• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Devitaminimm Devitaminimm ve H hhhaaatttiiiccceee Allah yat ve Yardimciniz olsun.inşallah doğum sonrası mutluluk gözyaşlarınız olur.inşallah sağlıkla hayırla yavrulariniza kavusursunuz...ayyyy ne guzeeeeeeelll :) kızlar her doğum yapana heyecanlaniyorum :) ayyyy sıra bana ne zanam gelecek ayyyyyyy :D

günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Kucağına bebeğini alınca hepsi geçecek korkma :KK46: Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar :anneadayı:

günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...

Ne güzel ya büyük gün gelmiş 6dan beri uyanığım bebeğimin yatağına bakıyorum hayal kuruyorum doğduktan sonra nasıl olacak diye çok duygusallaştım ve sabırsızlanıyorum o günün gelmesini istiyorum:cry: canım allah yardımcın olsun bebeğine kavuşmana az kaldı hayırlısıyla alırın inşallah kucağına:KK68:

[QUOsalim="Devitaminimm, post: 45349150, member: 687529"]Günaydın hayırlı cumalar. Bi kaç saat sonra oğluma kavuşucam allah nasip ederse dualarını eksik etmeyin... Hepiniz için dua edicem bende allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
Sağ salim kavusursun inşallah canım bebişine dualarım seninle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarimiz seninle canım.çok heyecanlandım salı günü de ben dogurcam hayırlısıyla

Kızlarr günaydın artık heyecandan uyuyamıyoruz galiba çok karışık rüyalar görüyorum her uyandığımda bebeğimin yatağımı görünce çok hoşuma gidiyor yakında inşallah içinde uyucak bebeğim diyoeum sonra bidaha uyku tutmuyor:KK37:
bugün dra gidicez biz oğlumla nedense bugün çok farklı bi heyecanım var sanki en aylar olmuş gibi geliyor bebeğimi görmeyeli:KK48: bide 2 gündür devam eden sancılarım kasılmalarım açılma habercisimiydi çok merak ediyorumo_O
ya ben bu aralar çok şapşallaştım bi dengem bozuldu gibi yazdıklarınızı okuyorum içimden cevaplıyorum alıntılıyprum sonra cevap yazmayo unutuyorum:KK48: gece yatınca aklıma geldi ben birsürü şey yazacaktım unuttum diye:KK48:

Ne güzel ya büyük gün gelmiş 6dan beri uyanığım bebeğimin yatağına bakıyorum hayal kuruyorum doğduktan sonra nasıl olacak diye çok duygusallaştım ve sabırsızlanıyorum o günün gelmesini istiyorum:cry: canım allah yardımcın olsun bebeğine kavuşmana az kaldı hayırlısıyla alırın inşallah kucağına:KK68:
Canım ben de seninle aynı duygulardayim.acaba neyle karsilasacam ,acaba bu sorun olacak mi ,iyi bir anne olabilecek miyim diye gel kendime soruyorum.biz yatak aldık.mağazaya dün geldi ama hala bize daha ulaşmadı.besigimiz gelsin de bakayım uzun uzun diyorum ama işte bekliyoruz getirmelerini...durmadan gidip gelip elbiselerine ayakkabılarına emzigine bakıyorum.kizimmmmm sağlıkla gel hayırla bolluk bereketle huzurla gel annen sana kurban olsun seni verene kurban olsun diye onunla konusuyorum.su an bile gozlerim doldu... :( kızımı çok seviyorum.inşallah her şey güzel olacak inşallah cumanın aşkına amin amin amiiiinnn

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bana da bu haftaki kontrolde doktor 3martta sezaryenle alırız bebeği dedi böbrek taşı cıktı bende hamilelikte aynı anda onun sancısı da tutarsa dayanamam diye sezaryen olcak Allah hepimize yardım etsin son günler zor geçiyor ağrılar gece uykusu yok sık sık wcye gitmek doğum heyecanı

Allah kolaylikla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. :KK68:
Benim yine bu gece bacak aramdaki kemikler mahfetti beni her dönmeye calistigimda agridan kivrandim resmen. Kasiklarimda cok agriyordu. Onlarin etkisiyle ruyamda doktorum acil sezeryana aliyordu beni. Dunku kontrolde hafta sonu sehir disinda olacagini soylemisti. Bende ruyamda ameliyati yapip hemen gidecek misiniz olmaz oyle hem benim halilarim daha yikamadan gelmedi hazir degilim diyordum :mad::KK70:
Ayy bi uyandim ki nasil korkmusum. Ilk defa bu kadar gercekci dusundum artik dogumu. Acikcasi daha once heyecan cok vardi ama gun yaklastikca korku agir basmaya basladi sanirim :KK35:

Gunaydin kizlar bende dogumla ilgili hic bi belirti yok.pazartesi kontrolum var gunler azaldi heyecan artiyo.bide oglum daha az kipirdiyo.son gunler elini ayagini deri ustunden hissedenler varmis bense oglumun ufak kipirdamalarini hissediyorum ancak kibar oglum annesinin canini acitmak istemiyo.

Allah yardımcın olsun ☺️ Benim de bugün saat 5'te nişanım geldi, duş alıp hastaneye gittim, normal doğum istiyordum bugün çatı muayenesi yapılacaktı sabah randevum vardı ama muayeneyi ebe yaptı, sadece 1 cm açıklık varmış ama zaten ağrım da çok değil, 2-3 saat sonra tekrar hastaneye gideceğim bakalım neler olacak
Canm Allah yardmcn olsun.ins kolaylkla atlatrsn

Günaydınnn ..
2 gündür İstanbul havası çok sıkıcı iç karartıcı .. Güneş açsın birazz :(

39 haftamı bitirdim 40.haftamıza girdik oğlumla :)
Resmen bana inat etti ve doğmadı doğmaya niyeti de yok, 6 gün sonra 40 haftamızı da doldurup oğlumu alıcam kucağıma inşallah ..

Günaydın, Allah kurtarsın Can'ım sağlıkla al inşallah kucağına :)

Allah yardımcın olsun .. Çoktan kucağına almışsındır oğluşunu :) hayırlı olsun Can'ım şimdiden

Kızlarr günaydın artık heyecandan uyuyamıyoruz galiba çok karışık rüyalar görüyorum her uyandığımda bebeğimin yatağımı görünce çok hoşuma gidiyor yakında inşallah içinde uyucak bebeğim diyoeum sonra bidaha uyku tutmuyor:KK37:
bugün dra gidicez biz oğlumla nedense bugün çok farklı bi heyecanım var sanki en aylar olmuş gibi geliyor bebeğimi görmeyeli:KK48: bide 2 gündür devam eden sancılarım kasılmalarım açılma habercisimiydi çok merak ediyorumo_O
ya ben bu aralar çok şapşallaştım bi dengem bozuldu gibi yazdıklarınızı okuyorum içimden cevaplıyorum alıntılıyprum sonra cevap yazmayo unutuyorum:KK48: gece yatınca aklıma geldi ben birsürü şey yazacaktım unuttum diye:KK48:

Aynıyız :) hepimizde aynı duygular .. Dr dan gelince unutma yaz bize hemen :))

Back