2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bisey sorucam . Bugü eesimle emzik ve biberon aldik ama sanirim yanlis almisiz ve kutularini attim hepsinin. Yenidoğana silikon emzik aliniyormus biz oradaki görevliye sorduk kauçuk tavsiye eetti bizde nukun kauçuk eEmziğini aldik ve yine nukun 0-6 ay 125ml cam biberonunu aldik onunda ucu kauçuk cöpmü oldu simdi bunlar .

Bugün o kadar çok yürüdüm ki bana göre yani fazla yürüdüm :) 2-3 saat yürüdüm heralde en az, şu an belim bacağım kasığım heryerim ağrıyo tabi yorgunluktan ağrıyordur, dalga geçiyorum kendimle bu kadar yürüme rekorumla kesin bu gece doğururum

Benim Bebek doğum kanalına falan inmedi aksine yukarı yukarı tırmanıyor, midemi delicek o ayaklarıyla, karnım hala yukarda zaten anlaşılıyor, yok bizimki inmicek aşağı kesin, o koca kafasını şu an 41haftalık falan kafası, Nasıl sokucak ki kanala :s offf bide ben gittim bugün papatya çayı ve böğürtlen yaprağı çayı aldım onları içicem yarından itibaren rahim kasılmalarına ve doğum sonrası fazla kanama olmasın diye etkiliymiş ..

Benim midem rahatladı, hafiften düşmeye başladı karnım. Senin de düşer merak etme. Son anda sancıyla kanala girenleri duyuyorum Başı aşağıda ne de olsa. Bu bebeğin başının önde olması ne oluyo? Benim gelişimi normale döndü ama baş gelişimi önde dedi. Bu sorun değil. Cok sık rastlanan bir durum dediZ Ultrason kağıtlarında ki ölçümlere bakınca haftasıyla uyumlu gözüküyo gerçi. Ama doktor baş gelişimi önde dedi.

Ayy benimde sanki ağzıma giricem karnım bebeğim döndü mü bilmiyorum kızlar umarım dönmüştür siz tekmeleri tam olark nerde hissediyosınuz

Ayy benimde sanki ağzıma giricem karnım bebeğim döndü mü bilmiyorum kızlar umarım dönmüştür siz tekmeleri tam olark nerde hissediyosınuz
Göbek deliğimin etrafında. Ve resmen belimin sırtıma doğru olan bitiminde. Kaburgamın altında. Ayaklarını oraya uzatıyor demekki.

Kizlar bizim bilirubin degerimiz dusmus taburcu olacagiz birazdan

Gözün aydınnn :))

Paylastigin iyi oldu canim sagol

Gözün aydınn, Allah bağışlasın saglikla mutlulukla büyüsün insallahh :)

Benimde inmedi bi inik bi yukari tirmanio gibi zaten bu aralar midem bi garip bulantim var cikolata yiyince rahatliyorum cok çıkıyorum wcye geceleri kasık agrimdan uyuyamiorum inleye inleye bi şekilde uyuya kalıyorum neyseki pazartesi günü Sezeryan için testler hazirliklar yapilcak yatis verirlerse ayy dogurup geliyomusum bide

oyyy maşallah gözün aydıın

Kızlar doğum yapan arkadaşların bi listesini mi yapsak ya

Bencede Fatos3458 hazırlar belki :))

Valla benimkinin niyeti yok inmeye sanki :)) benimkinin genel gelişim hep 2 hafta önde kafası 3 hafta önde Can'ım benim dr da normal Dedi, biraz büyük kafalı olucak Dedi, seninkide birazcık büyük kafalı olucak demekki :)

Bende ptesi gidicem bakıcak açılma falan varmı çatı müsaitmi diye, Bebek kaç kg oldu ona göre konuşucaz Nasıl bir yol izliceğimi :))

Ben grip oldum kizlar benim biraz hafifledi bu sefer esim kv kp grip oldu dogursam dert dogurmasam dert. Hem dogsun istiom hem de bu gripten korkuom bebis icin

Iyi aksamlar hanimlar etrafimda gorenler karnin inmis diyor sizde durumlar nasil ?
Gecen hafta Salı gittim canım. .şimdi bu salı son kontrol 22 sinde dogum
Hadi hayirlisi saglikli bir sekilde alin kucaginiza ins bnde 35+1deyim gorenler karnin inmis diyor tedirgin oldm pazartesi kontrolum var bakalim ne diyeck doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…