Sanırım vücut yapısı ve genetik hiç bir krem vs de sürmedim ilk kızımda da çatlamadım şuan itibariyle de 14kg almış bulunmaktayımCok ıyı nasıl catlamadın kılo az mı aldın?bn o kadar mustela surmeme ragmen kırmızı kırmızo catladm
Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Çok sağ ol Canım, çok şükür iyiyim sadece sol elimi kullanamıyorum şu anGecmş olsun canım ıyı mısın?
Ben grip oldum kizlar benim biraz hafifledi bu sefer esim kv kp grip oldu dogursam dert dogurmasam dert. Hem dogsun istiom hem de bu gripten korkuom bebis icin
Sağ ol Canım, üstünü kapatmadım hızlı iyileşecek inşallah
Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Benim de gece 5 gibi adet sancisi gibi sancim oldu 20 dk fln surdu cok korktum ama kramp seklinde degildiKızlar bu sabah çok fena sol kasığıma kramp gibi bi ağrı girdi 10 15 dakika sürdü korktum bişey oldu diye sizede böyle oldumu hiç
Evet kafasının büyük olması genetik, ve doğumdan sonra normale dönüyor dedi zaten. Kafasının büyük olması da doğumu zorlaştırır mı acaba. Doktor normal doğuma engel değil dedi ama bakalımBencedeFatos3458 hazırlar belki :))
Valla benimkinin niyeti yok inmeye sanki :)) benimkinin genel gelişim hep 2 hafta önde kafası 3 hafta önde Can'ım benim dr da normal Dedi, biraz büyük kafalı olucak Dedi, seninkide birazcık büyük kafalı olucak demekki :)
Evet canım biliyorum, fl*7 yaptığımda 49 küsür cıkıyo. Az kaldı artık koca kafalıların doğmasınaUltrason kagidinda 3 deger altalta yazar ya genelde, ilki kafa çevresi ölçümü ve ona göre haftası, ikinci göbek cevresi, ucuncusu de uyluk kemigi olcusu(fl yazan,bebisin boy ölçüsünü vermesi için 7 yle çarptığımız), her birinde ayri yazar, iste ilk yazan kafa olcumunde benimki de koca kafali cikiyo :))))) 2-3hafta önde benim bıdığın da kafasi
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bir ömür geçirin. Darısı başımıza inşallah.Kizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
Evet kafasının büyük olması genetik, ve doğumdan sonra normale dönüyor dedi zaten. Kafasının büyük olması da doğumu zorlaştırır mı acaba. Doktor normal doğuma engel değil dedi ama bakalım
Evet canım biliyorum, fl*7 yaptığımda 49 küsür cıkıyo. Az kaldı artık koca kafalıların doğmasına
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bir ömür geçirin. Darısı başımıza inşallah.
Tünaydın herkeslere
Bana değişik bişeyler oluyor kızlar dün gece yoğun bi kıvamda jöle gibi şeffaf renkte akıntım oldu uyku sersemi çok umursamadım az önce tekrar oldu akıntıdan çok farklı normal akıntı peçeteyi ıslatıyoedu ama bu öyle değilnoluyor ya nişan açık pembe kahve değilmiydi ki ?
Benimki de canım kafa büyük demek ki normal kafa gelişimi 40 haftaya gelince durur da vücut kafaya yetişir inşallah yoksa o kafa nasıl çıkar ordanBen avente güvenip silikon mu kauçuk mu diye araştırmadan aldım ama nuk gibi bi marka yaptiysa kullanilir niye kullanilmasin çöp olsun, her markanın farklı çeşitleri var, kimi silikon kimi kauçuk, neticede 0-6ay aldıysanız yenidoğan için uygundur, bence endise etme boş yere..
Ultrason kagidinda 3 deger altalta yazar ya genelde, ilki kafa çevresi ölçümü ve ona göre haftası, ikinci göbek cevresi, ucuncusu de uyluk kemigi olcusu(fl yazan,bebisin boy ölçüsünü vermesi için 7 yle çarptığımız), her birinde ayri yazar, iste ilk yazan kafa olcumunde benimki de koca kafali cikiyo :))))) 2-3hafta önde benim bıdığın da kafasi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKizlar 22.47de ikinci kızımı kucağıma aldım. Ikimizde iyiyiz şu an. Rabbim sizleri de sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?