Benim midem rahatladı, hafiften düşmeye başladı karnım. Senin de düşer merak etme. Son anda sancıyla kanala girenleri duyuyorum Başı aşağıda ne de olsa. Bu bebeğin başının önde olması ne oluyo? Benim gelişimi normale döndü ama baş gelişimi önde dedi. Bu sorun değil. Cok sık rastlanan bir durum dediZ Ultrason kağıtlarında ki ölçümlere bakınca haftasıyla uyumlu gözüküyo gerçi. Ama doktor baş gelişimi önde dedi.Benim Bebek doğum kanalına falan inmedi aksine yukarı yukarı tırmanıyor, midemi delicek o ayaklarıyla, karnım hala yukarda zaten anlaşılıyor, yok bizimki inmicek aşağı kesin, o koca kafasını şu an 41haftalık falan kafası, Nasıl sokucak ki kanala :s offf bide ben gittim bugün papatya çayı ve böğürtlen yaprağı çayı aldım onları içicem yarından itibaren rahim kasılmalarına ve doğum sonrası fazla kanama olmasın diye etkiliymiş ..
Göbek deliğimin etrafında. Ve resmen belimin sırtıma doğru olan bitiminde. Kaburgamın altında. Ayaklarını oraya uzatıyor demekki.Ayy benimde sanki ağzıma giricem karnım bebeğim döndü mü bilmiyorum kızlar umarım dönmüştür siz tekmeleri tam olark nerde hissediyosınuz
Kizlar bizim bilirubin degerimiz dusmus taburcu olacagiz birazdan
Mrb kızlar bgn çatı muayenem vardı biraz gıcık bişi olduğu kesin üstelik 2 gündür tuvalete çıkamadığımdan bağırsaklarım dolu olduğu için doktorum tam anlayamadım dedi haftaiçi wc e çıktığın gün gel tekrar bakacağız dedi sizede bu konuda belki fayda olur diye paylaşmak istedim ayrıca 2 cm e yakın açılmam varmış sanırım bizimki biraz erken gelecek gibi
Gözün aydınn, Allah bağışlasın saglikla mutlulukla büyüsün insallahh :)Veeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza
Gecen hafta Salı gittim canım. .şimdi bu salı son kontrol 22 sinde dogumMasallah kacta gitmistinuzde kilosu oyleydi 22 subatta dogucak mi
oyyy maşallah gözün aydıınVeeee Cuma gunu dun oglen saat 10.10 gece ogluma kavustum bacilarim
Nst yede baglandim hep 4-6 arasiydi fakat diikislerimde epey esneme olmus ...
Genel anestezi aldim 1.5 saat ameliyatim surmus ...
Cok sukur oglumda ben de cok iyiyiz
Yanima verdiler sukur...Su anda 3. Askimi izliyorum
Darisi basiniza
Kızlar doğum yapan arkadaşların bi listesini mi yapsak ya
Benim midem rahatladı, hafiften düşmeye başladı karnım. Senin de düşer merak etme. Son anda sancıyla kanala girenleri duyuyorum Başı aşağıda ne de olsa. Bu bebeğin başının önde olması ne oluyo? Benim gelişimi normale döndü ama baş gelişimi önde dedi. Bu sorun değil. Cok sık rastlanan bir durum dediZ Ultrason kağıtlarında ki ölçümlere bakınca haftasıyla uyumlu gözüküyo gerçi. Ama doktor baş gelişimi önde dedi.
Benimde inmedi bi inik bi yukari tirmanio gibi zaten bu aralar midem bi garip bulantim var cikolata yiyince rahatliyorum cok çıkıyorum wcye geceleri kasık agrimdan uyuyamiorum inleye inleye bi şekilde uyuya kalıyorumneyseki pazartesi günü Sezeryan için testler hazirliklar yapilcak yatis verirlerse ayy dogurup geliyomusum bide
Hadi hayirlisi saglikli bir sekilde alin kucaginiza ins bnde 35+1deyim gorenler karnin inmis diyor tedirgin oldm pazartesi kontrolum var bakalim ne diyeck doktorGecen hafta Salı gittim canım. .şimdi bu salı son kontrol 22 sinde dogum
Hadi hayirlisi olsun inşallah normal olur heycan basıyor günler yaklastikca :)Bende ptesi gidicem bakıcak açılma falan varmı çatı müsaitmi diye, Bebek kaç kg oldu ona göre konuşucaz Nasıl bir yol izliceğimi :))
Hadi hayirlisi olsun inşallah normal olur heycan basıyor günler yaklastikca :)
Sağ ol Canım, üstünü kapatmadım hızlı iyileşecek inşallahÇok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine Kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?