Canım 36+ 0 ım ben de 36 bitti diye 37 nin içindeyim anlamında söyledim aslında haklısın 36 haftalık oluyoruz benim de son adet 17 haziran. Geçen ramazan ın birinci günüydü yanlış hatırlamıyorsam. İlk ultrasonlarda doğum tarihi 22 mart çıktı ben de takvime öyle yazdım öyle de kaldı değiştirmesin. seninle aynı günlerdeyiz müdür de senin yerine birini ayarlayacaktır o yüzden seni sıkıştırıyordur yoksa senin gitmeni neden dört gözle beklesin olmazsa 2 gün mazaret izni iste eğer doğum izninden düşmeyecek ise ama 2 gün eksikten bişey olmaz belki kapatacak dönemi kapatmasa da 2 gün o zaman düşünürsünMudur bir an önce atmacalar gibi izne ayrilmami bekliyor uyiz oluyorum yaa..ni de derya sen bu gün 37 haftama girdim diyorsun.ben de bu gün 36haftama girdim.kk da aramızda bir bin var diyor ama senin deyiminle bir hafta oluyor.benim.bildiğim ben bu gün 36+0 isem ,senin de 36+1 olman gerekmiyor mu ?son adet tarihim yanlış hatirlamiuorsam 17 haziran...ayyy aklım karıştı...
teşekkürler canım
söz magnetlerimide kendim yapmıştım bebek mevlütü için yapıyorum bunlarıda can sıkıntısı stresi atıyrum bunlarla uğraşarak iyi oluyoÜsttekiler sanki daha güzel duruyor canım ellerine sağlık ben de boşluktan sıkılıyorum yapsam ya böyle şeyler hiç beceri de malzemem de yok ki
Sanırım arkadaşımızın tansiyon problemi çıkmıştı ondan sezeryan olucaktı biraz erken ama sağlıklı olsun da önemli olan o K Kubis45001 yanlış bilgi vermemişimdir umarım. Nasıl oldunuz bebiş ve sen müsait zamanın da detayları isterizAaaa hayirlivolsun allah uzun saglikli omurler versin niye bu kadar erken geldi dunyaya kac kilo hersey normalmi... Ayyyy heycan basti simdi benide
Valla canım hayatımda verdiğim en doğru karardı Spinal. Hiç bişey bilmedim.kızımı ilk ben gördüm o an tarifi yok zaten bol bol resim çektiler ameliyathanedeki ler uzmanlarda doktorum da çok iyiydi 15 dakkada kızım dogdu yarım saat sonrada ben çıktım odama:)Çok merak ettim nasıl geçti doğum süresi ne kadar sürdü ? Hayırlı olsn bebisiniz
Hadi gözün aydın göğüs ucu kremi sürüyormuydun. Onun için ayca çekirdeğini suda bekletip jel haline gelince surmeyi tavsiye ettiler canım emzirme konusunda da ebe bana demisti ki 2 saatte bir emzir sarılık olmaması için. Uyuyorsa uyandır emzir 2 saati geçirme kan şekeri düşer demişti senin de aklında bulunsunKızlar selam herkeze çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.evimizdeyiz daha iyiyiz.memisler yara tabi ama ne olursa olsun emziriyorum.kızım biraz gazli çıktı .ik defa bugün daha rahat yattı gündüz hala yatıyor :) bende sayesinde uyudum birazcık ama gerçekten hayatımda kolladigim en güzel koku.herkeze nasip olur inşallah.
Bana da bi hobi uğraş lazim tatilin ilk 2 günü iyiydi 3. Gün sıkılmaya başladı ben de ni araştırayım bakayım bu akşam yarın kemeraltına giderim olmazsa.söz magnetlerimide kendim yapmıştım bebek mevlütü için yapıyorum bunlarıda can sıkıntısı stresi atıyrum bunlarla uğraşarak iyi oluyo
Bu gece 23.00 ile 06.00 arası kk da bakım çalışması olacak
Siteye giriş yapamazsanız haberiniz olsun hatunlar
Canım sağolasın :) normal doğum normal işteadı bile normal
Buarada Aklımdan hiç öleceğim geçmedi :)
Amaaaa hani şu okuduklarımız var ya, şöyle yaptılar da böyle oldu diyenler. Onların hepsi tek tek gözümün önüne geldi. bu söylemler yüzünden doktorla pazarlık yapıyordum o an Sancımı kaçırdım :) 4. De bırt diye geldi minik oğluşum :)
O söylemlere kulak asmasak da bilinç altına yerleşiyor işteonlar kötü anılar olmasa zaten kimse isteğe bağlı sezeryan olmaz veyaaa doğum anı travması geçirmez
Benim için kötü olan kısımları hazırlıksız yakalanmıştımkaş bıyık ve diğer organlarımdaki tüy durumu en kötüsü bence buydu
Oğluşum iyi teyzeleri, erkenci olmasının zararlarını çektik biraz emme reflexi falanama şimdi çok daha iyiyiz. Arkadaşlarımızı bekliyoruz
Maşallah Allah bağışlasınBebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
Ayyy evet o zamandı :) kız ikimizin SAT i aynı kiiiizzz :) ayy ikimiz de aynı tarihte doguruyormusuz :)Canım 36+ 0 ım ben de 36 bitti diye 37 nin içindeyim anlamında söyledim aslında haklısın 36 haftalık oluyoruz benim de son adet 17 haziran. Geçen ramazan ın birinci günüydü yanlış hatırlamıyorsam. İlk ultrasonlarda doğum tarihi 22 mart çıktı ben de takvime öyle yazdım öyle de kaldı değiştirmesin. seninle aynı günlerdeyiz müdür de senin yerine birini ayarlayacaktır o yüzden seni sıkıştırıyordur yoksa senin gitmeni neden dört gözle beklesin olmazsa 2 gün mazaret izni iste eğer doğum izninden düşmeyecek ise ama 2 gün eksikten bişey olmaz belki kapatacak dönemi kapatmasa da 2 gün o zaman düşünürsün
kızlar magnetimizi kendim yapıyorum tülü üstekiler gibi mi olsun yoksa alttakiler gibimi karar veremedim sizce hangisi olsun
Evet canım aynı bakalım doğumlarda aynı olucak mı ama sanmam kişiden kişiye değişir heralde bi de olurmuşAyyy evet o zamandı :) kız ikimizin SAT i aynı kiiiizzz :) ayy ikimiz de aynı tarihte doguruyormusuz :)
bu gece doğurursam haber veremicemmi yani ben şimdi
Kıllar tüyler bunlara takılmayalım kızlaryurtdışında avrupada hiç temizlemiyorlar ben valizime bi jilrt koydum kullanabilirmiyim bilmiyorum ama bulunsun yanımda dedim.
Benim aklımda deli sorular var azcık aydınlatın benişimdi doğum sancısı çekerken hastane önlük veriyor ama ayağımıza ne giycez lohusa terliği doğumdan sonra giyilir herhalde ona göre ev terliği koyayım valize ben
Bunun aynısını ben de düşündüm hatta anneme sordum bi de plastik terlik mi alsam diye o da gerek yok dedi geçen sene mart ayında benim ikiz kız kardeşim doğum yapmıştı sezeryan ile onda gerek olmadı dedi. Ama yine de yeni almasak bile evden bi terlik bile atılabilir çanta da yer varsa. Ne yapcaz biz hastane terliğini sonra amberr gibi kullanamayız dabu gece doğurursam haber veremicemmi yani ben şimdi
Kıllar tüyler bunlara takılmayalım kızlaryurtdışında avrupada hiç temizlemiyorlar ben valizime bi jilrt koydum kullanabilirmiyim bilmiyorum ama bulunsun yanımda dedim.
Benim aklımda deli sorular var azcık aydınlatın benişimdi doğum sancısı çekerken hastane önlük veriyor ama ayağımıza ne giycez lohusa terliği doğumdan sonra giyilir herhalde ona göre ev terliği koyayım valize ben
Bunun aynısını ben de düşündüm hatta anneme sordum bi de plastik terlik mi alsam diye o da gerek yok dedi geçen sene mart ayında benim ikiz kız kardeşim doğum yapmıştı sezeryan ile onda gerek olmadı dedi. Ama yine de yeni almasak bile evden bi terlik bile atılabilir çanta da yer varsa. Ne yapcaz biz hastane terliğini sonra amberr gibi kullanamayız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?