Benim uyuzda öyleydi ben akşama kadar otura kalka zorla süpürge yapiyorum aksam misafir cagiriyo çocuklu batiyo yardim etmiyor filan biz yer sofrası kuruyoz daha iki güne kadar tepsiyi kendim getiriyordu İKİ günden beri tepsiyi getiriveriyo.. Aksama kadar yoruluyo bende ona kiyamiyorum böyle iste.. Allah eksikliğini göstermesin mutlaka oda bana kiriliyordur ama artik hamileligime veriyoEstagf. Canım ...aynen canım eşimle öyle vicik vicik değiliz...ben hep alttan aldığım için tartusmamiz çok uzamiuor. Ama.alttan.almadigim zamanlarda çok tartisiuoriz.yanı ben hep.idare ediyorum.bu da ister istemez beni hem.yoruyor hem de yipratiyor...bizim evde eşim fikrimi alır ama en son o ne deese ol olur...öyle işte canım....romantizm sifir aşk dolu sözler sıfır ,eve gelmeden önce arar bir şey lazım mi ekmek var mi derAllah yine de başımızdan eksik etmesin inşallah.şimdi de yarın veli toplantim var dosyalarimi hazırlıyor netten :) sofrayı ben kurar ben toplarım ,evi ben temizlerim bu halimle o paşalar gibi uzanır :)
o an bunlar aklına gelmeyecek canım bebegıme kavusayım dıye dusuneceksın.ayrıca dogumdan 10 gun sonra tekrar kontole cagırıyo kadın dogumcun.dıkıslere kanamana falan bakıyo.o haldede ınsan utanıyo yaakızlar doğum korkularınızdan bahsettiniz bi de ben anlatayım kendi duygumu. ben açıkcası sırf bebeğin doğasına müdehale olmasın diye doğal yolundan gelsin istiyorum. sezeryan dan korkmuyırum ama sonrasında bi kaç gün hemen ayaklanamam diye de düşünüyorum. ben hemen bebekle ilgilenmek de istiyorum gel gelelelim normal doğumdan korkmuyor muyumda. aslında sancılardan korkmuyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır benimki iyi mi olur kötü mü bilmem ama sancılar gidip geliyormuş bebek çıkınca da ohh rahatlık hissi. addoet sancısı çekiyoruz nasılsa bi de kimler kimler hem de kaç tane doğum yapıyor dayanılmıycak bişey olsa bi doğuran tekrar doğurmaz. benim çekincem ise biraz komik ancak o doğum ekibinin oodaya girenin çıkanıın beni o doğum pozisyonunda görecek olmaları. evet hiç mi alttan muayne olmmadım oldum defalarca ama tek bi doktor değil ki bi ekip olucak odada bebek çıktı mı çıkıyor mu durup orayı izleyecekler. benim en büyük çekindiğim nokta burası. bu düşünceyi nasıl savabilirim kafamdan. bugün eşime de dedim doğumdan korkmuyorum ama bu beni düşündürüyyor. onun söyediği benicbiraz rahatlattı. merak etme milyonlarca doğum görmüşlerdir onlar için çok sıradan birşey dedi. haklı aslında ama yine de çekinirim gibi geliyor bana. gerçi dur bakalım bebeğin kafası büyük kanala girebilecek mi çatım müsait mi o da var ama benim düşüncem de bu.
Benim de çekimser kaldığım şeyler bunlar işte. Ben jinekolojik muayeneyi zaten hiç sevmem. Her sene smear testı ve rutin kontrollerimi yaptırırım mecbur ama kasılırım hani yalan yok. Gelen geçen ekip bakcak , doktorum bakcak, herkes oraya bakcakkızlar doğum korkularınızdan bahsettiniz bi de ben anlatayım kendi duygumu. ben açıkcası sırf bebeğin doğasına müdehale olmasın diye doğal yolundan gelsin istiyorum. sezeryan dan korkmuyırum ama sonrasında bi kaç gün hemen ayaklanamam diye de düşünüyorum. ben hemen bebekle ilgilenmek de istiyorum gel gelelelim normal doğumdan korkmuyor muyumda. aslında sancılardan korkmuyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır benimki iyi mi olur kötü mü bilmem ama sancılar gidip geliyormuş bebek çıkınca da ohh rahatlık hissi. addoet sancısı çekiyoruz nasılsa bi de kimler kimler hem de kaç tane doğum yapıyor dayanılmıycak bişey olsa bi doğuran tekrar doğurmaz. benim çekincem ise biraz komik ancak o doğum ekibinin oodaya girenin çıkanıın beni o doğum pozisyonunda görecek olmaları. evet hiç mi alttan muayne olmmadım oldum defalarca ama tek bi doktor değil ki bi ekip olucak odada bebek çıktı mı çıkıyor mu durup orayı izleyecekler. benim en büyük çekindiğim nokta burası. bu düşünceyi nasıl savabilirim kafamdan. bugün eşime de dedim doğumdan korkmuyorum ama bu beni düşündürüyyor. onun söyediği benicbiraz rahatlattı. merak etme milyonlarca doğum görmüşlerdir onlar için çok sıradan birşey dedi. haklı aslında ama yine de çekinirim gibi geliyor bana. gerçi dur bakalım bebeğin kafası büyük kanala girebilecek mi çatım müsait mi o da var ama benim düşüncem de bu.
hamılelık donemını gectım hayatım boyunca hıc yasamadım ıstahsızlıkKizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
kızlar benım kuaforde agda tecrubem yok.utanırım yaa nasıl yaptırıyosunuz ve sonuctan memnunmusunuz.dogumdan once cok ıyı olurBende jilet kullanıyorum , pazartesi çatı kontrolu var, kuaföre gttim.Kuaför baktı çok kısa ağdayla alınmaz dediÇok utanıyorum hazırlıksız olursam diye.Neyseki bacak ağdamı yaptı.Artık pazartesi yine jiletle temizlediğimi alırım öyle giderim.
allah saglıklıca buyutmeyı nasıp etsın ne guzel canım sanada maasallah.acı elma yagı gazı içinmi canım.aktarda bulunuyormu.Bugün 1 haftalik olduk teyzeleriii cok şükür herşey yolunda meme uçları için zeytinyagi cok faydali bebisiniz emince sürün gogus pedi kullanin rezene tohumu alın kaynatin hergün aksamlari için cok faydali haa bide bebek icin ayak altlarina acı elma yağı sürün ben bunları uyguluyorum oğlumun sistemini çözdüm maşallah geceleri çok rahatım herseyiyle ilgileniyorum
Yok canim benimki o kadar düşüncesiz değil.sadece ev işini yapmaktan korkuyorBenim uyuzda öyleydi ben akşama kadar otura kalka zorla süpürge yapiyorum aksam misafir cagiriyo çocuklu batiyo yardim etmiyor filan biz yer sofrası kuruyoz daha iki güne kadar tepsiyi kendim getiriyordu İKİ günden beri tepsiyi getiriveriyo.. Aksama kadar yoruluyo bende ona kiyamiyorum böyle iste.. Allah eksikliğini göstermesin mutlaka oda bana kiriliyordur ama artik hamileligime veriyo
aynı ben de de oluyor canım ben kolları nı oynatıyor diye düşünmüştüm. pıtı pıtı bi hareketlilik gıdıklıyor o tarif etiğin yerlerimi ben de eli kolu durmuyor diye düşünüyorumKızlar birşey soracam. Ya benim gpbegimin altında bi hareketlilik var.vajinamin ustu ile göbek deliğimin altinin arasında... Öyle tekme hareketi değil. Nasıl anlatayım bilmiyorum .sanki çorba karistiriliyormus gibi.acaba bebak kanala mi giriyor ,benim durumun da olan var mi ?
Canim bende bi gidiklanmada değil yanma da değil.farklı bir hareketlilik vsr ama ben hala cozemedimaynı ben de de oluyor canım ben kolları nı oynatıyor diye düşünmüştüm. pıtı pıtı bi hareketlilik gıdıklıyor o tarif etiğin yerlerimi ben de eli kolu durmuyor diye düşünüyorum
Tuy dokucu hamıleler kullanamıyo dıye bılıyorumben de haftaya çatı muyanesine gitmeden ağda yapıcam tabi yarım yamalak yapabildiğim kadr sonrası bni de düşündürüyor ne yapsam çok gelirmi tekrar ihtiyaç duyarmıyım diye. bi de tüy dökücü krrem mi alsam diye dşündüm hiç jilet yapmadım kesin keserim bi yerlerimi o yüzden ona cesaret edemem. ama bilemiyorum max 3 hafta sonra da bebek gelirse eğer belki az gelmiş olur hamilelikte son ğdamı yapmış olurum diyordum sonrası aklıma hiç gelmiyordu şimdi ben de düşünmeye başladım bak şimdi onu:)
Canimm saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins. Oglunugünaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Allah yardımcın olsunGünaydın hayırlı cumalar. Bi kaç saat sonra oğluma kavuşucam allah nasip ederse dualarını eksik etmeyin... Hepiniz için dua edicem bende allah yardımcımız olsun
günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Canım o dediğin yerde bucak saplanması değil de başka bir şey oluyor.bulamaç gibi şeyler oluyor bende..o.pıt pıt atan da hickiric olmasın ..başka pıt pıt atan şey jissetmedim.hatta benim ki şimdi pıt pıt atıyor :) annesi onun pitpitini yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?