantisi yok diye .. Sonunda yine sezeryana alıcaklardı ben çektiğim acılarla kalıcaktım o yüzden bekliyim dedim ya kendi sancım belki Bi ihtimal perşembe gününe kadar gelirse dşye ..
Canım tavuk çorbası, meyve falan tüket hemen atlatırsın inşallah ya
Hadi gözün aydın Can'ım 1-2 hafta içinde olabilir doğum bence
Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
ohh ne guzel pozısyon hazır.acılmanın artması ıcın bol yuruyus yap canım ve sıcak duş.kendı sancın gelır ınsallah.gelmesede sunı sancıyı dene bence korkmaMerhaba kızlar Oğlum doğum kanalına girmiş. Kanala girdikten ne zaman sonra doğum olur biliyor musunuz? Açılma geçen hafta 1cm di bugün canım acıdığı için bakamadı açılmaya
canım allah gerıde kalanlara sabır versın kımseyı evlad acısıyla sınamasın.Slm kızlar,
Acılarını göstermesin.
en en ensağlıklısı :) Millet kırkını bekliyor bense gününü doldurmasınıPeki tatlim tavsiyeni dinliycem ne zamn hayirliysa o zamn gelsinler Heycan basiyo ya herseyide hazir bi o eksik hemn dogsun istiyo insan e sikintilarda cogaliyo tabi insan napicagni sasiriyo bakiyorum hersez doguruyo dogurnayanlar cabaliyo ister istemez bende cabaliyorum ama haklisin gununde gelsin miniklerimiz