How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok heyecanliyim doguranlari öğrenince...icimden doğum 38 hafta nin sonları gibi geciuoy.bakalim nasıl olacak...kızımın yatağı gelmedi daha...sabırsızlıkla bekliyoruz...heyecandan olecem yaaa :)
Bi de size bir şey sormak istiyorum.ben sabahları uyanınca karnım davul gibi sepsert.patlayacak mis gibi.tuvaletimi yapınca biraz yumusuyor ama çok.az yumusuyor.sertlik çok yaa..sizde de mi böyle oluyor ?
bende de öyle canım

Aaa maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah :KK68: Nasıl oldu normal mi sezaryen mi, 2 gün var aramızda, azıcık erken gelmiş seninki dayanamayıp :KK48:
Evet erken geldi tsk ederim sezeryan oldu preeklampsi rahatsizligim vardi sizin bebekleriniz ins zamaninda gelir sezeryan zormus en guzeli normal dogum

Kızlar çok heyecanliyim doguranlari öğrenince...icimden doğum 38 hafta nin sonları gibi geciuoy.bakalim nasıl olacak...kızımın yatağı gelmedi daha...sabırsızlıkla bekliyoruz...heyecandan olecem yaaa :)
Bi de size bir şey sormak istiyorum.ben sabahları uyanınca karnım davul gibi sepsert.patlayacak mis gibi.tuvaletimi yapınca biraz yumusuyor ama çok.az yumusuyor.sertlik çok yaa..sizde de mi böyle oluyor ?
Benimde aynı şekilde oluyor. Hatta bazen tuvaletimin geldiğini karnımın sertliğinfen anlıyorum.

Kızlar selam herkeze çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.evimizdeyiz daha iyiyiz.memisler yara tabi ama ne olursa olsun emziriyorum.kızım biraz gazli çıktı .ik defa bugün daha rahat yattı gündüz hala yatıyor :) bende sayesinde uyudum birazcık ama gerçekten hayatımda kolladigim en güzel koku.herkeze nasip olur inşallah.

Ben hala doğurmadım :)) doğurmaya da niyetim yok, oğlum gelmek istemiyo inat etti annesine .. Kumsal hanımda sen de hep iyi olun inşallah bol bol sütün olsun boş boş emsin, allahım o kokuyu bize de nasip etsinnnn :))
Haftaya perşembe 03.03.2016 da spinal sezeryan olucam bende inşallah .. Beklemeye devam ederse oğlum

İyi akşamlar kızlar bizde bugün nst ye girdik çatı muayenemizi olduk sancı falan hiç bişi çıkmadı gene herhangi bi açılma falanda yokmuş haftaya çarşamba tekrar gidicez hala ayni devam ederse sezeryan:rolleyes:
Tarihin 8 mart görünüyo, o tarihi beklemicek mi doktorun? Yoksa sezaryen icin bi sebep mi var :)

Selamlar :)
Kızım pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 37. Haftamiz tam dolmamisti ama 37 haftalık diyebiriz . 2890 gr ve 49 cm. Ben yönetim beklerken minnak oldu kızım :)
Şubat annesi oldum yani ben :)
Allah analı babalı büyütsün bol sürün olsun inşsllah darısı bizim başımıza

Kızım pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 37. Haftamiz tam dolmamisti ama 37 haftalık diyebiriz . 2890 gr ve 49 cm. Ben yönetim beklerken minnak oldu kızım :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün darısı bizlere inşallah

Allah analı babalı büyütsün bol sürün olsun inşsllah darısı bizim başımıza
Amin tesekkur ederim :)
Darısı bekleyenlerin başına :) herkese hayırlı güzel bir doğum diliyorum.taze annelere de bol sütlü mis kokulu gazsız bol uykulu günler :)
Not : normal doğumdan korkmayın :) ben de tamamen hazırlıksız yakalandı,birsuru planım vardı hiçbirini gerçekleştiremedim,izne bile yeni ayrılmıştım daha ama öyle güzel ki çok mutluyum su an :)

Allah analı babalı büyütsün canım :)

Back