2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen tut onca sancı çek, minik bir dikişten kork:) henüz bakmadım dikişlerime,hatta ellemedim bile. Büyük wc için Taharet almak için duşa giriyorum her seferinde
ve tabi alt kısmına jilet vurmadım. Çok da uzamamışlardkr
Dikiş düğümü daha düşmedi. Yanlış Bir şey yaparım diye korkuyorum.

Benimki zorunlu sezeryan olacagı için 38+6 da alıcaz dedi dikişlerim oldugu için sancı çekmemem gerekiyormuş seninki neden beklemiyor anlamadım doktoruna sor bence eşi yaşlanmadıysa veya suyu azalmadaysa beklemesi gerekiyor

Nst den geliyorum. Bi tanecik kasilma cikti ancak o kadar. Benimkinin gelmeye niyeti yok herhalde. Rahim agzim da usg de göründüğü kadariyla hala kapalı. Bebisim iri bebek olacak. Daha da kilo almasin dogsun artik yaaa
ayy cok az kalmıs canım ınsan gece gunduz bekleyınce zaman gecmıyor.hayırlısıyla gelır ınsallah.bebegın suan kac kılo canım benımkıde ırı korkuyorum
ayy malesef bende oyleyım ama onlar okadar alısık duyarsızkı canım oyuzden cok takmamak lazım.bıde sancı cekerken falan gozun gormuyo canım rahım acılmasına bakıyolar mesela ılerlemıs mı dıye ınsallah acılma artmıstır dıye baktırıyosun yanı

Gunaydin kizlar Nasilsiniz?
3 gundur oglum hasta atesleniyor dogru duzgun uyumadim kac gundur. Bugunde randevum var 2 gundur alt tarafimdaki kemikler cok agriyor. Adet sancilarimda var kontrole diye gidip dogurmaktan korkuyorum.

3 gundur oglum hasta atesleniyor dogru duzgun uyumadim kac gundur. Bugunde randevum var 2 gundur alt tarafimdaki kemikler cok agriyor. Adet sancilarimda var kontrole diye gidip dogurmaktan korkuyorum.

Canim tam bilmiyorum kilosunu 2 hafta once dr um olctugunde 3800 demisti dun de bi kadin dogumcu arkadasim bakti 4300 civari hesapladi ama yaklasik arti eksi 500 gr yanilma payı olabiliyor yine de 4 kilodan asagi olacagini sanmiyorum ilk oglum da 4100 gr dogmustu cunku

Amaaaann bi daha mı görüceem, hooop komşu çıktıııı

Geçmiş olsun oğluna, inşallah en kısa zamanda toparlar, senin de Hakkı'nda hayırlısı, şimdiden korkup stres yapma canım

Geçmiş olsun oğluna, inşallah en kısa zamanda toparlar, senin de Hakkı'nda hayırlısı, şimdiden korkup stres yapma canım

Amin sagol canim.Allah zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasil etsin bebeklerimizi.

Amin sagol canim.Allah zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasil etsin bebeklerimizi.

Site bakıma alınmış ama pek iyi bakamamışlar galiba

Günaydın, tünaydın cümleteenn :)
Bugün kardiyoloji randevum var epeydir erteliyodum, insallah bi sorun çıkmaz doğum için, son günlerde yine zorlamaya başladı kalbim beni, bakalım ne durumda cumartesi de oğlumla randevum var bakalım ne kadar olmuş, yumusamadan sonra açılma da var mı bakalım bakalım

ev terlıgı koyabılırsın yada hastaneden tek kullanımlıklardan verıyolar canım

komsumun bebegı son hafta dondu sezeryan olacaktı dondugu ıcın normal oldu.doktorunla alkalı bence

cok guzelmıs ya bayıldım hıkayene
gogus kalkanı ne marka kullandın canım benım cok yara olmustu ılk bebegımde
maasallah allah kurtarsın canım

Son dakikada sancılarla bile dönebiliyormuş, neden hemen alma peşindeler hiç anlamıyorum. Tabi bi mani varsa o ayrı

Ay ya alıntı yapamamış mesaj neyse zaten hata veriyor sitede herşey. Kızlar gece kaç kez kalktım burnum tıkandı uyuyamadım en son 5te cebelleştim breathe right taktım 10.30 a kadar uyumuşum pazartesi randevumuz var kızçemle Zaman geçmiyoooor

Ay ya alıntı yapamamış mesaj neyse zaten hata veriyor sitede herşey. Kızlar gece kaç kez kalktım burnum tıkandı uyuyamadım en son 5te cebelleştim breathe right taktım 10.30 a kadar uyumuşum pazartesi randevumuz var kızçemle Zaman geçmiyoooor

Ben de istiyom o kadar uyumak:) bugun esime o kadar dedim sessiz hazirlan da oglan uyanmasin az daha uyuyalim diye hakkini yemeyeyim ozen gösterdi uyarmasın diye kapiyi sessizce kapadim yataga firladim 5 dk sonra pitir pitir ayak sesleri:) velhasil 8den beri ayaktayiz biz hep

Annem ablamı zor doğurmuş ama suyu gelmiş hastaneye gitmeden önce ve su azaldığı için sanırım acılı doğurmuş ama beni çok kolay doğurmuş mesela:) ablam hep sezeryanla doğurdu normal doğumu denemedi bile korkuyorum evet ama en doğrusunun normal doğum olduğunu düşünüyorum sizlerin pozitif hikayelerini dinleyince de rahatlıyorum sorun çıkmadıktan sonra kendi isteğimle sezeryana yönelmem büyük ihtimalle. Sancıları çekmeye razıyım keşke benimde farketmeden kontrole gittiğimde 5-6 cm açılman olmuş deseler ne şahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…