2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dr browns aldım pp olanlardan..biri tombık,biri uzun olanlardan..
avent aldım cam uzun olanlardan..
nuk aldım mıni bardak şeklinde ufaklardan..

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

7- N nimet4 ------------------------------ ?

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTİRİM :) HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR..

Bakalım Can'ım artık saldım çayıra :)) normal normal diye tutturunca olmuyo demekki, herşeyin hayırlısı olsun .. Alır Can'ım alır son ay bebekler her zaman fazla fazla kilo alır yağlanma olur bebeklerde Dedi dr alsınlar bakalım :))

Hadi gözün aydın Can'ım haftaya kucağında inşallah desene oğluş mart anaları hep şubat'a kaydı valla
Valla allahtan 29 şubat'a kadar beklemicez :)))

slm mart anneleri nasılsınız bugün :) bende karın gergınliği ve biraz ağrı var..

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ J

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn --------------------------------- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

7- N nimet4 ------------------------------ ?

EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

Doktoru aradım anlattım gel bakalım dedi alttan muayene etti bugün keyfi çok yerindeydi doktorun jöle düşüren hasta senmişsin demek he diyor evet ama napayım öyle geldi diyorum bundan sonra seni öyle tanıcam dedi jöle düşüren hasta
sonuç olarak bebek 3 kiloya yaklaşmış bu hafta iyi beslemişsin dedi ...biraz dinlen suyun gelir kanaman olursa haber ver doğum başlayabilir yakında dedi

Canım ya herşeyin hayırlısı diye dua edelim bundann sonra normal olupta çile çektircekse olmasın varsın... napalım yabi bebelerimiz için gerekirse kestirecez biçtirecez kendimizi artık bende şartlandırmıyorum illa normal diye pozisyonu uygunsa olur olmazsa yapcak bişey yok..
Sen artık gün saymaya başla ozaman haftaya tontişin kollarında olcak inşallah

senin çok az kalmış tatlım. her an gelebilir artık bebiş.dikkat et kendine.geçmiş olsun.bana da geceleri aşırı sıcak basıyo yanıyorum resmen.

Ay eline sağlık sende olmasan yapan yoktu

Kızlar ben bu arada marketten BEBEĞİM VE BİZ anne -baba dergisi aldım..bu ayki konu ve eki yenidoğan bakımı,disiplin yöntemleri ve doğum başlangıcı vb konular.. yenidoğan bakım kitapçığını Memorial Şişli Hast. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Uzm. bölümünden 5 dr hazırlamış...henüz okumadım akşam aldım ama bn arıyordum kaynak...iyi denk geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…