2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunuz aydin. Mart annelerinde dogumlar artti bende de heyecan cok cok artti dikislerimde esneme olmus demissiniz ilki de sezeryan sanirim o dikislerinizdemi olmus esneme ? Onceden morarma falan olmusmuydu?
Benim de ilk oglum sezeryanla dogdu ve karnim iyice cikinca hafiften morardigini farkettim doktoruma sordum fazla bisey yok olabilir bu kadar normal dedi ama ben yinede korktum.. aranizda boyle bisi yasayan varmi ?

Ben de perşembe günü olacağım,sana anlatırım canım

HEPinizden Allah (c.c.) razi olsun bacilarim ♡
Evet canim ilk oglumuda 35. Haftamda zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldim...
Dedigin gibi son zamanlarda mora yakina dondu dikislerimin rengi...
Doktorum her hafta kontrol ediyordu en son alttan muayene etti...
Karindan gorduklerimle alttan gorduklerim cok farkli dedi ...
Dikislerin epey esnemis haftasonuna kalmayalim dedi ve dun aldi bebegi...
Beklediginden daha da fazla esnedigi icin 1.5 saate yakin surmus ameliyatim...
Sukur ama ilkine gore daha cabuk toparlandim :)

Ne güzel ya,hadi hayırlı olsun :)

Merhaba aynı şekilde bende dün hissettim pazartesi kontrolüm var doktora bi soracağım. Tas gibi oldu karnım. Ayna da baktım böyle soğukta kalmış da morarmış gibi duruyordu

Gözün aydın canım her şey yolundaymış çok şükür

Oy maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah

Çok geçmiş olsun iyiki daha kötü olmadan farkedilmiş. Moralini yüksek tut inşallah vaktinde kucağına alırsın bebeğini Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun. Sağlıcakla al bebisini kucağına

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Evet Can'ım sağolasın çok teşekkürler
Gözün aydın canım her şey yolundaymış çok şükür

Cok guzel olmuş ıcım acıldı masmavı gule gule buyutrsun oğlunu ıyı gunlerde kullan canım.senden ayrı mı yatacak yoksa yatak odana besık mı aldın,?
Canım ilk doğduğunda yanıma ufak bi beşik aldım orda kalcak 3 ayı geçince odasına ayırmak istiyorum tabi düşüncem bu ayrilabilirmiyim bilmiyorum bide bizim babamız da pek düşkün nasıl ayrıca onları bilmiyorum
teztez SiremimS biran önce sağlıkla gelsinler. Bu güzel odalar daha da güzelleşsin :) huzurla kullanın inşallah.
çok teşekkür ederim canım

Ömürlü olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün bol sütun olsun

Bebisin iyi olmuş canım çok sevindim inş bi daha yükselmez her çocukta oluyor neredeyse sarılık acil şifalar çok çok geçmiş olsun bebisini öp benim.icin

Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine Kıyamam ya

Ömürlü olsun canım o kadar güzel yazmışsın ki ağlattın valla beni.Allah analı babalı büyütsün bol sütun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…