Benim ki 12.02.20162016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ
1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi
2- @harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar
3- @ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba
4- @bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma
5- @azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma
6- @srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar
7- N nimet4 ------------------------------ ?
EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..
Geçen pazar sabah 4 te bi uyandım baktım kanamam var hemen özel has Doktoruma gittik oda bakti 2 cm acilma var ben coraspin ve hibor kullanıyordum dedi aşırı Kanama olursa durduramayiz araştırma hast git gittik hemen hast aldılar iki gün boyunca açılma iki cm kaldı sonra dört cm çıktı üç gün de öyle kaldı artmadi bi de ben sezeryan istedim ordaki doktorlar normal yapacaksın dediler neyse baktılar açılma devam etmiyor git iki gün sonra gel dediler sonra özeldeki doktoruna geldim bi gün yattım ikinci gün bi baktılar açılma sekiz cm benim ağrılar iyice arttı dedim sezeryan istiyorum gece 11 de aldılar ve bebek doğdu çok şükürGozun aydin.Allah yardimciniz olsun cnm.toparlar insallah merak etme.nasil oldu dogum surecin yazarsan seviniriz.
Hakkında hayırlısı olsun canım hangisi sen ve bebeğin için iyi ise o gerçekleşir inşallah. So.a yaklaştıkça bende Bi heyecan var anlatamam hep korkuyorum bi aksilik olacak diye benimki tüp bebek o ondan dolayı.
İçimizde kıpır kıpır ken çok kısa zamanda kucagimizda olacaklar inşallah bu heyecan onları görmeden olan gördükten sonra kim bilir nasıl olacakAminnnn canım çok sağol hepimiz için öyle hayırlısı olsun, benimde kaybım var 2 tane o yüzden atık sona geldim, tek dileğim sağlıkla kucağıma alabilmek, gözümü kulağımı kapadım artık doktorun dediği gibi olucak herşey mecbur .. Yüzdük yüzdük sona geldik en ufak ayrıntıyı bile düşünüyoruz mecbur :) bende çok heycanlandım bugün doktordan çıktıktan sonra, aslında hazır gibiydim söyliceklerine ama Yinede çok çok az kaldı :)
Yok işte belli deil saat felan yarın belli olcak bisi demedi ac gel tok gel diye pazartesi gel dedi sadece kağıtta doktor yazisi olduğu için anlayamadim sadece hazırlık yapilcak kismini net yazmıştı
Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Doğumun zamanında mı olmuş oldu doktorun erken di falan demedi demi. Bende taktım valla aynı zamanda olanlar doğum yaptıkça vaktim geldi geçiyor diye panikliyorumGeçen pazar sabah 4 te bi uyandım baktım kanamam var hemen özel has Doktoruma gittik oda bakti 2 cm acilma var ben coraspin ve hibor kullanıyordum dedi aşırı Kanama olursa durduramayiz araştırma hast git gittik hemen hast aldılar iki gün boyunca açılma iki cm kaldı sonra dört cm çıktı üç gün de öyle kaldı artmadi bi de ben sezeryan istedim ordaki doktorlar normal yapacaksın dediler neyse baktılar açılma devam etmiyor git iki gün sonra gel dediler sonra özeldeki doktoruna geldim bi gün yattım ikinci gün bi baktılar açılma sekiz cm benim ağrılar iyice arttı dedim sezeryan istiyorum gece 11 de aldılar ve bebek doğdu çok şükür
Nerden yaptırdın cnm kaça tanesi bende çikolata aldım kurabiyeleride mevlüde yaptırıcamYok tatlım yaptırdım onu yapacak ne zamanım nede gücüm kalmadı artık :)
İçimizde kıpır kıpır ken çok kısa zamanda kucagimizda olacaklar inşallah bu heyecan onları görmeden olan gördükten sonra kim bilir nasıl olacak
Allah yardımcın olsun canım hayırlısı neyse olsun yeterki sağlıkla kucağına al bebeğiniEvet tabi yoksa sonuna kadar beklicektim normal doğum için ama 4kg geçerse çatın müsait değil çok zorlanırsın Dedi dr haftaya da zaten 4 kg olucak ortalama, mecbur yani sezeryan canım eğer normal gerçekleşmezse 1 hafta içinde ..
Allah yardımcın olsun canım hayırlısı neyse olsun yeterki sağlıkla kucağına al bebeğini
Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah bende ecoprin ve hibor kullanıyorum 37. Haftadayım dr kesmedi hala tüp bebek bebeğim çok korkuyorum bende kanamadan senin doktorun kan sulandırıcıyı kesmemişmiydi? Nasil olduGeçen pazar sabah 4 te bi uyandım baktım kanamam var hemen özel has Doktoruma gittik oda bakti 2 cm acilma var ben coraspin ve hibor kullanıyordum dedi aşırı Kanama olursa durduramayiz araştırma hast git gittik hemen hast aldılar iki gün boyunca açılma iki cm kaldı sonra dört cm çıktı üç gün de öyle kaldı artmadi bi de ben sezeryan istedim ordaki doktorlar normal yapacaksın dediler neyse baktılar açılma devam etmiyor git iki gün sonra gel dediler sonra özeldeki doktoruna geldim bi gün yattım ikinci gün bi baktılar açılma sekiz cm benim ağrılar iyice arttı dedim sezeryan istiyorum gece 11 de aldılar ve bebek doğdu çok şükür
Ay canim ya biraz zorlu bi surec olmus gecmis olsun..umarim bir an evvel evinize donersiniz.saglikli bi sekilde.Geçen pazar sabah 4 te bi uyandım baktım kanamam var hemen özel has Doktoruma gittik oda bakti 2 cm acilma var ben coraspin ve hibor kullanıyordum dedi aşırı Kanama olursa durduramayiz araştırma hast git gittik hemen hast aldılar iki gün boyunca açılma iki cm kaldı sonra dört cm çıktı üç gün de öyle kaldı artmadi bi de ben sezeryan istedim ordaki doktorlar normal yapacaksın dediler neyse baktılar açılma devam etmiyor git iki gün sonra gel dediler sonra özeldeki doktoruna geldim bi gün yattım ikinci gün bi baktılar açılma sekiz cm benim ağrılar iyice arttı dedim sezeryan istiyorum gece 11 de aldılar ve bebek doğdu çok şükür
Ben havalandırdım canınGünaydın kızlar son zamanlar daha zor geçiyor yaa. Mobilya alanlar gelir gelmez hemen yerleştirdiniz mi? Bizim bu hafta gelecek boşken mi havalandırmam gerekiyor?
Ömürlü olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün canım benim inş tez zamanda bebeğimde yanına gelir dualarım sizinleKızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Ömürlü olsun bebeğin canım Allah analı babalı büyütsünKizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Kanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelimAllah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah bende ecoprin ve hibor kullanıyorum 37. Haftadayım dr kesmedi hala tüp bebek bebeğim çok korkuyorum bende kanamadan senin doktorun kan sulandırıcıyı kesmemişmiydi? Nasil oldu
Şimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğimeAy canim ya biraz zorlu bi surec olmus gecmis olsun..umarim bir an evvel evinize donersiniz.saglikli bi sekilde.
Allah yardimciniz olsun canimŞimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?