• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cooookkk sağol canım...hanı öyle süper mutlu bir yuvamız yok.tartirtigimiz beni kırdığı zamanlarda çok oluyor.güllük gulistanlik değiliz...dünkü davranışı hoşuma gitti öyle paylaşmak istedim.yoksa öyle ev işinde kilini kipirdatmaz :) ayyyyy cooookk duygusallastim valla :) duygusal biriyim bebek beni daha da duygusal romantik yaptı valla:cry:
Haddim değil bana düşmez ama güllük gulistanlik olması için muç muç olmak gerekmez ki.. Erkeklerin kapasitesi ancak düz mantik sana kiyamiyorsa tamamdir gerisini çok takma herkes kiriyo birbirini.. Çoğu farkinda olmuyor..

Mrb kizlar nasilsiniz bakalim takip edemiyorum forumu yeni dogum yapanlar oldu mu bilmiyom bizde bugun 19gunluk olduk zaman cabuk geciyo biraz daha alıştık oglumla birbirimize benim agrim kalmadi islerimi bile yapiyorum gerci annem var daha cok o yapiyo ama bwnde gun icinde pek duramiyorum dogum yapanlari tebrik ediyorum kuzucuklarini bekleyenlerede hayirli guzel dogumlar diliyorum

Cok güzel bi hamilelik dönemi geçirdim çok şükür,cumartesi günü doktora gittim ilk nst bağlandı ultrason fln herşey güzel bi sorun yok,bebeğin başı olması gereken yerde kilosu 2900 boyu 50cm olrk göründü..
İzne yeni ayrildgm için cumartesi günü biraz gezdik esimle , pazar da dinleneyim dedim,hastane cantam bile hazır değildi,en azından gotureceklerimi çıkarayim acil bisey olursa cantya atarız dedim eşyaları çıkardım...akşam uyuklamisim biraz yatagima gitmek için kalkınca suyum geldi - kendimi zorlayacak biseyde yapmamistim- biraz panik oldum:KK43: gözlerim doldu hemen,napicam dedim..eşim sağolsun hemen sakinlestirdi beni,ben duş alırken o eşyaları hazırladı,hastaneyi arayıp haber verdik.gece 1de hastanedeydik. Suyum geldgi için geri gönderme diler, sancim fln yoktu nst ye bağladılar bebek biraz yorgun diye serum verdiler,sezeryan olablr diye kontrol ettiler sürekli,suni sancı vermediler..muayeneden sonra sbh 4gibi sancim ufak ufak başladı.. Nst ye baglandgm sureler dışında genelde ayakta gezerek atlattım sancıları.. Sadece son zamanlarda açıklık iyice artınca sancı biraz fazla oldu...bi ara modem bulundu yediklerini çıkardım nefesim kesildi oksijen bağlandı,o zaman ben epidrl istiyorum dedim,açıklık kontrolü yapıldı epidrl gerek yok dedi ebeler.. Biraz daha güçlendi nedense o zaman :) yapabilrm dedim :)....... Bence sancı kısmı dgl son ikinma kısmı zordu, öncesinde biraz bilgili olsam belki daha kolay yapablrdm..ikinma kısmında çok beceriksiz oldgm halde 5-6 kerede doğdu sanırım bebeğim.. Ufak bi doktor müdahalesi var bi kaç dikiş... Doğunca ztn acı anında gitti,allah herkese hayırlısini nasip etsin :)
Kesinlikle hepimizin yapabileceği bisey normal dogum-aksi bir durum yoksa tabi... Kolay mi bence değil ama dayanılabilir :)). "Cennet annelerin ayaklarının altındadır"
Tüm annelere güzel bi doğum hayırlı evlatlar diliyorum :)
Ah ne güzel anlatmışsın, maşallah tekrardan :)
Ben bisey sorucam aslında bilen herkese de, hep okuyorum, "doğru ıkındım, doğru ıkınamadım" diye.. bilen hatunlardan birileri deyiversin nasıl oluyo o?

İyi günler güzel anneler.Biz hastaneden dönüyoruz akşam kasılmalarla hastaneye gittim full du 3 dakkada bir 130 vuruyorduk ama açılma filan hiç bir şey yoktu doktorumda haftası daha erken diye serum taktırdı bütün gece hastanedeydik.sancılarım ancak öğlen gibi azaldı şimdide çıkış verdi inş daha durur bebişim bi daha da böyle strese sokmaz.ya kızlar ins doğum sancılarınız benim gibi olur hiç acı duymuyorum inanmazsınız hemşireler bile şok oluyor benden bu kadar şimdi geçmişi okucam bakalım neler olmuş
Yaa geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim ama inşallah zamanında gelir kuzucuk, bi daha da strese girmezsiniz..

Devitaminimm Devitaminimm sen de sağlıkla al insallah kucağına canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Mrb kızlar dün sabah 7.30gibi hastaneye gittik ama 2 saat öncesinden adet sancısı gibi arada gelip giden sancılarım başlamıştı ve epidural normal doğumla 9.50 de meleğime kavuştum size inanın şunu söyliyim okdr rahat birşeymiş ki hepinize tavsiye ederim sakın korkmayın sadece tam açık seviyede ıkınma olayını yani doğumun max son 15 dksı brz ağrılı ama okadarda olsun ztn:)

Ağlıcam bağıra bağıra bu millet nekadar anlayışsız ya bu kadar olur 10 kişi var şuan evde her kafadan bi ses çıkıyo diyorlar normal yap niye sezeryan tersledim en son keyfimden sezeryan olmuyorum rahatsızlığım var ondan dedim buz gibi rüzgar esti ortada allahım yarabbim

İyi yapmişsin canim kime ne nasil doguracagindan

Mrb kızlar dün sabah 7.30gibi hastaneye gittik ama 2 saat öncesinden adet sancısı gibi arada gelip giden sancılarım başlamıştı ve epidural normal doğumla 9.50 de meleğime kavuştum size inanın şunu söyliyim okdr rahat birşeymiş ki hepinize tavsiye ederim sakın korkmayın sadece tam açık seviyede ıkınma olayını yani doğumun max son 15 dksı brz ağrılı ama okadarda olsun ztn:)

Gozun aydin olsun seninle takvimlerimiz aynı ben hala bekliyorum :)

bende de mide yanması var.bir de aşağıda baskı hissediyorum.karnımda da aşırı sertleşme var,sıkıştırıp acıtıyor.sanki bebiş erken gelecek gibi
canım doğacak vakit bebek kanala indiğinde yani bi rahatlık gelirmiş mide yanması geçer şişkinlik geçer nefes alma kolaylaşırmış. senin şikayetlere göre bebek hala inmemiş doğurmazsın daha merak etme. ben 37 yi geçeyim doğarsa doğsun önemli değil diyorum ama annemler gelmeden de doğurmak istemiyorum aslında. bakalım ne zaman gelicek bizim minikler

Ağlıcam bağıra bağıra bu millet nekadar anlayışsız ya bu kadar olur 10 kişi var şuan evde her kafadan bi ses çıkıyo diyorlar normal yap niye sezeryan tersledim en son keyfimden sezeryan olmuyorum rahatsızlığım var ondan dedim buz gibi rüzgar esti ortada allahım yarabbim
odana çekil dinlencem de canım olurmu böyle doğum öncesi. stres yapma kendine.

gözün aydın canım tebrikler. darısı bekleyenlere inşallah

kızlar doğum korkularınızdan bahsettiniz bi de ben anlatayım kendi duygumu. ben açıkcası sırf bebeğin doğasına müdehale olmasın diye doğal yolundan gelsin istiyorum. sezeryan dan korkmuyırum ama sonrasında bi kaç gün hemen ayaklanamam diye de düşünüyorum. ben hemen bebekle ilgilenmek de istiyorum gel gelelelim normal doğumdan korkmuyor muyumda. aslında sancılardan korkmuyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır benimki iyi mi olur kötü mü bilmem ama sancılar gidip geliyormuş bebek çıkınca da ohh rahatlık hissi. addoet sancısı çekiyoruz nasılsa bi de kimler kimler hem de kaç tane doğum yapıyor dayanılmıycak bişey olsa bi doğuran tekrar doğurmaz. benim çekincem ise biraz komik ancak o doğum ekibinin oodaya girenin çıkanıın beni o doğum pozisyonunda görecek olmaları. evet hiç mi alttan muayne olmmadım oldum defalarca ama tek bi doktor değil ki bi ekip olucak odada bebek çıktı mı çıkıyor mu durup orayı izleyecekler. benim en büyük çekindiğim nokta burası. bu düşünceyi nasıl savabilirim kafamdan. bugün eşime de dedim doğumdan korkmuyorum ama bu beni düşündürüyyor. onun söyediği benicbiraz rahatlattı. merak etme milyonlarca doğum görmüşlerdir onlar için çok sıradan birşey dedi. haklı aslında ama yine de çekinirim gibi geliyor bana. gerçi dur bakalım bebeğin kafası büyük kanala girebilecek mi çatım müsait mi o da var ama benim düşüncem de bu.

Allahım yaranbim deliricem sanırım yarın doğuma giricem kv de eve bir sürü misafir. Çağırmış çok kalabalık sinirimden ölücem şimdi çok gerginim
Aman terslemekle iyi yapmissin, valla normalde sükûnetten alttan almadan yanayımdır ama bu durumda da yuh yani, al kocanı gir odana çıkma boşver, dinlenmen gereken zamanda kalabalık nedir ayol aa, boşver görme duyma onları sen..

Maşallahh ne güzel çabucak olmuş, Allah hepimize nasip etsin insallahh :)
Bebişne de sağlıkli ömürler dilerim, bol sütlü az gazlı günleriniz olsun :)

Cok güzel bi hamilelik dönemi geçirdim çok şükür,cumartesi günü doktora gittim ilk nst bağlandı ultrason fln herşey güzel bi sorun yok,bebeğin başı olması gereken yerde kilosu 2900 boyu 50cm olrk göründü..
İzne yeni ayrildgm için cumartesi günü biraz gezdik esimle , pazar da dinleneyim dedim,hastane cantam bile hazır değildi,en azından gotureceklerimi çıkarayim acil bisey olursa cantya atarız dedim eşyaları çıkardım...akşam uyuklamisim biraz yatagima gitmek için kalkınca suyum geldi - kendimi zorlayacak biseyde yapmamistim- biraz panik oldum:KK43: gözlerim doldu hemen,napicam dedim..eşim sağolsun hemen sakinlestirdi beni,ben duş alırken o eşyaları hazırladı,hastaneyi arayıp haber verdik.gece 1de hastanedeydik. Suyum geldgi için geri gönderme diler, sancim fln yoktu nst ye bağladılar bebek biraz yorgun diye serum verdiler,sezeryan olablr diye kontrol ettiler sürekli,suni sancı vermediler..muayeneden sonra sbh 4gibi sancim ufak ufak başladı.. Nst ye baglandgm sureler dışında genelde ayakta gezerek atlattım sancıları.. Sadece son zamanlarda açıklık iyice artınca sancı biraz fazla oldu...bi ara modem bulundu yediklerini çıkardım nefesim kesildi oksijen bağlandı,o zaman ben epidrl istiyorum dedim,açıklık kontrolü yapıldı epidrl gerek yok dedi ebeler.. Biraz daha güçlendi nedense o zaman :) yapabilrm dedim :)....... Bence sancı kısmı dgl son ikinma kısmı zordu, öncesinde biraz bilgili olsam belki daha kolay yapablrdm..ikinma kısmında çok beceriksiz oldgm halde 5-6 kerede doğdu sanırım bebeğim.. Ufak bi doktor müdahalesi var bi kaç dikiş... Doğunca ztn acı anında gitti,allah herkese hayırlısini nasip etsin :)
Kesinlikle hepimizin yapabileceği bisey normal dogum-aksi bir durum yoksa tabi... Kolay mi bence değil ama dayanılabilir :)). "Cennet annelerin ayaklarının altındadır"
Tüm annelere güzel bi doğum hayırlı evlatlar diliyorum :)
:KK57: gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun:KK19: sütün bol olsun:KK48: detayli yazmissin ne guzel tskrler onun icinde:KK51: bilgeniyoruz boylelikle:21: bende yazmak icin sabirsizlaniyorum cok az kaldi darisi bizlerin basina ins.:KK74:

Oyy oy seninde goxun aydin olsun sütün bol olsun:KK48: dogumlar artti ne guzel hayirli dogumlar hepimize:21:

Bende jilet kullanıyorum , pazartesi çatı kontrolu var, kuaföre gttim.Kuaför baktı çok kısa ağdayla alınmaz dedi :110:Çok utanıyorum hazırlıksız olursam diye.Neyseki bacak ağdamı yaptı.Artık pazartesi yine jiletle temizlediğimi alırım öyle giderim.
İşte artık kontroller sıklaştı ağda bekleyince muayeneye pis gidebiliyoruz o yüzden her seferinde jilete devam :(

kızlar doğum korkularınızdan bahsettiniz bi de ben anlatayım kendi duygumu. ben açıkcası sırf bebeğin doğasına müdehale olmasın diye doğal yolundan gelsin istiyorum. sezeryan dan korkmuyırum ama sonrasında bi kaç gün hemen ayaklanamam diye de düşünüyorum. ben hemen bebekle ilgilenmek de istiyorum gel gelelelim normal doğumdan korkmuyor muyumda. aslında sancılardan korkmuyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır benimki iyi mi olur kötü mü bilmem ama sancılar gidip geliyormuş bebek çıkınca da ohh rahatlık hissi. addoet sancısı çekiyoruz nasılsa bi de kimler kimler hem de kaç tane doğum yapıyor dayanılmıycak bişey olsa bi doğuran tekrar doğurmaz. benim çekincem ise biraz komik ancak o doğum ekibinin oodaya girenin çıkanıın beni o doğum pozisyonunda görecek olmaları. evet hiç mi alttan muayne olmmadım oldum defalarca ama tek bi doktor değil ki bi ekip olucak odada bebek çıktı mı çıkıyor mu durup orayı izleyecekler. benim en büyük çekindiğim nokta burası. bu düşünceyi nasıl savabilirim kafamdan. bugün eşime de dedim doğumdan korkmuyorum ama bu beni düşündürüyyor. onun söyediği benicbiraz rahatlattı. merak etme milyonlarca doğum görmüşlerdir onlar için çok sıradan birşey dedi. haklı aslında ama yine de çekinirim gibi geliyor bana. gerçi dur bakalım bebeğin kafası büyük kanala girebilecek mi çatım müsait mi o da var ama benim düşüncem de bu.
Bende ayni cekincelere sahibim Ama esinin dedigi dogru onlar bebege ve doğuma odaklaniyor Benim doktorum 60 yaslarinda bi erkek alttan 1 kere muayene etti cekinmedim pek ama gecen acike gittigimde genc bi bayan doktor muayene edince cekindim Insanlik hali iste ama eminim o an geldiginde bebegimize kavusmaktan baska bisey dusunmiycez

Back