- 4 Eylül 2015
- 1.223
- 866
- 43
- 38
Oh oh masallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahımAmin insallah:)
Gozunuz aydin. Mart annelerinde dogumlar artti bende de heyecan cok cok arttiVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza
Ben de perşembe günü olacağım,sana anlatırım canımİyi aksamlar hatunlar...
Gündüz ev taşınması gece forum kurduyum maşaallahgeçmişi okudum ancak gelebildim.Çok şükür bi sıkıntısı olan yok gibi.Eeee ağırlaşmamızı ve oramızın buramızın ağrımasını normal sayıyorum zaten
Önümüzdeki hafta cuma çatı muayenem var.İçimizde çatı muayenesi olan varmıydıYa bu benım ikinci doğumum doktoruma bakmasan olmazmı dedim,olmaz dedi piiiis Şimdi stres yapıyorum doğal olarak
HEPinizden Allah (c.c.) razi olsun bacilarim ♡Gozunuz aydin. Mart annelerinde dogumlar artti bende de heyecan cok cok arttidikislerimde esneme olmus demissiniz ilki de sezeryan sanirim o dikislerinizdemi olmus esneme ? Onceden morarma falan olmusmuydu?
Benim de ilk oglum sezeryanla dogdu ve karnim iyice cikinca hafiften morardigini farkettim doktoruma sordum fazla bisey yok olabilir bu kadar normal dedi ama ben yinede korktum.. aranizda boyle bisi yasayan varmi ?
Ne güzel ya,hadi hayırlı olsun :)Selam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Çıkan şey çok tatlı oluyor. Pamuk gibi. Fırından çıkmış poğça gibi :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Rabbim sizlere benden daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasıngibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)
Merhaba aynı şekilde bende dün hissettim pazartesi kontrolüm var doktora bi soracağım. Tas gibi oldu karnım. Ayna da baktım böyle soğukta kalmış da morarmış gibi duruyorduGozunuz aydin. Mart annelerinde dogumlar artti bende de heyecan cok cok arttidikislerimde esneme olmus demissiniz ilki de sezeryan sanirim o dikislerinizdemi olmus esneme ? Onceden morarma falan olmusmuydu?
Benim de ilk oglum sezeryanla dogdu ve karnim iyice cikinca hafiften morardigini farkettim doktoruma sordum fazla bisey yok olabilir bu kadar normal dedi ama ben yinede korktum.. aranizda boyle bisi yasayan varmi ?
Gözün aydın canım her şey yolundaymış çok şükürYeniden selam kızlar biz dönüyoruz eve yoldayız Kızçemle
Nst em güzel çıkmış sorun yok
Usg de süperdi ilk defa yüzünü tam gördüm tombiş tombiş gözüküyordu balyanağım
Birdahaki kontrolümüz 13 gün sonra ondan sonra da doğum olacak sanırım kısmetse 12Mart a günümüzü verdi bir karışık duygular içerisindeyim birde kan tahlili yaptırdım
Genel anestezi ile sezeryan ücretine de 1250 tl dedi danışma doktorumuz fiyat vermiyormuş
Boyumuz 47cm
Kilomuzda 2440 gr olmuşuz
Oy maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallahVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Darisi basiniza
Çok geçmiş olsun iyiki daha kötü olmadan farkedilmiş. Moralini yüksek tut inşallah vaktinde kucağına alırsın bebeğini Allah yardımcımız olsunMrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin
Masallah kacta gitmistinuzde kilosu oyleydi 22 subatta dogucak miBende 36+4 teyit en son gittiğimizde 3400 kg du.salı son kontrol var bakalim.. 22 Şubat heyecanı bastı beni
Geçmiş olsun. Sağlıcakla al bebisini kucağınaMrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin
Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Darisi basiniza
Gözün aydın canım her şey yolundaymış çok şükür
Canım ilk doğduğunda yanıma ufak bi beşik aldım orda kalcak 3 ayı geçince odasına ayırmak istiyorum tabi düşüncem bu ayrilabilirmiyim bilmiyorum bide bizim babamız da pek düşkün nasıl ayrıca onları bilmiyorumCok guzel olmuş ıcım acıldı masmavı gule gule buyutrsun oğlunu ıyı gunlerde kullan canım.senden ayrı mı yatacak yoksa yatak odana besık mı aldın,?
çok teşekkür ederim canım
Ömürlü olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün bol sütun olsunVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Darisi basiniza
Bebisin iyi olmuş canım çok sevindim inş bi daha yükselmez her çocukta oluyor neredeyse sarılık acil şifalar çok çok geçmiş olsun bebisini öp benim.icinSlm kizlar ancak donebildim size herkese cok tesekkur ederim dogum yapan arkadaslarda var onlarida yebrik ediyorum allah anali babali büyütsün saglikli hayirli evlat olsun ins. Benim hikayeme gelince; gecen hafta cts gunu gumduz 4de suyum geldi hemde baya bir an dedim bu kadar su nasil sigmis karnima sonra esimi aradim o disaridaydi 20dk icinde evde oldu bende o arada hazirlandim ve doktora geldik acilmam 4cmdi ve ara ara sancilarim giriyordu bebek ters oldugu icin beni acil sezeryana aldilar kan tahlil sonuclarini beklerken cok fazla titremem oldu icten sicaklik basiyo ama yime elinde olmadan titriyosun velhasıl saat 18.38de minik tospigimin o guzel sesini duydum o ani anlatamam hickirarak aglamaya basladim bir ara anestezi doktoru korktu bisey mi var iyi misin diye sordu halbuki ben mutluluktan agliyodum sonra melegimin yuzunu gordum ve sanki yeniden dunyaya geldim. 2gun hastane kaldiktan sonra taburcu olduk bu sefer emzirme maratonlari basladi duyuyo mu sut yetiyo mu mama versem mi biberona alisir mi diye deli sorular ve uykusuz geceler.. o uykusuz gecelerde o kucuk bakislari gordugunuzde inanin yorgunluk uykusuzluk kalmiyo. Ama dun sarilik nedeniyle yatis yaptik bilirubin 17.3 cikti yanimda odada fototerapi aliyo sadece besleyecegim zaman cikariyoruz bugun 15 altina duserse aksama evimize gidecegiz buyk ihtimalle duser dediler. rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin ve guzel bir sekilde mucizelerinize kavusun gec yazdigim icinde kusura bakmayin
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine Kıyamam yaKızlar günaydınbskn tebrik ederim okurken çok fena oldum, ne kadar güzel anlatmışsın, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin poğaçana
Bu arada başıma çok kötü bişi geldi kızlar, dün gece bişiler yapıştırırken silikon tabancasıyla, bi anda elime aktı 1 lira kadarne kadar ağladım bilmiyorum bi kaç katman derim soyuldu saatlerce Can'ım çok kötü yandı, berbattım. Elimde buz torbası acımla gece 2 gibi yorgunluktan sızdım. Neyseki yanması şu an geçti ama çok kötü oldum.
Ömürlü olsun canım o kadar güzel yazmışsın ki ağlattın valla beni.Allah analı babalı büyütsün bol sütun olsunSelam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Çıkan şey çok tatlı oluyor. Pamuk gibi. Fırından çıkmış poğça gibi :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Rabbim sizlere benden daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasıngibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?