• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte artık kontroller sıklaştı ağda bekleyince muayeneye pis gidebiliyoruz o yüzden her seferinde jilete devam :KK43:
Aynen bende jilet kullaniyorum Bi de ilginctir ki benim bacaklarimda hamileligimin basindan beri nerdeyse hic tuy cikmiyo Kiz bebek bekledigim icin mi acaba Normalde insanlar daha cok tuylenir bende de tersi oldu o yuzden bacak konusunda rahatim

Aynen bende jilet kullaniyorum Bi de ilginctir ki benim bacaklarimda hamileligimin basindan beri nerdeyse hic tuy cikmiyo Kiz bebek bekledigim icin mi acaba Normalde insanlar daha cok tuylenir bende de tersi oldu o yuzden bacak konusunda rahatim
:KK48: aynen sanirim o yuzden cunki bendede aynidi oldu ablaminda bi kiz ewladi var onunda ole olmus bacsklarimda hic kil yok diyebilirim :KK8:

Ağlıcam bağıra bağıra bu millet nekadar anlayışsız ya bu kadar olur 10 kişi var şuan evde her kafadan bi ses çıkıyo diyorlar normal yap niye sezeryan tersledim en son keyfimden sezeryan olmuyorum rahatsızlığım var ondan dedim buz gibi rüzgar esti ortada allahım yarabbim

Ayyyy llah yardımcın olsun Can'ım, siz oturun ben yatıyorum yarın ameliyatım var da sizin haberiniz yok galiba de Gül bide kahkaha at iyi geceler de odana geç canım salla boşver moralini yüksek tut ..
Bende haftaya olucam Nasıl stres heyecan var anlayabiliyorum seni ..
Allah ıslah etsin senin evine bugün o misafirleri getireni de geleni de .. Günah yani

Benimde oğlum olucak, yazdan beri abartısız 1 2 kere almışımdır bacaklarımı :) hiç çıkmıyo nerdeyse

Haklısın canım doğumdan korkuyorum da sonrasından da tedirginim yani yanlış bişe yapmaktan kontrole gidicez temiz olmamktan fln :) aman bi doğsunda herşey olur inşallah :)
Yoky ok o cümleyi ben kendime yazmıştım aslında:( yanlış ifade ettim sanırım. Ben korkuyrum dikişimden. Minik bir dikiş olmasına rağmen hemde. Çok haklısın açılma olması vs daha zor durum çnkü ;)

Kızlar sir ağda damı çok kısa tüyleri almaz benimde biraz uzadı ama alınır mı bilmiyorum bugün yarın doğumu bekliyoruz ama napıcam bilmiyorum jiletle mi alıyım bende bilemedim açıkcası

kızlar doğum korkularınızdan bahsettiniz bi de ben anlatayım kendi duygumu. ben açıkcası sırf bebeğin doğasına müdehale olmasın diye doğal yolundan gelsin istiyorum. sezeryan dan korkmuyırum ama sonrasında bi kaç gün hemen ayaklanamam diye de düşünüyorum. ben hemen bebekle ilgilenmek de istiyorum gel gelelelim normal doğumdan korkmuyor muyumda. aslında sancılardan korkmuyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır benimki iyi mi olur kötü mü bilmem ama sancılar gidip geliyormuş bebek çıkınca da ohh rahatlık hissi. addoet sancısı çekiyoruz nasılsa bi de kimler kimler hem de kaç tane doğum yapıyor dayanılmıycak bişey olsa bi doğuran tekrar doğurmaz. benim çekincem ise biraz komik ancak o doğum ekibinin oodaya girenin çıkanıın beni o doğum pozisyonunda görecek olmaları. evet hiç mi alttan muayne olmmadım oldum defalarca ama tek bi doktor değil ki bi ekip olucak odada bebek çıktı mı çıkıyor mu durup orayı izleyecekler. benim en büyük çekindiğim nokta burası. bu düşünceyi nasıl savabilirim kafamdan. bugün eşime de dedim doğumdan korkmuyorum ama bu beni düşündürüyyor. onun söyediği benicbiraz rahatlattı. merak etme milyonlarca doğum görmüşlerdir onlar için çok sıradan birşey dedi. haklı aslında ama yine de çekinirim gibi geliyor bana. gerçi dur bakalım bebeğin kafası büyük kanala girebilecek mi çatım müsait mi o da var ama benim düşüncem de bu.
Endişelerinde hallısın. Bebek yaparken kimse yanımızda yoktu çıkarken neden merasimle çıkıyor ki. Ama onlar olmasaydı yapamazdım.
Ben pazarlık (kesik atma, korkuyrum yapamıxam galiba diye pazarlık) yaparken bir diğeri başımda beni sakinleştiriyordu.gözgöze geldik ve bana şuan hatırlamadığım o kadar mtive edici sözler söylemişti ki o an sanki cümleleri fısıldar gibiydi. Belki de bana öyle geldi.
Biri elinde havlu ile bekliyordu. Aa bir de bu vardı dimi üşür şimdi bebeğim çıkınca iyi akıl etmişler dedim. Bir diğeri doktor ileydi.
Zaten bebk doğunca hepsi dağıldı birtek doktor ile ben kalmıştık :) Gözün görmüyor, gördüğünde de bir sebebi olduğunu anlıyorsun zaten. Onlar güç veriyor aslında... Belki de ben öyle hissettim bilemiyorum:p

Kızlar sir ağda damı çok kısa tüyleri almaz benimde biraz uzadı ama alınır mı bilmiyorum bugün yarın doğumu bekliyoruz ama napıcam bilmiyorum jiletle mi alıyım bende bilemedim açıkcası
Sir ağda alır bence ağda yaptırın daha rahat edersiniz

Devitaminimm Devitaminimm allah o insanlara akıl fikir versin açık açık ben yarın ameliyat olacam dinlenmem lazım ben yatıyorum size hizmet edemiyeceğim de geç odana kv de tam sinir bozucuymuş insanda bi vicdan olur ya

Endişelerinde hallısın. Bebek yaparken kimse yanımızda yoktu çıkarken neden merasimle çıkıyor ki. Ama onlar olmasaydı yapamazdım.
Ben pazarlık (kesik atma, korkuyrum yapamıxam galiba diye pazarlık) yaparken bir diğeri başımda beni sakinleştiriyordu.gözgöze geldik ve bana şuan hatırlamadığım o kadar mtive edici sözler söylemişti ki o an sanki cümleleri fısıldar gibiydi. Belki de bana öyle geldi.
Biri elinde havlu ile bekliyordu. Aa bir de bu vardı dimi üşür şimdi bebeğim çıkınca iyi akıl etmişler dedim. Bir diğeri doktor ileydi.
Zaten bebk doğunca hepsi dağıldı birtek doktor ile ben kalmıştık :) Gözün görmüyor, gördüğünde de bir sebebi olduğunu anlıyorsun zaten. Onlar güç veriyor aslında... Belki de ben öyle hissettim bilemiyorum:p
biraz rahatlattın içimi canım teşekkürler. heralde açılma aşamasında ebe gelip gidip kontrol edicek sonra açılma tamamlandığında ıkınmalar başladığında doktor ve ekibi devreye girecek. bebek çıkınca da dağılacaklar demek :D onlar için çok normal çok doğal da insan mahremiyetinin bi grup tarafından izleneceğini düşününce stres oluyor belki de o sancı ile aklıma bile gelmez utanmak bir an önce çıkarsam da bebeği rahatlasam diye düşünürüm.
bi de bu doğum videolarını youtuba koyanlar var. bazen görüyorum resmen doğum anını çekmiş koymuşlar ama açmaya hiç cesaret edemedim daha.

biraz rahatlattın içimi canım teşekkürler. heralde açılma aşamasında ebe gelip gidip kontrol edicek sonra açılma tamamlandığında ıkınmalar başladığında doktor ve ekibi devreye girecek. bebek çıkınca da dağılacaklar demek :KK70: onlar için çok normal çok doğal da insan mahremiyetinin bi grup tarafından izleneceğini düşününce stres oluyor belki de o sancı ile aklıma bile gelmez utanmak bir an önce çıkarsam da bebeği rahatlasam diye düşünürüm.
bi de bu doğum videolarını youtuba koyanlar var. bazen görüyorum resmen doğum anını çekmiş koymuşlar ama açmaya hiç cesaret edemedim daha.
izleme o videoları ;) her doğum farklı...

inşallah dogum anı korkularımızı Rabbim kolaylığa cevirsin..benim 6 sene cocuğum olmadı kanal tüplerine iki kere cubuklarla bakıldı ameliyat gibi önlük giydirmişlerdi rezilce bir şeydi..aşılama yapıldı vs...inanın normal doğum yaptım suni sancıyla bu yaşadıklarım kadar zor gelmedi ...lütfen pozitif olmayı hiç bir zaman elinizden bırakmayın....stresle hem dogumu zorlaştırırız hemde bebeklerimizi üzeriz bu zamanların da bir tadı olacak ileride güzelce hatırlamak adına inşallah...

ben de haftaya çatı muyanesine gitmeden ağda yapıcam tabi yarım yamalak yapabildiğim kadr sonrası bni de düşündürüyor ne yapsam çok gelirmi tekrar ihtiyaç duyarmıyım diye. bi de tüy dökücü krrem mi alsam diye dşündüm hiç jilet yapmadım kesin keserim bi yerlerimi o yüzden ona cesaret edemem. ama bilemiyorum max 3 hafta sonra da bebek gelirse eğer belki az gelmiş olur hamilelikte son ğdamı yapmış olurum diyordum sonrası aklıma hiç gelmiyordu şimdi ben de düşünmeye başladım bak şimdi onu:)

Selamlar :)
Kızım pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 37. Haftamiz tam dolmamisti ama 37 haftalık diyebiriz . 2890 gr ve 49 cm. Ben yönetim beklerken minnak oldu kızım :)
Şubat annesi oldum yani ben :)
Hayırlı olsun güle güle büyütün:) nasıl geçti doğumun? Herşey yolunda mıydı?

İyi günler güzel anneler.Biz hastaneden dönüyoruz akşam kasılmalarla hastaneye gittim full du 3 dakkada bir 130 vuruyorduk ama açılma filan hiç bir şey yoktu doktorumda haftası daha erken diye serum taktırdı bütün gece hastanedeydik.sancılarım ancak öğlen gibi azaldı şimdide çıkış verdi inş daha durur bebişim bi daha da böyle strese sokmaz.ya kızlar ins doğum sancılarınız benim gibi olur hiç acı duymuyorum inanmazsınız hemşireler bile şok oluyor benden bu kadar şimdi geçmişi okucam bakalım neler olmuş
Geçmiş olsun cnm inşallah 1-2 hafta daha durur da sağlıkla gelir :KK46:
Mrb kızlar dün sabah 7.30gibi hastaneye gittik ama 2 saat öncesinden adet sancısı gibi arada gelip giden sancılarım başlamıştı ve epidural normal doğumla 9.50 de meleğime kavuştum size inanın şunu söyliyim okdr rahat birşeymiş ki hepinize tavsiye ederim sakın korkmayın sadece tam açık seviyede ıkınma olayını yani doğumun max son 15 dksı brz ağrılı ama okadarda olsun ztn:)
Gözün aydın cnm maşallah çabucak olmuş Epidural normal iyice aklıma yatmaya başladı :KK16:

Haddim değil bana düşmez ama güllük gulistanlik olması için muç muç olmak gerekmez ki.. Erkeklerin kapasitesi ancak düz mantik sana kiyamiyorsa tamamdir gerisini çok takma herkes kiriyo birbirini.. Çoğu farkinda olmuyor..
Estagf. Canım ...aynen canım eşimle öyle vicik vicik değiliz...ben hep alttan aldığım için tartusmamiz çok uzamiuor. Ama.alttan.almadigim zamanlarda çok tartisiuoriz.yanı ben hep.idare ediyorum.bu da ister istemez beni hem.yoruyor hem de yipratiyor...bizim evde eşim fikrimi alır ama en son o ne deese ol olur...öyle işte canım....romantizm sifir aşk dolu sözler sıfır ,eve gelmeden önce arar bir şey lazım mi ekmek var mi der ;) Allah yine de başımızdan eksik etmesin inşallah.şimdi de yarın veli toplantim var dosyalarimi hazırlıyor netten :) sofrayı ben kurar ben toplarım ,evi ben temizlerim bu halimle o paşalar gibi uzanır :)

tarihimiz aynı, heyecanlandım yaaaaa... çantamı falan hazırliim ben en iyisi. analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuk
Ağdaya gitme işini erteliyordum biraz daha yakın olsun diye:) meğer zaten çok yakınmış :p
Anneme gelirken permatik getirmesini söyledim ama ebe kızlar biz halledicez sen sakın bir şey yapma dediler. Hasta bakıcı gelip permatik yaptı :KK43:
Zaten lazerliydi baya azdılar ama tertemiz değildim işte :/
İlk an sadece hunları düşünürken sonrasında umrunda olmuyor bu durum :)

bir daha mı görücem diye rahatlarıyordum kendimi.
Ebelerden biri annemlerin komşusu çıktı :KK70:
ahahhhaaa çok güldüm ebe komşu çıktı ha:p

biraz rahatlattın içimi canım teşekkürler. heralde açılma aşamasında ebe gelip gidip kontrol edicek sonra açılma tamamlandığında ıkınmalar başladığında doktor ve ekibi devreye girecek. bebek çıkınca da dağılacaklar demek :KK70: onlar için çok normal çok doğal da insan mahremiyetinin bi grup tarafından izleneceğini düşününce stres oluyor belki de o sancı ile aklıma bile gelmez utanmak bir an önce çıkarsam da bebeği rahatlasam diye düşünürüm.
Hastaneye ilk gittiğimde ben açım yemek yemem öazım nasıl ıkınırım yoksa diyordum. Ebenin bir (cadı kadın) ben seni bir de sancılar sıklaşınca görücem demişti:D
Harbiden sancılar sıklaşınca açlık hala vardı ama en sevdiğim yemek gelse görmezdi gözüm :p kii o sırada sordu falanca yemeği hala istiyormusun diye :@ cadı demiyip de ne diyim şimdi ona :)

Şöyle diyim ben izliyordum ama ben canlı doğumu daha önce staj yaptığım hastanede izlemiştim. Hani digorsun ya meraklı gözlerle bakan ekip :p işte onlardan biriydim. O yüzden izleyebiliyordum doğumları. Ama sezeryan hiç izleyemedim :( korktuğum için.

Hastaneye gidince ben biraz tersten gittim. Dokto benim geldiğimi en son doğum anımda öğrenmiş. Doktorun sekreteri haber vermeyi unutmuş. Yoksa ilk gidilince önce doktor bakıyor sonra gidiyor ebelerle devam ediyor sancı açılma vs işlemler. Doğuma yakın 10dakka öncesinde doktor geliyor.
Hani ebeler diyor ya; tüm işi biz yapıyoruz iki dakka da gelip çocuğu çıkartıyor diye, aynen öyle oluyor.

Back