Evetttt 1 hafta sonra en geç yanımda olucak tontiş paşam benim :))) yayılmış duruyo keyfi aşırı yerinde beyfendinin, valla mecbur kestiricez biçtiricez dediğin gibi yapıcak bişey yok :))Doktoru aradım anlattım gel bakalım dedi alttan muayene etti bugün keyfi çok yerindeydi doktorun jöle düşüren hasta senmişsin demek he diyorevet ama napayım öyle geldi diyorum bundan sonra seni öyle tanıcam dedi jöle düşüren hasta
sonuç olarak bebek 3 kiloya yaklaşmış bu hafta iyi beslemişsin dedi...biraz dinlen suyun gelir kanaman olursa haber ver doğum başlayabilir yakında dedi
Canım ya herşeyin hayırlısı diye dua edelim bundann sonra normal olupta çile çektircekse olmasın varsın... napalım yabi bebelerimiz için gerekirse kestirecez biçtirecez kendimiziartık bende şartlandırmıyorum illa normal diye pozisyonu uygunsa olur olmazsa yapcak bişey yok..
Sen artık gün saymaya başla ozaman haftaya tontişin kollarında olcak inşallah
yumurta dokunuyor bana haftada en fazla 2 tane yiyiorum haşlanmışdiğerleri tamam yiyorum. bulgur aldırır mı baklagiller iyi diyolar yiyorum mecbur ama reflüm azıyo... daha çok sebze meyve kuruyemiş fndık ceviz badem kurukayısı falan yiyorum. ara sıra et. her gün süt yoğurt. ama yumurta ve eti fazla yiyemiyorum dokunuyor. var mı başka her gün şunlar dediğin.protein içerenler.. muz ve ceviz..yumurta benım yediklerim..kuru yemiş faydalı bu konuda..
Muz yogurt sut ozellikle geceleri balli sut cevizkızlar bebişelre kilo aldırmak için yediğiniz şeyler ne? özel olarak şunları çok yiyorum yarıyor dediğiniz.
yumurta dokunuyor bana haftada en fazla 2 tane yiyiorum haşlanmışdiğerleri tamam yiyorum. bulgur aldırır mı baklagiller iyi diyolar yiyorum mecbur ama reflüm azıyo... daha çok sebze meyve kuruyemiş fndık ceviz badem kurukayısı falan yiyorum. ara sıra et. her gün süt yoğurt. ama yumurta ve eti fazla yiyemiyorum dokunuyor. var mı başka her gün şunlar dediğin.
ooo hadi bakalım hayırlısıı :))Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))
ohh maşallah, herşey yolundaymış ne güzelHerkese selamlardoktor amcamıza gittik bugün, 2550 gr 47 cm olmuşuz, kafamızı da aşağı çevirmişiz yine Çok şükür, normal doğum isteyen herkese nasip etsin Allah
ooo bir doğum daha geliyo hayırlısıyla, şubata dizildiniz kızlar valla :))Selam kizlar bayadir giremiyorum pazartesi bebegimi kucagima aliyorum ins darisi sizin basiniza
oo ellerin dert görmesin :))2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ
1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi
2- @harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar
3- @ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba
4- @bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma
5- @azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma
6- @srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar
7- @nimet4 ------------------------------ ?
EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..
hahha jöleli bettüş :))))Doktoru aradım anlattım gel bakalım dedi alttan muayene etti bugün keyfi çok yerindeydi doktorun jöle düşüren hasta senmişsin demek he diyorevet ama napayım öyle geldi diyorum bundan sonra seni öyle tanıcam dedi jöle düşüren hasta
sonuç olarak bebek 3 kiloya yaklaşmış bu hafta iyi beslemişsin dedi...biraz dinlen suyun gelir kanaman olursa haber ver doğum başlayabilir yakında dedi
Canım ya herşeyin hayırlısı diye dua edelim bundann sonra normal olupta çile çektircekse olmasın varsın... napalım yabi bebelerimiz için gerekirse kestirecez biçtirecez kendimiziartık bende şartlandırmıyorum illa normal diye pozisyonu uygunsa olur olmazsa yapcak bişey yok..
Sen artık gün saymaya başla ozaman haftaya tontişin kollarında olcak inşallah
Cok tesekkur ederimmALLAH zamanında hayırlı doğumlar versin..üzülme sakın erken dıye..daha da erken olabılırdı ALLAH korusun..
RABBİm yardımcınız olsun..
yaa bi de 15i gibi sezaryen olacak bi melek bacımız vardı,MELEK1902 miydii o bilemedim de ben
baby23 ay maşallah ne güzel bakmışsın pofidik pofidiktir o şimdi maşallah :) saglıkla kavusun inşallah
Çok sağol Can'ım bakıyim ben bunlara, Aslan lı olandan alırım belki geçici süre de olsa :))
Benim mobilyalarım geçtiğimiz perşembe geldi. Koku var malesef. Kurşunsuz zararı yok diyor mobilyacı ama eşim beni odaya bile sokmuyor.bütün kapaklar açık şekilde kapı pencere açık havalandırıyoruz. 15-20 güne geçermiş inşallah geçer. Eşyalarını yerleştirmeyin dediler bize koku geçmeden temiz hurçlarda duruyor bebeğimin kıyafetleri yapacak bişey yok şuandaGünaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?
Sen baya fazla almışsın:) off ben de mi bikaç tane daha alsaydım ki. Aldığım süt sağma makinasının yedek biberonlarına da güvendim açıkcası.Dr. Brownslarda da aklım kalmadı değil belki ondan alırım bitane de. Bakalım kararsızım hala.dr browns aldım pp olanlardan..biri tombık,biri uzun olanlardan..
avent aldım cam uzun olanlardan..
nuk aldım mıni bardak şeklinde ufaklardan..
Canım merak ettim bugün ameliyatın gerçekleştimi erken planlı sezaryenmi seninki sanki erken gibi.Kızlar yarın sezeryan için hazirliklar yapilcak bana bişi demediler kağıt yazdi gelince bu kağıdı göster ilgilenirler dedi ben şimdi aç mi gidim tokmu gidim bilemedim aç da dayanamıyorum mide bulantim oluyo sabahları acaba bana napcaklar ki sezeryan olanlar bilgilendirin beni
Canım daha doğum için erken değilmi zamanımız aynı bizim sezaryen olacak 10 gün sonraya gün verdi doktorum.simdi bende panikledim acaba daha erken olur mu şu anda hiç bi belirti yok ne sancı ne akıntı da değişiklik. Bugün doktor daydım herşey yolunda 10 gün bekler dedi.Kızlar ben hala doğurmadımsancı kasılma sanki gittikçe azalıyor ya da ben heyecandan anlamıyorum
Maşallah bebişine canım. Acaba kilosu önde olduğu için mi son haftaya kadar beklemeyeceksiniz bizim kız 3100 grm olmuş 10 gün sonra doğum olacak 3600 ancak olur.Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))
Evet tabi yoksa sonuna kadar beklicektim normal doğum için ama 4kg geçerse çatın müsait değil çok zorlanırsın Dedi dr haftaya da zaten 4 kg olucak ortalama, mecbur yani sezeryan canım eğer normal gerçekleşmezse 1 hafta içinde ..Canım merak ettim bugün ameliyatın gerçekleştimi erken planlı sezaryenmi seninki sanki erken gibi.
Canım daha doğum için erken değilmi zamanımız aynı bizim sezaryen olacak 10 gün sonraya gün verdi doktorum.simdi bende panikledim acaba daha erken olur mu şu anda hiç bi belirti yok ne sancı ne akıntı da değişiklik. Bugün doktor daydım herşey yolunda 10 gün bekler dedi.
Maşallah bebişine canım. Acaba kilosu önde olduğu için mi son haftaya kadar beklemeyeceksiniz bizim kız 3100 grm olmuş 10 gün sonra doğum olacak 3600 ancak olur.
ben sadece bi tane nuk cam biberon aldım. küçük ama kaç ml bilmiyoruum sırf ihtiyaç olursa el altında bulunsun diye. gidişata da bakılır zamanla ihtiyaç oldukça alınır diye düşünüyorum.Sen baya fazla almışsın:) off ben de mi bikaç tane daha alsaydım ki. Aldığım süt sağma makinasının yedek biberonlarına da güvendim açıkcası.Dr. Brownslarda da aklım kalmadı değil belki ondan alırım bitane de. Bakalım kararsızım hala.
Hakkında hayırlısı olsun canım hangisi sen ve bebeğin için iyi ise o gerçekleşir inşallah. So.a yaklaştıkça bende Bi heyecan var anlatamam hep korkuyorum bi aksilik olacak diye benimki tüp bebek o ondan dolayı.Evet tabi yoksa sonuna kadar beklicektim normal doğum için ama 4kg geçerse çatın müsait değil çok zorlanırsın Dedi dr haftaya da zaten 4 kg olucak ortalama, mecbur yani sezeryan canım eğer normal gerçekleşmezse 1 hafta içinde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?