2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uyuzda öyleydi ben akşama kadar otura kalka zorla süpürge yapiyorum aksam misafir cagiriyo çocuklu batiyo yardim etmiyor filan biz yer sofrası kuruyoz daha iki güne kadar tepsiyi kendim getiriyordu İKİ günden beri tepsiyi getiriveriyo.. Aksama kadar yoruluyo bende ona kiyamiyorum böyle iste.. Allah eksikliğini göstermesin mutlaka oda bana kiriliyordur ama artik hamileligime veriyo

Çok şükür kızım 2880 kg olmuş:) hala doğum olmadı kızlar sancılar ve yumuşamayla devam ediyoruz:) doktorumu çok seviyorum çok moral veriyor bana. Bu kıl işine takılmayın fazla. Bende çok takılıyordum, doktorumuda dedim hatta bugğn muayne etmeyin ben müsait değilim diye ama o bana o kılın bizim için saçtan, kaltan bi farkı yok demişti, utanmıştım ama o bana kendimi hiç kötü hissettirmedi. Ben daha doğum anına gelmeden her gittiğimde alttan bakıyor artık. Çok kasıyorum kendimi inşallah normal doğum yapabilirim

o an bunlar aklına gelmeyecek canım bebegıme kavusayım dıye dusuneceksın.ayrıca dogumdan 10 gun sonra tekrar kontole cagırıyo kadın dogumcun.dıkıslere kanamana falan bakıyo.o haldede ınsan utanıyo yaa

Benim de çekimser kaldığım şeyler bunlar işte. Ben jinekolojik muayeneyi zaten hiç sevmem. Her sene smear testı ve rutin kontrollerimi yaptırırım mecbur ama kasılırım hani yalan yok. Gelen geçen ekip bakcak , doktorum bakcak, herkes oraya bakcak ama gnde kimbilir kaç tane görüyolar onlar için çok doğal biz abartıyoruz işte utanıyoruz rahat olmak lazım.

Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
hamılelık donemını gectım hayatım boyunca hıc yasamadım ıstahsızlık
kızlar benım kuaforde agda tecrubem yok.utanırım yaa nasıl yaptırıyosunuz ve sonuctan memnunmusunuz.dogumdan once cok ıyı olur
allah saglıklıca buyutmeyı nasıp etsın ne guzel canım sanada maasallah.acı elma yagı gazı içinmi canım.aktarda bulunuyormu.baska bırsey vermıyomusun gaz damlası falan.

Yok canim benimki o kadar düşüncesiz değil.sadece ev işini yapmaktan korkuyor pazar birlikte temizleyecez bakalım gerçekten birlikte yapacak mıyız akşam misafirler geldi.kendi doldurdu çayları falan ...ne olursa olsun eşlerin birbirine yardim etmesi lazım...

Kızlar birşey soracam. Ya benim gpbegimin altında bi hareketlilik var.vajinamin ustu ile göbek deliğimin altinin arasında... Öyle tekme hareketi değil. Nasıl anlatayım bilmiyorum .sanki çorba karistiriliyormus gibi.acaba bebak kanala mi giriyor ,benim durumun da olan var mi ?

Kızlar birşey soracam. Ya benim gpbegimin altında bi hareketlilik var.vajinamin ustu ile göbek deliğimin altinin arasında... Öyle tekme hareketi değil. Nasıl anlatayım bilmiyorum .sanki çorba karistiriliyormus gibi.acaba bebak kanala mi giriyor ,benim durumun da olan var mi ?

aynı ben de de oluyor canım ben kolları nı oynatıyor diye düşünmüştüm. pıtı pıtı bi hareketlilik gıdıklıyor o tarif etiğin yerlerimi ben de eli kolu durmuyor diye düşünüyorum

aynı ben de de oluyor canım ben kolları nı oynatıyor diye düşünmüştüm. pıtı pıtı bi hareketlilik gıdıklıyor o tarif etiğin yerlerimi ben de eli kolu durmuyor diye düşünüyorum
Canim bende bi gidiklanmada değil yanma da değil.farklı bir hareketlilik vsr ama ben hala cozemedim

H hhoneyy drygs benim de günüm sizlere yakın iki gündür bendede aynısı oluyo göbek deliğimin baya altında böyle miden bozulunca değişik fikirdaşı olur ya onun gibi bişeyler var hep böyle pıt pıt atıyo bişeyler.. Bide böyle alt tarafta bıçak saplanma hissi oluyo sizde de var mı

Tuy dokucu hamıleler kullanamıyo dıye bılıyorum

Canimm saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins. Oglunu
Son saatleriniz desene

Günaydın hayırlı cumalar. Bi kaç saat sonra oğluma kavuşucam allah nasip ederse dualarını eksik etmeyin... Hepiniz için dua edicem bende allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun Benim de bugün saat 5'te nişanım geldi, duş alıp hastaneye gittim, normal doğum istiyordum bugün çatı muayenesi yapılacaktı sabah randevum vardı ama muayeneyi ebe yaptı, sadece 1 cm açıklık varmış ama zaten ağrım da çok değil, 2-3 saat sonra tekrar hastaneye gideceğim bakalım neler olacak

Sağlıkla alın kucaginiza inşallah bir ömür analı babalı mutlu büyüsün darısı basimiza Son zamanlar artık sknti :)

Kızlar aranızda mide bulantıları yaşayan var mı bu hafta bulantılarm tekrar başladı ne yesem çıkarma isteğim var dun doktordaydim her hangi bir enfeksiyonda yok şükür ama sanki ilk aylarda gibiyim bilhassa sabahları zaten uyku vs de kalmadı ruh gibiyim

Canım o dediğin yerde bucak saplanması değil de başka bir şey oluyor.bulamaç gibi şeyler oluyor bende..o.pıt pıt atan da hickiric olmasın ..başka pıt pıt atan şey jissetmedim.hatta benim ki şimdi pıt pıt atıyor :) annesi onun pitpitini yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…