Aynen beni de bu durum ürküttü bi soğuttu doğumdanAy kızlar şu doğum sırasında tuvaletini yapma muhabbeti beni biraz ürküttü garip bir şeymiş bu arada nst ye kaçıncı haftanızda ilk girdiniz ben daha nst ye girmedim bile
Ayy Spinal süper bişey tatlım hiç korkma ben kurbanlık koyun gibi beklerken anestezi tamam dedi şaşırdım yapmadınız mi dedim hadi yatirayim seni simdi prenses gelecek dedi şaşırdım hiç bilmiyorsun bile igneyi boşuna korkmusum hadi bakalım insallah sende sağ saglim kucağına alırsın inşallah tatlım.dualarım seninleBen hala doğurmadım :)) doğurmaya da niyetim yok, oğlum gelmek istemiyo inat etti annesine .. Kumsal hanımda sen de hep iyi olun inşallah bol bol sütün olsun boş boş emsin, allahım o kokuyu bize de nasip etsinnnn :))
Haftaya perşembe 03.03.2016 da spinal sezeryan olucam bende inşallah .. Beklemeye devam ederse oğlum
Aynen benim de sancilarim basladi artik gece gündüz Gecen gece acilen hastaneye gidince doktor gunde 3 tane magnezyum almami soyledi ama bicok kişi magnezyumu birakiyo bu ara Ben yeni basliyorum ama bayagi rahatlatiyorKizlaaaaaarrr site tadilata girince ne kadar da özledim sizi valla...sürekli sayfaya bakıyorum yeni gordum aktif olduğunu...yarın son iş gunum...koltuguma şöyle bir uzanmak istiyorum... Sıkıldım valla....bu gün 36+1 olduk.geceleri çok sancim var.karnım agriyo.ayyy erken gelmesin de....yanı kısacası hem sizi özledim ,hem dinlenmek istiyorum hem de sancilarim var :)
Bende yarın sezeryan olucam spinalden korkuyorum ben çok baş ağrısı oluyor dediler genel anestezi istiyorum çok kararsızım sen hangi hastanede doğum yaptın canımAyy Spinal süper bişey tatlım hiç korkma ben kurbanlık koyun gibi beklerken anestezi tamam dedi şaşırdım yapmadınız mi dedim hadi yatirayim seni simdi prenses gelecek dedi şaşırdım hiç bilmiyorsun bile igneyi boşuna korkmusum hadi bakalım insallah sende sağ saglim kucağına alırsın inşallah tatlım.dualarım seninle
Benimde iştahım kesildi canım ben yarın doğuma giricem 1 haftadır böyleyim strestenmi kesildi anlamadım :)Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
Hayirlisi ile saglikli bir sekilde kucaginiza alins ins bebisiniziBen yarın doğuma giricem allah nasip ederse sezeryan olacak çok stresli ve heyecanlıyım
Ayy Allah kolaylik versin Senin heyecandandir:) benim daha cok var doğumaBenimde iştahım kesildi canım ben yarın doğuma giricem 1 haftadır böyleyim strestenmi kesildi anlamadım :)
Son aylarda normal yazıyo, bende oluştu.Hiç bişeyin tadı yok.Ve çok sakar oldum.Sürekli bişeyleri düşürüyorum.Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
O durum bendede var canım hiç bişe istemiyo zorla yıyorum doktora sordum normal dedi ilk haftalardaki şiksyetler olabilir mide bulantısı iştahsızlık normal dediKizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
Bende jilet kullanıyorum , pazartesi çatı kontrolu var, kuaföre gttim.Kuaför baktı çok kısa ağdayla alınmaz dedi@bskn inşallah bizimde böyle geçer doğumumuz canım ayy benimde en korktuğum tüy olayı jilet kullanıyorum 3 günde bile azcıkta olsa çıkıyor en büyük sıkıntım o birde normal doğumda altta dikişler olunca Nasıl hallettin tüy olayını ondan da korkuyorum canım
Geçmiş olsun canım..inşallah saglicakla hayırla booolll bereketle kucagimiza alırız yavrularimizi....herkesin bünyesi farklıdırAynen benim de sancilarim basladi artik gece gündüz Gecen gece acilen hastaneye gidince doktor gunde 3 tane magnezyum almami soyledi ama bicok kişi magnezyumu birakiyo bu ara Ben yeni basliyorum ama bayagi rahatlatiyor
Ben resmennzorla yiyorum. Bebek olmasa Bi gün resmen ac duyucağım. Yemek yapmak da gelmiyor içimden.Kizlar bende istahsizlik basladi canim hicbisey yemek istemiyor Tam tersi olmasi gerekmiyo muydu?Baska istahsizlik yasayan var mi ?
Çok olmasada Bendede var arada bir özellikle otururken hızlı kalkınca baş dönmesi oluyoMerhaba hanimlar 2 gundur cok bas donmem var sizde de bu durumu yasayan var mi ?
Kızlar kontrolden geldik bebek hala ters tam 4 aydır dönmedi ama herşey yolunda nst iyi çıktı salı günü sabah sezaryen ol cam çok heyecanlıyım
Sabah namaza kalktm tekrar yattim yatakda saga sola donerken basim donmeye basladi yatarken brsey yok kalkislarda donuslerde oluyorÇok olmasada Bendede var arada bir özellikle otururken hızlı kalkınca baş dönmesi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?