• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada biberon aldınız mı? Hani belki gerekir diye ben almayı düşünüyorum. Kaç adet,Ne marka , kaç ml tercih ettiniz? Cam mı almalı yoksa BPA içermediğine emin olduğumuz plastik biberonda alınabilir mi? Avent mi -dr. Browns mu??? Kafam karıştı valla:KK64:
dr browns aldım pp olanlardan..biri tombık,biri uzun olanlardan..
avent aldım cam uzun olanlardan..
nuk aldım mıni bardak şeklinde ufaklardan..

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- srrbkl srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

7- N nimet4 ------------------------------ ?

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..

Ohhhh maşallah :) Doktorunda madem deneyelim dedi bence de suni sancıyı dene canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende cuma günü gidecem. Acaba şimdiden sonra cok kilo alırmı diye düşünüyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.

Bakalım Can'ım artık saldım çayıra :)) normal normal diye tutturunca olmuyo demekki, herşeyin hayırlısı olsun .. Alır Can'ım alır son ay bebekler her zaman fazla fazla kilo alır yağlanma olur bebeklerde Dedi dr alsınlar bakalım :))

Hadi gözün aydın Can'ım haftaya kucağında inşallah desene oğluş mart anaları hep şubat'a kaydı valla
Valla allahtan 29 şubat'a kadar beklemicez :)))

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ J

EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

Heyecanla senden haber bekliyoruz nişan dedikleri bir kaç hafta önce de gelebilirmiş artık sancı bekleyeceksin. Hayırlısı olsun benim de sabah tuvaletten çıkarken sildiğimde yoğun kıvamlı sümüksü küçük bir parça vardı peçete de ben de meraklandım bi de bi kaç gündür hareketleri sakinleşti ama onun devamı gelmedi hareketleri de başladı yine kuzumun çok şükür

Doktoru aradım anlattım gel bakalım dedi alttan muayene etti bugün keyfi çok yerindeydi doktorun jöle düşüren hasta senmişsin demek he diyor :KK48: evet ama napayım öyle geldi diyorum bundan sonra seni öyle tanıcam dedi jöle düşüren hasta:-)
sonuç olarak bebek 3 kiloya yaklaşmış bu hafta iyi beslemişsin dedi :KK73:...biraz dinlen suyun gelir kanaman olursa haber ver doğum başlayabilir yakında dedi

Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))

Canım ya herşeyin hayırlısı diye dua edelim bundann sonra normal olupta çile çektircekse olmasın varsın... napalım yabi bebelerimiz için gerekirse kestirecez biçtirecez kendimizi:confused: artık bende şartlandırmıyorum illa normal diye pozisyonu uygunsa olur olmazsa yapcak bişey yok..
Sen artık gün saymaya başla ozaman haftaya tontişin kollarında olcak inşallah:KK6:

Benimde en zor gecirdigim geceydi diyebilirim.sol bacagimin uzerine basamiyorum artik :KK43: ozellikle geceleri agrisindan agliyorum.karnim tas gibi oluyor ama sancilar duzensiz.bide bu bacakla yuruyorum hergun bi yandan ev temizligi.son haftalarin zor oldugunu soylemislerdi de bu kadar zor olacagini bilememistim:KK43:
senin çok az kalmış tatlım. her an gelebilir artık bebiş.dikkat et kendine.geçmiş olsun.bana da geceleri aşırı sıcak basıyo yanıyorum resmen.

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..
Ay eline sağlık sende olmasan yapan yoktu :KK19:

Kızlar ben bu arada marketten BEBEĞİM VE BİZ anne -baba dergisi aldım..bu ayki konu ve eki yenidoğan bakımı,disiplin yöntemleri ve doğum başlangıcı vb konular.. yenidoğan bakım kitapçığını Memorial Şişli Hast. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Uzm. bölümünden 5 dr hazırlamış...henüz okumadım akşam aldım ama bn arıyordum kaynak...iyi denk geldi..

Back
X