2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde haberler aynı beklediğimiz gibi, kilo 3650 maşallah, ben kilo almıyorum artık 87 ile bitiricem sanırım gebeliği, ama bebiş alıyo bol bol, haftaya salı yada çarşamba gelicem 4 kg olur muhtemelen kilosu Dedi dr, açılman sancın olursa suni sancıyı deneriz istersen istemezsen de direk sezeryana alalım bekletmeyelim Dedi, kafasıda çok büyük olduğu için çok zorlanırsın Dedi ... Bizim bebiş bu hafta kendiliğinden gelmezse haftaya doktor teyzesi zorla getirticek mecbur :) bizim son 1 haftamız kaldı yani çok heycanlıı :))

Ohhhh maşallah :) Doktorunda madem deneyelim dedi bence de suni sancıyı dene canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende cuma günü gidecem. Acaba şimdiden sonra cok kilo alırmı diye düşünüyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.

Hadi gözün aydın Can'ım haftaya kucağında inşallah desene oğluş mart anaları hep şubat'a kaydı valla

Annemde catlak var ondan demek:) olsun artk ne yapalm.bn 18 kılo aldım

kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadınız mı? hangi markayla yıkamalı ya? sabun tozu tarzı şeyler makineye zarar veriyor diye okudum burda. Hangi marka bebek cildi için daha iyi?

bn dalan roxy aldım..numune olarak bıngo sıvı hıpoalerjenık deterjan geldı..onları kullanacağım..

ALLAH yardımcın olsun canım..

Kızlar merhaba. Aranızda bu haftalarda serbest t3 ü tülsek çıkan var mı. Kontrolden yeni çıktım. Doktor dahiliyeye yönlendirdi. Sıra bekliyorum içim içimi yiyor.

maşallah :) hayırlı kolay doğumlar inşallah :)

ALLAH zamanında hayırlı doğumlar versin..üzülme sakın erken dıye..daha da erken olabılırdı ALLAH korusun..
RABBİm yardımcınız olsun..

bnim dikiş yerlerim morardı..eylülde olmuştum operasyonu..şimdi martta o keloid oluşan bölgeyı dr alacak..deri pigmentasyonu ile alakalı bu olabılır dedi..

gözün aydın..ALLAH sağlıkla,hayırla büyütmeyi nasip etsin :)

bazı bebekler kauçuk bazı bebekler silikon kullanıyor..bn ikisinden de aldım..bebekle alakalı bu kullanım durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…