dr browns aldım pp olanlardan..biri tombık,biri uzun olanlardan..Bu arada biberon aldınız mı? Hani belki gerekir diye ben almayı düşünüyorum. Kaç adet,Ne marka , kaç ml tercih ettiniz? Cam mı almalı yoksa BPA içermediğine emin olduğumuz plastik biberonda alınabilir mi? Avent mi -dr. Browns mu??? Kafam karıştı valla
gözün aydın :) ALLAH sağlıkla,hayırla büyütmeyi nasip etsin :)Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
yorma kendini sakın..dinlen..4saattir ev temizliyorum dinlene dinlene belim başım koptu valla lavobalar ve yatak odasının tozu kaldı ama bende de güç kalmadı
ALLAH yardımcınız olsun..sen dua et,,ferah tut kendini..Kızlar 37 haftalikken doğum yaptım bebeği kuveze aldılar solunumında sıkıntı var nolur dua edin
Ohhhh maşallah :) Doktorunda madem deneyelim dedi bence de suni sancıyı dene canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende cuma günü gidecem. Acaba şimdiden sonra cok kilo alırmı diye düşünüyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.
Valla allahtan 29 şubat'a kadar beklemicez :)))Hadi gözün aydın Can'ım haftaya kucağında inşallah desene oğluş mart anaları hep şubat'a kaydı valla
ben de onu almaya karar verdim. kulladın mı tatlım nasıl kalntı falan kaldı mı?bn dalan roxy aldım..numune olarak bıngo sıvı hıpoalerjenık deterjan geldı..onları kullanacağım..
annem gelecek birlikte yapacağım..hasretle o anı bekliyorum bn :)ben de onu almaya karar verdim. kulladın mı tatlım nasıl kalntı falan kaldı mı?
Heyecanla senden haber bekliyoruz nişan dedikleri bir kaç hafta önce de gelebilirmiş artık sancı bekleyeceksin. Hayırlısı olsun benim de sabah tuvaletten çıkarken sildiğimde yoğun kıvamlı sümüksü küçük bir parça vardı peçete de ben de meraklandım bi de bi kaç gündür hareketleri sakinleşti ama onun devamı gelmedi hareketleri de başladı yine kuzumun çok şükür
Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))
senin çok az kalmış tatlım. her an gelebilir artık bebiş.dikkat et kendine.geçmiş olsun.bana da geceleri aşırı sıcak basıyo yanıyorum resmen.Benimde en zor gecirdigim geceydi diyebilirim.sol bacagimin uzerine basamiyorum artikozellikle geceleri agrisindan agliyorum.karnim tas gibi oluyor ama sancilar duzensiz.bide bu bacakla yuruyorum hergun bi yandan ev temizligi.son haftalarin zor oldugunu soylemislerdi de bu kadar zor olacagini bilememistim
ne güzel Allah kavuştursun.annem gelecek birlikte yapacağım..hasretle o anı bekliyorum bn :)
amin..çok teşekkürler :)ne güzel Allah kavuştursun.
Ay eline sağlık sende olmasan yapan yoktu2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ
1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi
2-harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar
3-ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba
4-bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma
5-azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma
6-srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar
7- N nimet4 ------------------------------ ?
EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..
rica ederim..diğer mart topiklerinede servis ettim.. arada gıremıyorum artık yakalayan kaldığı yerden devam ettirir.. imece listesi olur :)Ay eline sağlık sende olmasan yapan yoktu
kızlar bebişelre kilo aldırmak için yediğiniz şeyler ne? özel olarak şunları çok yiyorum yarıyor dediğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?