Nişan açık pembe yada kahverengi oluyo Can'ım, ovulasyon Zaman'ında olan şeffaf akıntı gibi bende de oluyo sanki bazen ama az az oluyo, Ağrı'n sızın falan var mı ?
Bence kasilmalarin yoksa bekle cunku dogumdan 1-2 hafta once de olabilir yaziyor Doktorunu arayip danisabilirsin rahatlatir belkiTam bende olduğu gibi anlatmış jölemsi bi kütleydi zatenşimdi ben neyapayım umursamadan bekliyim mi yoksa bebek geliyor diye heyecanmı yapayım ayy kalbim küt küt atıyor
Buyur canim ben gidiyorum ne sormak istersinMerhabalar ben nisan annesi olacağım inş size birşey sormak istiyorum. Maalesef doktorum hastaneden ayrıldı ve hastanemi de değiştirmek zorunda kaldım yana yakıla hastane arıyorum şimdi. Koşuyolu medipol hastanesine giden var mı aranızda acaba bi kaç şey sormak istiyorum giden varsa?
Doğumlarınız başlamıştır yavaş yavaş dimi Allah bir nefeste kurtarsın inş hepinizi ve sizden sonra da bizi inş :)
Hangi doktora gidiyosun canım acaba? Leyla hanım ve sema hanım çok yoğun iyiler ama ilgilenemiyolar diyolar. Doktorun ve hastane hakkında görüşlerini yazarmısın sana zahmet. Doğum ücretlerini biliyorsan bi de onu şimdiden sağolBuyur canim ben gidiyorum ne sormak istersin
Yüksekliği normal beşikler gibi aynalı şifonyerimle aynı yükseklikte ufak değiş yani alabilirsin çok kullanışlı bir beşik benceSiremimS canım ya sen agashi beşik almıştın ya onun yüksekliği ne çokmu düşük duruyor yoksa normalmi internetten kurulumunu izlerken gözüme çok ufakmış gibi geldi müsait olunca yanında durarak bir foto çekermisin sadece çokmu yere yakın yoksa değilmi banamı öyle geliyor bileyim çünkü ben şimdilik kendi odama koyacağım daha sonra kendi odasına alacam bizim yatağın çok aşağısında kalmasın istiyorum ona göre bende sipariş vereceğim de çok yazdım kusura bakma
Annoomm, nişana yakın bişeydir bence, çünkü akıntı kıvamını geçmişsin artık, yani bi değişiklikler var belliki :)) ama panik yapma daha zamanın vardır, hazırlıkların tamamsa eğer keyfini çıkararak bekle ağrı sancı yoksaTünaydın herkeslere
Bana değişik bişeyler oluyor kızlar dün gece yoğun bi kıvamda jöle gibi şeffaf renkte akıntım oldu uyku sersemi çok umursamadım az önce tekrar oldu akıntıdan çok farklı normal akıntı peçeteyi ıslatıyoedu ama bu öyle değilnoluyor ya nişan açık pembe kahve değilmiydi ki ?
Allah ım yardım etsin artık bi şekil çıkacaklarBenimki de canım kafa büyük demek ki normal kafa gelişimi 40 haftaya gelince durur da vücut kafaya yetişir inşallah yoksa o kafa nasıl çıkar ordan
Ayy abartma canım benim, yorma kendini, hepsini de bigünde yapmayıver aman dikkat et4saattir ev temizliyorum dinlene dinlene belim başım koptu valla lavobalar ve yatak odasının tozu kaldı ama bende de güç kalmadı
Tam bende olduğu gibi anlatmış jölemsi bi kütleydi zatenşimdi ben neyapayım umursamadan bekliyim mi yoksa bebek geliyor diye heyecanmı yapayım ayy kalbim küt küt atıyor
Ne yaptın Can'ım devam ediyomu hala, doktoruna ulaşıp bir sor bence ama sancın, kanaman falan yoksa Yinede heyecan yapma bence
Çok teşekkür ederim canım cevabın için eşimde çok beğendi o modeli kesin ondan alacağız bu arada kendini fazla yorma zaman az kaldı dikkat etmek lazımYüksekliği normal beşikler gibi aynalı şifonyerimle aynı yükseklikte ufak değiş yani alabilirsin çok kullanışlı bir beşik bence
Bırak canım onlar da kalsın. Sonra da yaparsın dinl3n biraz4saattir ev temizliyorum dinlene dinlene belim başım koptu valla lavobalar ve yatak odasının tozu kaldı ama bende de güç kalmadı
Ay hadi hayırlısı sağlıkla kurtul inşallahczindab biraz internette araştırdım bu jölemsi kütleden sonra nişan gelirmiş yani ömce tıkaç atılır sonra açılmaya başlarmış eğer kahve veya pembe renge dönerse nişan olduğuna emin olabilirim
Hayır canım 2-3 kere geldi kütle gibi bişey düşerken farklı hissettim zaten akıntı değildi... gebe kursundak eveye sordum nişandır dedi sancılarını takip et artarsa drunla konuş dedi ama şimdilik bi ağrım yok hafif sancılar var ama kendimi dinlersem gissediyorum...bi telaşla kalktık evi temizledikbakalım neler olcak ilerleyen saatlerde
Canım işleri kafana hiç takma mesafe uzaksa da git gel zor olur 37. 38. Haftan dan sonra çağır gelsin gelecek kişi. İşler o zamanda yapılır. 38. Haftadan sonra da her an gelebilir diyor doktorlar öyle yapabilirsin bence. Benim de annem babam gelicek uzaktan öyle yapmayı düşünüyoruzKizlar anneniz ya da dogumda veya oncesinde kim yanininZda kalcaksa ne zaman gelcek ozellikle gurbette olanlar bn temizlik ve hazirlik icin cagirdim ama daha cok var dimi 18 mart gozukuo suan digum.normal olursa dogum aonrasi da kalsa cok olcak evde dedem babam abim var hizmet bekleyen . Suan isleri bititp geri mi.donse daha mantikli.olur sizce doguma yakin gelse. Ama iste ya erken olursa tek basimayim napcam bilmiorumkafam cok kariisk kendimi hic iyi hissrtmiroum son zamanlarda
Iyi aksamlar hanimlar etrafimda gorenler karnin inmis diyor sizde durumlar nasil ?
Hadi hayirlisi saglikli bir sekilde alin kucaginiza ins bnde 35+1deyim gorenler karnin inmis diyor tedirgin oldm pazartesi kontrolum var bakalim ne diyeck doktor
Ins bakalim yarin kontrol var doktor ne dicekAmin canım sağolasın. . Daha erken gelmesin seninki beklesin azcık daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?