hayırlı olsun canım aceleci çıkmış bebek.olsun sağlıkla kavuşmuşsun ya. sağlıkla da büyütürsün inşallahSelamlar :)
Kızım pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 37. Haftamiz tam dolmamisti ama 37 haftalık diyebiriz . 2890 gr ve 49 cm. Ben yönetim beklerken minnak oldu kızım :)
Şubat annesi oldum yani ben :)
Normal mi oldu doğumunuz. Süreç Hakkı'nda bilgi bekliyoruz sizden. Ben o kadar cahil hissediyorum ki kendimi.Amin tesekkur ederim :)
Darısı bekleyenlerin başına :) herkese hayırlı güzel bir doğum diliyorum.taze annelere de bol sütlü mis kokulu gazsız bol uykulu günler :)
Not : normal doğumdan korkmayın :) ben de tamamen hazırlıksız yakalandı,birsuru planım vardı hiçbirini gerçekleştiremedim,izne bile yeni ayrılmıştım daha ama öyle güzel ki çok mutluyum su an :)
nasıl başladı canım doğumun? önce su mu geldi sancı mı geldi? nerdeydin ne yapıyordun :) panik oldunuz mu hastaneye giderken? izine daha yeni ayrılmışsın doktorun erken doğacağını öngörmemmişmiydi? felan müsait bi zamanda bizimle ayrıntıları da paylaşırsan seviniriz.Amin tesekkur ederim :)
Darısı bekleyenlerin başına :) herkese hayırlı güzel bir doğum diliyorum.taze annelere de bol sütlü mis kokulu gazsız bol uykulu günler :)
Not : normal doğumdan korkmayın :) ben de tamamen hazırlıksız yakalandı,birsuru planım vardı hiçbirini gerçekleştiremedim,izne bile yeni ayrılmıştım daha ama öyle güzel ki çok mutluyum su an :)
tarihimiz aynı, heyecanlandım yaaaaa... çantamı falan hazırliim ben en iyisi. analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucukSelamlar :)
Kızım pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 37. Haftamiz tam dolmamisti ama 37 haftalık diyebiriz . 2890 gr ve 49 cm. Ben yönetim beklerken minnak oldu kızım :)
Benim dr sezaryen icin 39+4 e tarih verdiIyi aksamlar herkese.. dogum yapanlari allah evlatlariyla bi omur ayirmasin anali babali buyuysunler ins. Darisi da bize olsunn.. ya benim biraz canim sıkkın. Sali gunu kontrole gittigimde bebegin hala ters pozisyonda oldugunu artik bundan sonra donmeyecegini soyledi doktorum. 38+6 da aliriz dedi heyecandan soramadim bile neden gununu beklemedigimizi. En azindan gununu tamamlasaydi suyu fln normalmis sancimda olmuyo cok hem Ben okuyorum 40.hafta bile donen oluyomus ama bana plesentasi onde gibi bsey soyledi. Ay heyecandan anlamadim tam valla. Ne diceksiniz kizlar. Bide neden 38+6 ki genelde o zamanmi yapiloo sezeryan
Maşallahh, normal dogumla gelmiş gözün aydınn :))Selamlar :)
son haftalarda dönen çok oluyor. illa normal olsun diye diretmektense başka doktorlara da görünmeni tavsiye ederimIyi aksamlar herkese.. dogum yapanlari allah evlatlariyla bi omur ayirmasin anali babali buyuysunler ins. Darisi da bize olsunn.. ya benim biraz canim sıkkın. Sali gunu kontrole gittigimde bebegin hala ters pozisyonda oldugunu artik bundan sonra donmeyecegini soyledi doktorum. 38+6 da aliriz dedi heyecandan soramadim bile neden gununu beklemedigimizi. En azindan gununu tamamlasaydi suyu fln normalmis sancimda olmuyo cok hem Ben okuyorum 40.hafta bile donen oluyomus ama bana plesentasi onde gibi bsey soyledi. Ay heyecandan anlamadim tam valla. Ne diceksiniz kizlar. Bide neden 38+6 ki genelde o zamanmi yapiloo sezeryan
Selamlar :)
Bak o işlemi bende bilmiyordum, gafil avlandım. Şimdi mesaneyi boşaltıcam dedi, gözlerimi kapadom o an. Acı yoktu ama sonda gibi birşey veya belki de sonda yı mesaneye soktu beş saniye sürmedi çıkarttı. Ebe Tamam bitti demeseydi gözlerimi açıp da bitti mi demezdimAy yaaaa o Nasıl yapılıyo
Ağdaya gitme işini erteliyordum biraz daha yakın olsun diye:) meğer zaten çok yakınmışŞu kıl tüy olayı en korktuğum naptın peki hazırlıksız yakalanınca
Şuan için sezeryan tarihim belli aniden gelmeZse sorun olmaz tertemiz girerim ama ya gelirse naparım diye düşünüyorum azıcık çıkmış bile olsa utanıcağımı düşünüyorum doktorumda erkek
Hayırlı olsun öncelikle.Kızlar selam herkeze çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.evimizdeyiz daha iyiyiz.memisler yara tabi ama ne olursa olsun emziriyorum.kızım biraz gazli çıktı .ik defa bugün daha rahat yattı gündüz hala yatıyor :) bende sayesinde uyudum birazcık ama gerçekten hayatımda kolladigim en güzel koku.herkeze nasip olur inşallah.
Masaalhh masaalh çok sewindim darısı biz bekleyenlerin başına insssssssValla canım hayatımda verdiğim en doğru karardı Spinal. Hiç bişey bilmedim.kızımı ilk ben gördüm o an tarifi yok zaten bol bol resim çektiler ameliyathanedeki ler uzmanlarda doktorum da çok iyiydi 15 dakkada kızım dogdu yarım saat sonrada ben çıktım odama:)
Yok canım koymana gerek yok. Özel hastanelerde ince kapıt terlik veriyorlar zaten. Benim çantam yanımda olmadığı için direk atladımbu gece doğurursam haber veremicemmi yani ben şimdi
Kıllar tüyler bunlara takılmayalım kızlaryurtdışında avrupada hiç temizlemiyorlar ben valizime bi jilrt koydum kullanabilirmiyim bilmiyorum ama bulunsun yanımda dedim.
Benim aklımda deli sorular var azcık aydınlatın benişimdi doğum sancısı çekerken hastane önlük veriyor ama ayağımıza ne giycez lohusa terliği doğumdan sonra giyilir herhalde ona göre ev terliği koyayım valize ben
Hwrseyi hazir olup kendini bnm gibi cok kasan hic hazir hiasetmeyen gucsuz olan var mj
Canım bn oyleyımHwrseyi hazir olup kendini bnm gibi cok kasan hic hazir hiasetmeyen gucsuz olan var mj
Bende aynı durumdayım Can'ım geçmeyen ağrımı anladım gaz en büyük sorunum gaz oldu bu hamilelikte gazlı Bebek duydum da gazlı hamile duymamıştım :) bende hep yatıyorum hiçbir yapmıyorum desem yeridir :) Zaman'ında alalım inşallah bebeklerimizi kucağımızababy23 :) okurken ben bile heycanlandım hemen geçsin sağlıkla kucağına al inşallah L Lucky15 evet canım aynı gün gösteriyor :) yok yalancı sancılarım dışında bi belirtim yok benim düzensiz onlarda ama Adet olacakmışım gibi olan ağrım geçmek bilmiyor hiç ev işi yapasım yok bütün gün yatıyorum desem yeri var hep bi uyku hali
@SiremimS inşallah B'nde ikna ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?