2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ki 12.02.2016

Gozun aydin.Allah yardimciniz olsun cnm.toparlar insallah merak etme.nasil oldu dogum surecin yazarsan seviniriz.
Geçen pazar sabah 4 te bi uyandım baktım kanamam var hemen özel has Doktoruma gittik oda bakti 2 cm acilma var ben coraspin ve hibor kullanıyordum dedi aşırı Kanama olursa durduramayiz araştırma hast git gittik hemen hast aldılar iki gün boyunca açılma iki cm kaldı sonra dört cm çıktı üç gün de öyle kaldı artmadi bi de ben sezeryan istedim ordaki doktorlar normal yapacaksın dediler neyse baktılar açılma devam etmiyor git iki gün sonra gel dediler sonra özeldeki doktoruna geldim bi gün yattım ikinci gün bi baktılar açılma sekiz cm benim ağrılar iyice arttı dedim sezeryan istiyorum gece 11 de aldılar ve bebek doğdu çok şükür

Aminnnn canım çok sağol hepimiz için öyle hayırlısı olsun, benimde kaybım var 2 tane o yüzden atık sona geldim, tek dileğim sağlıkla kucağıma alabilmek, gözümü kulağımı kapadım artık doktorun dediği gibi olucak herşey mecbur .. Yüzdük yüzdük sona geldik en ufak ayrıntıyı bile düşünüyoruz mecbur :) bende çok heycanlandım bugün doktordan çıktıktan sonra, aslında hazır gibiydim söyliceklerine ama Yinede çok çok az kaldı :)

İçimizde kıpır kıpır ken çok kısa zamanda kucagimizda olacaklar inşallah bu heyecan onları görmeden olan gördükten sonra kim bilir nasıl olacak

Yok işte belli deil saat felan yarın belli olcak bisi demedi ac gel tok gel diye pazartesi gel dedi sadece kağıtta doktor yazisi olduğu için anlayamadim sadece hazırlık yapilcak kismini net yazmıştı

Ne yaptın canım hayırlı haberle gel inşallah ..

Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin

Allah şifa versin, sen güçlü ol bebişinde senden enerji alsın annesi, haftası da çok iyi maşallah zaten en kısa sürede çıkarırsınız inşallah evinize ..

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Doğumun zamanında mı olmuş oldu doktorun erken di falan demedi demi. Bende taktım valla aynı zamanda olanlar doğum yaptıkça vaktim geldi geçiyor diye panikliyorum

Allah yardımcın olsun canım hayırlısı neyse olsun yeterki sağlıkla kucağına al bebeğini

Tesekkur ederim kizlar.banada bazen dogum yakinmis bazende bu agrilarla daha cok beklicem gibi geliyor bakalim listede kacinci olucaz:)

Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah bende ecoprin ve hibor kullanıyorum 37. Haftadayım dr kesmedi hala tüp bebek bebeğim çok korkuyorum bende kanamadan senin doktorun kan sulandırıcıyı kesmemişmiydi? Nasil oldu

Ay canim ya biraz zorlu bi surec olmus gecmis olsun..umarim bir an evvel evinize donersiniz.saglikli bi sekilde.

Kanamanin olduğu gün kesecektik bi baktık kanama elimiz ayağimiza dolaştı çok garip bi şey ya bilmiyorsun nolacak boyle durumlarda ozel hastanelerde risk almiyo direk arastirma hastaneleribe yolluyor allaha emanet bebekler ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…