2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar şu doğum sırasında tuvaletini yapma muhabbeti beni biraz ürküttü garip bir şeymiş bu arada nst ye kaçıncı haftanızda ilk girdiniz ben daha nst ye girmedim bile
Aynen beni de bu durum ürküttü bi soğuttu doğumdanhiç bilmiyodum burda yazılmasa bilmeden gircektim doğuma.

Kizlaaaaaarrr site tadilata girince ne kadar da özledim sizi valla...sürekli sayfaya bakıyorum yeni gordum aktif olduğunu...yarın son iş gunum...koltuguma şöyle bir uzanmak istiyorum... Sıkıldım valla....bu gün 36+1 olduk.geceleri çok sancim var.karnım agriyo.ayyy erken gelmesin de....yanı kısacası hem sizi özledim ,hem dinlenmek istiyorum hem de sancilarim var :)

Ayy Spinal süper bişey tatlım hiç korkma ben kurbanlık koyun gibi beklerken anestezi tamam dedi şaşırdım yapmadınız mi dedim hadi yatirayim seni simdi prenses gelecek dedi şaşırdım hiç bilmiyorsun bile igneyi boşuna korkmusum hadi bakalım insallah sende sağ saglim kucağına alırsın inşallah tatlım.dualarım seninle

Aynen benim de sancilarim basladi artik gece gündüz Gecen gece acilen hastaneye gidince doktor gunde 3 tane magnezyum almami soyledi ama bicok kişi magnezyumu birakiyo bu ara Ben yeni basliyorum ama bayagi rahatlatiyor

Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?

Bende yarın sezeryan olucam spinalden korkuyorum ben çok baş ağrısı oluyor dediler genel anestezi istiyorum çok kararsızım sen hangi hastanede doğum yaptın canım

Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
O durum bendede var canım hiç bişe istemiyo zorla yıyorum doktora sordum normal dedi ilk haftalardaki şiksyetler olabilir mide bulantısı iştahsızlık normal dedi

Bende jilet kullanıyorum , pazartesi çatı kontrolu var, kuaföre gttim.Kuaför baktı çok kısa ağdayla alınmaz dedi Çok utanıyorum hazırlıksız olursam diye.Neyseki bacak ağdamı yaptı.Artık pazartesi yine jiletle temizlediğimi alırım öyle giderim.

Aynen benim de sancilarim basladi artik gece gündüz Gecen gece acilen hastaneye gidince doktor gunde 3 tane magnezyum almami soyledi ama bicok kişi magnezyumu birakiyo bu ara Ben yeni basliyorum ama bayagi rahatlatiyor
Geçmiş olsun canım..inşallah saglicakla hayırla booolll bereketle kucagimiza alırız yavrularimizi....herkesin bünyesi farklıdır
Seni en iyi doktorun bilir.kimi ilaca başlar kimi bırakır.sen bunlara takılma.sana neyin iyi gelip gelmediğini doktorun bilir...
Sancı konusunda da gece ve uyanınca ,uzandığım yerden kalkınca çok agriyor.ay bi de sabah ise giderken dün yaptığım mercimek çorbasını iceyim dedim.ikinci tabağı içerken göbeğimin üstünde çok kötü bir ağrı hissettim.anlatamam.nefes alamadim...gozlerim doldu.ona yakın derin nefes alıp verdim.esimi uyandirayim dedim ama.panik yapmasını istemedim.doğum sancısı olsa uyandirirdim am doğum sancısı değildi galiba..yuriyemedim yaa...coookk kötü oldum...kendime gelene kadar ise de geç kaldım tabi...Allah kimseye göstermesin inşallah...

Kızlar kontrolden geldik bebek hala ters tam 4 aydır dönmedi ama herşey yolunda nst iyi çıktı salı günü sabah sezaryen ol cam çok heyecanlıyım

Kızlar kontrolden geldik bebek hala ters tam 4 aydır dönmedi ama herşey yolunda nst iyi çıktı salı günü sabah sezaryen ol cam çok heyecanlıyım
hadi gozun aydin diyelim gununu saatini almissin olsun canim hayirlisiyla saglikli bi sekilde alirsun ins. Bebegini artik herkez dogurmaya basladi tek tek dökûluyoruz resmen benimde agrilarim kasilmalarim cok artti heycanla bekliyorum bu arada bu ay nerdeyse iki kiloya yakin kilo verdim bende doktor normal dedi bebek gayet saglikli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…