• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hatunlaarr :KK31:
Bakalımbugünümüz Nasıl geçecek:KK69:
Benim dünden beri bel Ağrı'm var ama rahatsız yatmaktan mı vücudun doğym hazırlığından mı bilemedim, sürekli yan yatmaktan artık yanlarım hep Ağrıyo zaten, o da belime vuruyo olabilir çünkü karnım doğuracak kadar aşağıda değil bence:stop:
neyse hayırlısı artık gelebilir de çünkü çok şükür 37 bittiiii :KK71:
38den gün almaya başladık, bugün sanırım 37+1 im :KK73:
Yarın randevum var, inşallah dr.umuzdan güzel haberler aldıktan sonra da halısıyla arabasını alırsaakk tamamdır bu iş :KK37:

Biiizzz :KK53:
Çocuğumun hala ismi yok:KK14:

Halısı, arabası bi de ismi kaldı:KK70:
:KK19::KK19:offf yaa napacaksak eskıden dogurtan ebenın adını koyarlarmıs yada ebe koyarmıs cocugun ısmını bızımkıde oyle olacak galıba:KK76::KK76:
bızde kucuk boy besık alacagız daha abısının park yatagı baya yıpranmıs onu kullanmak ıstemedım.

günaydın herkese hayırlı cumalar. Büyük gün geldi çattı bikaç saat sonra oğluma kavuşucam çok değişik duygular içerisindeyim sevinç,korku, heyecan vs... Benim için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar. doğumda hepiniz için dua edicem allah yardımcımız olsun...
Ay cok guzel oglusuna kavusucaksın allah yardımcın olsun darısı bizim basımıza bol sanslar

Gunaydin uykusuz hamislerrr :D herkez iyidir insalla dogum yapan oldumu yine... Iyice azalmaya basladik doguran dogurana bu bebisler biraz erkendi benimkide ha geldi ha gelicek diyorum ama daha tik yok agrilar gelip gidiyo hayirlisi bakalim nolucak beklicez mecburen :)

bebegının ısmıne hala karar veremeyen varmı benım gıbı:KK51::KK51::KK51::KK53::KK53::mad::mad:

:KK19::KK19:offf yaa napacaksak eskıden dogurtan ebenın adını koyarlarmıs yada ebe koyarmıs cocugun ısmını bızımkıde oyle olacak galıba:KK76::KK76:
bızde kucuk boy besık alacagız daha abısının park yatagı baya yıpranmıs onu kullanmak ıstemedım.

Ben de bendeee :KK59: herşey tamam isim yok Oğluş yazdırcam en son kimliğinr napayım eşime bırakınca böyle oldu :KK4:

Ben hep Ömer istedim ve hala istiyorum ama eşimin istediğin bi isim olsun diye bekliyorum Devrim dedi en son:KK53: sizce nasıl hiç duymadım birazda siyasi bi isim geldi o_O Ömer Devrim olur m ki?

@hhoneyy drygs drygs benim de günüm sizlere yakın iki gündür bendede aynısı oluyo göbek deliğimin baya altında böyle miden bozulunca değişik fikirdaşı olur ya onun gibi bişeyler var hep böyle pıt pıt atıyo bişeyler.. Bide böyle alt tarafta bıçak saplanma hissi oluyo sizde de var mı
bazen oluyor canım bıçak saplanma sol alt kasıkta ama sanki aynı andabi bebek hareketi ile birlikte oluyor bu batma hissi.

Ben babasına bıraktım 9 ayda bi isim bulamadı en son ben karar veedim isimleri say hangisinde tekme atarsa o olsun :KK71:
guzel yontemmıs:KK48::KK48:oglum 3 bucuk yasında kardesının olacagını ogrendıgınde mustafa olacak dıyordu adı.sonra cınsıyetımızı ogrendık kız olacak ınsallah.uzun sure kabullanmedı ben mustafa ıstıyorum dıye.sımdı nerden duyduysa fatma olacak dıyor.bızde karar veremedıgımız ıcın oyle kalacak galıbna:rolleyes:
Ben de bendeee :KK59: herşey tamam isim yok Oğluş yazdırcam en son kimliğinr napayım eşime bırakınca böyle oldu :KK4:

Ben hep Ömer istedim ve hala istiyorum ama eşimin istediğin bi isim olsun diye bekliyorum Devrim dedi en son:KK53: sizce nasıl hiç duymadım birazda siyasi bi isim geldi o_O Ömer Devrim olur m ki?
oglum olsa kesınlıkle omer ısterdım canım.ben hz.omerın kısılıgını cok begenıyorum adaletını.devrım konusunda kararsızım ama genelde sıyası oldugu ıcın konuyor zaten.

.devrim ismi bana da siyasi geliyor bi de ilke var hem kız hem erkek ismi imiş devrimden daha güzel geliyor bana. bizim de isminmimiz belli değil öyle seçeneklerimiz bile yok. ama bi ara çınar diyorduk bakalım belki çınar olur. çınar larda yaramaz mı oluyor yoksa

guzel yontemmıs:KK48::KK48:oglum 3 bucuk yasında kardesının olacagını ogrendıgınde mustafa olacak dıyordu adı.sonra cınsıyetımızı ogrendık kız olacak ınsallah.uzun sure kabullanmedı ben mustafa ıstıyorum dıye.sımdı nerden duyduysa fatma olacak dıyor.bızde karar veremedıgımız ıcın oyle kalacak galıbna:rolleyes:

oglum olsa kesınlıkle omer ısterdım canım.ben hz.omerın kısılıgını cok begenıyorum adaletını.devrım konusunda kararsızım ama genelde sıyası oldugu ıcın konuyor zaten.
kız olsa idi benim sevdiğim isim çoktu seçmesi zor olucaktı. eşim ferah diyordu, ben duru, derin ve asya yı da seviyordum. bi aklına düşür bakalım oğlunun. farklı seçeneklerde söyle oğluna belki aklına başka isim gelmiyordur :)

kız olsa idi benim sevdiğim isim çoktu seçmesi zor olucaktı. eşim ferah diyordu, ben duru, derin ve asya yı da seviyordum. bi aklına düşür bakalım oğlunun. farklı seçeneklerde söyle oğluna belki aklına başka isim gelmiyordur :)
benımde aklımda gülce,nilsu,nil,erva isimleri var.ayris ismide hosuma gıdıyor ama duyanlar yabancı ismi gibi diyor.senın saydıklarında cok guzel ama benım esım cok kıl bu konuda begenmıyo kolay kolay:mad:

benımde aklımda gülce,nilsu,nil,erva isimleri var.ayris ismide hosuma gıdıyor ama duyanlar yabancı ismi gibi diyor.senın saydıklarında cok guzel ama benım esım cok kıl bu konuda begenmıyo kolay kolay:mad:
onlarda çok güzel canım.oğluna say bunları işte bakalım hala fatma mı diyecek :)

Eşimi ameliyat yapan doktorun adı Başar bence çok güzel ve anlamlı manalı bir isim düşünen olursa tüyo vereyim dedim :KK66:
evet gercekten hoşmus canım üçüncüye oglum olursa not edeyım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
onlarda çok güzel canım.oğluna say bunları işte bakalım hala fatma mı diyecek :)
ayyy cok ınatcı benım oglum doktorumla kavga edıyordu mustafa olacak dıye doktorumda ayse olacak bılemedın diyordu uzun sure bu konuda tartıstı kabullenmedı:-)neden allah erkek vermedi dıyordu

Iyi aksamlar hatunlar.Tasinma isi bitti ama yerlesme isi hala devam ettiginden pek fazla gelemiyorum.Bizde 37+1 olduk dun kontroldeydik 3.300kg olmus benim kuzu.Hersey yolunda sukur sadece dönmedi hala haylaz.yuruyusleri artiricam artik yapcak bisiy yok
Canim kolay gelsin bende kosturmaca ile geciriyorum gunleri benimde tadilat var evde hatta suanda bile ses gurultu ustalar var is cok o yuzdenmidir nedir bebisin gelmeye niyeti yok bende seni merak etmistim maasallah bebisine naptin buldunmu doktor sirf senin icin sordum gecen fiyatlari benimde yarin kontrolum var bakalim gamze ne dicek :)

Canim kolay gelsin bende kosturmaca ile geciriyorum gunleri benimde tadilat var evde hatta suanda bile ses gurultu ustalar var is cok o yuzdenmidir nedir bebisin gelmeye niyeti yok bende seni merak etmistim maasallah bebisine naptin buldunmu doktor sirf senin icin sordum gecen fiyatlari benimde yarin kontrolum var bakalim gamze ne dicek :)
ayyy 2 gunun kalmıs canım normalı beklıyosun sanırım cok heyecanlı

Back