Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah bende corasprin kullanıyorum 35+2 yiz bakalım bizimki ne zaman kesecekKanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelim
Mrb canim bisey sorucam coraspirini nden kullaniyosunuz acaba benimde kullanmam gerekiyor muAllah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah bende corasprin kullanıyorum 35+2 yiz bakalım bizimki ne zaman kesecek
Neyseki sen ve bebek iyisiniz çok şükür daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş. Benim doktorumda bi türlü kesmiyor neyi bekliyo bilmiyorum canım sıkıldı korkuyorum bişey olacak diye. Kan sulandırıcıyı neden kullanıyordunuz?Kanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelim
Peki suan kac kilo bebisin canim tam olarakDoğum yapan herkesin gözü aydın:) bebeği küvezde olan arkdaşım en kısa zamanda sağlıkla evinize geçersiniz inşallah.
Bende ne zamandır giriyorum okuyorum ama bir şey yazamıyorum. Kızımın odası geldi, temizlik yapıldı, tm evin kapılarını boyadık eşimle baya yoğun geçti bu hafta.
Geçen haftada hastanede nstye girdik sancım çıkmadı ama bebeğim 15 günde 100 gr almış. Perşembe günü bi daha gidicez inşallah kg almıştır dua edin bizim için(
Haklisin tabiki canım.. Cok dua ediyorum.insan işte...eşimin de gozlerinin dolduğunu ,korktuğunu görünce bi tedirgin oldum....biraz daha bekleyelim...Rabbim ne verdiyse hayirlisini versin inşallah....yoksa ben de isterim kızımın yatağını almayı ,ortulerini yikamayi...annesi ona can verene kurban olsun...Kizlar kotu seyler dusunmeyin iyi dusunun iyi olsungerci bendede korku vardi yeni aldim bebegimin hrrseyini o yuzden Allah gostermesin saglicakla kavusuruz ins. Bebislerimize
Canım geçen hafta salı gittiğimde 2100 gramdaP
Peki suan kac kilo bebisin canim tam olarakuzme kendini stres yapma alir Ins.
Ay canim benim sikma canini bozma moralini bebisine yansir oda uzulur annesi sen iyi ol oda toparlar kendini bak gorursunCanım geçen hafta salı gittiğime 2100 gramdaplesantasından beslenemiyor olabilir dedi. Perşembe günü de alım yavaşsa ne olacak bilmiyorum (
Hep guzel dusunHaklisin tabiki canım.. Cok dua ediyorum.insan işte...eşimin de gozlerinin dolduğunu ,korktuğunu görünce bi tedirgin oldum....biraz daha bekleyelim...Rabbim ne verdiyse hayirlisini versin inşallah....yoksa ben de isterim kızımın yatağını almayı ,ortulerini yikamayi...annesi ona can verene kurban olsun...
Bn bıberon marka olarak onceliğim aventtı malesef gttıgım yerde o yoktu bnde minik cam bebe dor aldım.turk malı ıyı mıdr szce?ben sadece bi tane nuk cam biberon aldım. küçük ama kaç ml bilmiyoruum sırf ihtiyaç olursa el altında bulunsun diye. gidişata da bakılır zamanla ihtiyaç oldukça alınır diye düşünüyorum. @TheTudors arkadaş sen ne kadar çok almışsın hakkaten :) tedarikli gördüm seni.
Allah yardımcınız olsun. Çok şükür bebis doğmuş. Insallah en kisa zamanda iyi olur alirisin bir an once sagsalim kucagina. Allah'a emanet olun.Şimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğime
Bulgur cok aldiriyor diolar kasar peyniri sut ceviz yumurta et benim duyduklarimkızlar bebişelre kilo aldırmak için yediğiniz şeyler ne? özel olarak şunları çok yiyorum yarıyor dediğiniz.
İnşallah canım:) perşembe gününü iple çekiyorum.Ay canim benim sikma canini bozma moralini bebisine yansir oda uzulur annesi sen iyi ol oda toparlar kendini bak gorursun
Canım geçen hafta salı gittiğimde 2100 gramdaplesantasından beslenemiyor olabilir dedi. Perşembe günü de alım yavaşsa ne olacak bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?