• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok ıyı nasıl catlamadın kılo az mı aldın?bn o kadar mustela surmeme ragmen kırmızı kırmızo catladm:KK43:
Sanırım vücut yapısı ve genetik hiç bir krem vs de sürmedim ilk kızımda da çatlamadım şuan itibariyle de 14kg almış bulunmaktayım

srrbkl srrbkl ay ne güzel darısı bana olsun çünkü benimde ikinci bir Prensesim olacak bol sütlü günler dilerim ve Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...

Ben grip oldum kizlar benim biraz hafifledi bu sefer esim kv kp grip oldu dogursam dert dogurmasam dert. Hem dogsun istiom hem de bu gripten korkuom bebis icin:eek:

Ayyy hepsini yolla hastaneye iyileşip gelsinler hemen :) benimde eşim geçen hafta zor atlattı valla ilaçlar nane limonlar falan kurtulduk şükür, darısı sizinkilerin başına canım sen uzak dur hepsinden :))

Sağ ol Canım, üstünü kapatmadım hızlı iyileşecek inşallah :KK19:

Canım geçmiş olsun, bende 5-6 aylıkken komple sol elime kaynayan suyu dökmüştüm hala nasıl oldu nasıl yaptım diye düşünüp duruyorum, o an Şok'a girmiştim ve sonrasında girdiğim şok la bile yani dedim kesin bebeğimi kaybedicem, hareket etmişti de sürekli allahtan elimin yandığıyla kalmıştım, kabuk kabuk soyuldu sonra iz falan kalmadı şükür, başımıza ne kazalar geldi hamilelikte, anlatırız bunlarıda ilerde miniklere :))

Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) hayırlı olsun darısı bizim başımıza ..

Günaydın herkesee :anneadayı:
Bel bacak Ağrımla uyudum, uyandım, hatta adet sancısı da ekleniyo buna, dünkü ekstra fazla fazla yürüyüş yapmama bağlıyorum bunu ben tabi ..

Bakalım 39.haftayı görebilicekmiyim :KK53: tek tek doğuruyor millet valla bugün sıra kimde acabaaa :KK69: image.webp

Kızlar bu sabah çok fena sol kasığıma kramp gibi bi ağrı girdi 10 15 dakika sürdü korktum bişey oldu diye sizede böyle oldumu hiç

Bencede Fatos3458 Fatos3458 hazırlar belki :))

Valla benimkinin niyeti yok inmeye sanki :)) benimkinin genel gelişim hep 2 hafta önde kafası 3 hafta önde Can'ım benim dr da normal Dedi, biraz büyük kafalı olucak Dedi, seninkide birazcık büyük kafalı olucak demekki :)
Evet kafasının büyük olması genetik, ve doğumdan sonra normale dönüyor dedi zaten. Kafasının büyük olması da doğumu zorlaştırır mı acaba. Doktor normal doğuma engel değil dedi ama bakalım :(

Ultrason kagidinda 3 deger altalta yazar ya genelde, ilki kafa çevresi ölçümü ve ona göre haftası, ikinci göbek cevresi, ucuncusu de uyluk kemigi olcusu(fl yazan,bebisin boy ölçüsünü vermesi için 7 yle çarptığımız), her birinde ayri yazar, iste ilk yazan kafa olcumunde benimki de koca kafali cikiyo :))))) 2-3hafta önde benim bıdığın da kafasi :p
Evet canım biliyorum, fl*7 yaptığımda 49 küsür cıkıyo. Az kaldı artık koca kafalıların doğmasına :KK46:
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bir ömür geçirin. Darısı başımıza inşallah. :KK200:

Ben burdan da takip ediyorum kızlar. Haftasıyla uyumlumu diye. Ultrasonlar yanıltabiliyor cunku. Bunlara göre kafa ölçümü(Bdp) ve diğerleri de haftasıyla uyumlu gözüküyor.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 184
  • image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 160
  • image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 174
Gunaydin kizlar dogumlar artmaya basladi.heyecan artti valla.bebislerine kavusan annelerimiz Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.darisi basimiza.

Merhabalar ben nisan annesi olacağım inş size birşey sormak istiyorum. Maalesef doktorum hastaneden ayrıldı ve hastanemi de değiştirmek zorunda kaldım yana yakıla hastane arıyorum şimdi. Koşuyolu medipol hastanesine giden var mı aranızda acaba bi kaç şey sormak istiyorum giden varsa?
Doğumlarınız başlamıştır yavaş yavaş dimi Allah bir nefeste kurtarsın inş hepinizi ve sizden sonra da bizi inş :)

Tünaydın herkeslere:KK19:
Bana değişik bişeyler oluyor kızlar dün gece yoğun bi kıvamda jöle gibi şeffaf renkte akıntım oldu uyku sersemi çok umursamadım az önce tekrar oldu akıntıdan çok farklı normal akıntı peçeteyi ıslatıyoedu ama bu öyle değil :KK17: noluyor ya nişan açık pembe kahve değilmiydi ki ?

Evet kafasının büyük olması genetik, ve doğumdan sonra normale dönüyor dedi zaten. Kafasının büyük olması da doğumu zorlaştırır mı acaba. Doktor normal doğuma engel değil dedi ama bakalım :KK43:

Evet canım biliyorum, fl*7 yaptığımda 49 küsür cıkıyo. Az kaldı artık koca kafalıların doğmasına :KK46:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bir ömür geçirin. Darısı başımıza inşallah. :KK200:

Koca kafalılarımız doğsun artık :)))
Benim dr da geçen hafta şimdilik normal doğuma engel değil ama işte 39.haftaya kadar bekleyip gelmezse sorun olur Dedi doğum çok zor olur sen zorlanırsın demişti ... Amannnn artık bıraktım valla oluruna yapıcaklarımı yapıyorum bu hafta geldi geldi gelmedi keyfi bilir paşamızın :)))
Yarın gidicem bakalım kaç kilo oldu benim küçük dana'm :)

Tünaydın herkeslere:KK19:
Bana değişik bişeyler oluyor kızlar dün gece yoğun bi kıvamda jöle gibi şeffaf renkte akıntım oldu uyku sersemi çok umursamadım az önce tekrar oldu akıntıdan çok farklı normal akıntı peçeteyi ıslatıyoedu ama bu öyle değil :KK17: noluyor ya nişan açık pembe kahve değilmiydi ki ?

Nişan açık pembe yada kahverengi oluyo Can'ım, ovulasyon Zaman'ında olan şeffaf akıntı gibi bende de oluyo sanki bazen ama az az oluyo, Ağrı'n sızın falan var mı ?

bskn bskn bebiş Yalova doğumlu oldu yani :))
Bakalım bizim durumlar Nasıl olucak, squat, hurma, yürüyüş, merdiven, kegel egzersizlere devam :))

Ben avente güvenip silikon mu kauçuk mu diye araştırmadan aldım ama nuk gibi bi marka yaptiysa kullanilir niye kullanilmasin çöp olsun, her markanın farklı çeşitleri var, kimi silikon kimi kauçuk, neticede 0-6ay aldıysanız yenidoğan için uygundur, bence endise etme boş yere..

Ultrason kagidinda 3 deger altalta yazar ya genelde, ilki kafa çevresi ölçümü ve ona göre haftası, ikinci göbek cevresi, ucuncusu de uyluk kemigi olcusu(fl yazan,bebisin boy ölçüsünü vermesi için 7 yle çarptığımız), her birinde ayri yazar, iste ilk yazan kafa olcumunde benimki de koca kafali cikiyo :))))) 2-3hafta önde benim bıdığın da kafasi :p
Benimki de canım kafa büyük demek ki normal kafa gelişimi 40 haftaya gelince durur da vücut kafaya yetişir inşallah yoksa o kafa nasıl çıkar ordan

Back
X