2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cok fazla bir morarma yok cok hafif var ama kafama takildi doktor bisey olmaz normal demesine ragmen korktum acikcasi. Peki sizin ayni yerdenmi kesildi? Benim doktorum ayni yerden olacagini soyledi

Merhaba aynı şekilde bende dün hissettim pazartesi kontrolüm var doktora bi soracağım. Tas gibi oldu karnım. Ayna da baktım böyle soğukta kalmış da morarmış gibi duruyordu
Bende o kadar cok morarma yok cok ince bir cizgi halinde oda elimle gerdirince kayboluyo ama yine de dikktimi cekti
Insalah onemli bisey degildir.

Ben avente güvenip silikon mu kauçuk mu diye araştırmadan aldım ama nuk gibi bi marka yaptiysa kullanilir niye kullanilmasin çöp olsun, her markanın farklı çeşitleri var, kimi silikon kimi kauçuk, neticede 0-6ay aldıysanız yenidoğan için uygundur, bence endise etme boş yere..

Ultrason kagidinda 3 deger altalta yazar ya genelde, ilki kafa çevresi ölçümü ve ona göre haftası, ikinci göbek cevresi, ucuncusu de uyluk kemigi olcusu(fl yazan,bebisin boy ölçüsünü vermesi için 7 yle çarptığımız), her birinde ayri yazar, iste ilk yazan kafa olcumunde benimki de koca kafali cikiyo :))))) 2-3hafta önde benim bıdığın da kafasi

Bende o kadar cok morarma yok cok ince bir cizgi halinde oda elimle gerdirince kayboluyo ama yine de dikktimi cekti
Insalah onemli bisey degildir.
Ah ah ben yanlış anlamışım. Benim genel anlamda Karnımda ki renk değişikliğinden bahsetmiştim. Benim ilk bebeğim yoksa

Gözun aydın canım yavrunu gule gule buyutın hayırlı olsun

Gecmş olsun canım ıyı mısın?

Cok ıyı nasıl catlamadın kılo az mı aldın?bn o kadar mustela surmeme ragmen kırmızı kırmızo catladm
Çatlamak ya da çatlamamak genetik bişey genelde. Birden hızlı kilo alırsan çatlarsın tabi o ayrı ama genel olarak anneniz falan çatlamadıysa çatlamıyorsun. Ben de hiç çatlamadım henüz ama annem de hiç çatlamamış hem de hiçbirşey kullanmamış. Ben yine de Bella B- johnsons baby oil- bio-oil ne bulduysam sürüyorum o ayrı:) bu arada 7 kilo aldım ama ısrarla genetik olduğunu düşünüyorum

Bu arada biberon aldınız mı? Hani belki gerekir diye ben almayı düşünüyorum. Kaç adet,Ne marka , kaç ml tercih ettiniz? Cam mı almalı yoksa BPA içermediğine emin olduğumuz plastik biberonda alınabilir mi? Avent mi -dr. Browns mu??? Kafam karıştı valla

Kasıktan gelen Bacak ağrısı şuan kalmadığına göre doğum sancısıymış o ağrı :)
Sağlık ocaklarındaki Ebelerden biri de doğuma yakın olduğun için baskı yapıyordur demişti zaten
Annemin yanındaydım evet :) hatta doktora kontrole gitmeyip vapura binseydim feribotta ddoğum gerçekleşecekti
Biraz tuhaf oldu. Sancılarımı anlamamış olmam. Suyumun foş diye gelmeyip gıdım gıdım gelmesi ve ben onu altıma kaçırıyorum sanmam( ilk defa yapmadık ya,altıma kaçırmışlığım çok )
Eh üstüne enfeksiyon ve ağrısı girince ben idrar yolları sanıp doktora görünmeye gitmştim

Ne çanta ne hazırlık ne de bir refakatçı hatta tek gidiyordum da araba babama lazım olacak diye bıraktırdım kendimi
Adamcağız şok oldu tabi :)
Eşim doğum anına yetişemedi. Zaten çok korkuyordu nasıl giricem doğuma diye
Başta en erken 3-4 gibi anca doğum olur dediler bize, ondan sebep eve gidip foto mak. Almaya gitti öyle bindi feribota
Bebişimiz giyindi beni ve bebişimi müşadeye aldıklarında gelebildi. Emzirme anımızda yanımızdaydı çok şükür.
Kegel , duşta squat, evde oturmadan tüm dün dolanma gibi aktiviteler hobi olarak yaptıklarımdandı. Hurma yemeye ben erken başladım. Çnkü canım çok çekiyordu. Bir ara kestim. Sonra birer tane yedim 30lu haftalarımdan bu yana. son hafta hiç yememiştim.
A bir de ben sancılandığım gece meryem otu almıştım.
Teyzem otu yağmur altına mı bıraktınız bu ne hızlı doğum diye dalga geçip duruyor hala
Niyeti bile yetti

Korkulacak birşey yokmuş gerçekten. Elbette ağrı sızı sancı oluyor ama inananın çekilir bir şey. Ay hatta şuan göğüs ağrısı mı sancı mı deseniz sancı daha rahat derim
Memecikler yara olmadı ama ağrısı başladı bile.
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Benim gibi hazırlıklar pllanlar yapıp dımdızlak ortada kalmayın, tüm hazrşıklarınız yanınızda olsun gönlünüzce olsun inşallah herşeyiniz :)

Herkesi tek tek alıntılıyordum ama bizim minik poğça açlıktan krepe dönüşmekte :) ben bi emzireyim geleyim
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :*
Rabbim sizlere az sancılı çok huzurlu doğumlar nasip etsin :)

SiremimS canım ya sen agashi beşik almıştın ya onun yüksekliği ne çokmu düşük duruyor yoksa normalmi internetten kurulumunu izlerken gözüme çok ufakmış gibi geldi müsait olunca yanında durarak bir foto çekermisin sadece çokmu yere yakın yoksa değilmi banamı öyle geliyor bileyim çünkü ben şimdilik kendi odama koyacağım daha sonra kendi odasına alacam bizim yatağın çok aşağısında kalmasın istiyorum ona göre bende sipariş vereceğim de çok yazdım kusura bakma

Ben de nolur nolmaz belki lazım olur diye bi minnak aldım, aventin hem emzik yapısı hem akışı itibariyle doğala en yakın olduğunu iddia ettiği natural serisinden aldım, gazla ilgili de iddialılar, plastikleri de bpa içermiyo ama yine de cam aldım, inşallah biberona hiç gerek kalmaz ama gerekir de kullanırsam Allah korusun çocuğun üstüne düşürüp kafa göz yarmadıktan sonra en güzeli cam bence ki zaten küçük minnak bişey çünkü 120ml lik aldım

Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Amin canım, sen de sağlıkla büyüt inşallahh gözün aydınnn

Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Gozunuz aydin. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Ayyy artik hergun dogum haberleri almaya basladik cook heyecanli yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…