- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.521
Slm kızlar nasılsınız biz bugün akşam doktora gittik kese göründü cok sukur inslh herkes sağlık saglim kucağına alır minnakini
İnşallah cnm maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar nasılsınız biz bugün akşam doktora gittik kese göründü cok sukur inslh herkes sağlık saglim kucağına alır minnakini
gozun aydin canim kese kac mm dedi kac haftalikmis minakin benim.kese dun 5. mm dedi insallah kalplerinide duyariz pit pit pitSlm kızlar nasılsınız biz bugün akşam doktora gittik kese göründü cok sukur inslh herkes sağlık saglim kucağına alır minnakini
Silik çıktığı gün degerim 32 çıktı bugünde çok sukur keseyi gördük
Bence görürsün canım, gönlünü ferah tut. allahım benim gibi bekleyen herkese de nasip etsin bir an önce keseciklerimizi görmeyiMerabalar kızlar yazmıştım görmednz galiba salı günü doktra gittik kese varla yok arası net değl dedi cumartesi günü gitsem görürmüyüm yoksa Birz daha beklemelimiyim... Çok heyecanlıyım çok bekledik.. Sağlıkla kucaklarımız dolar İnşlh. Darısı tüm isteyenlere...
Merhaba öncelikle tebrik ederim.Ben izmirdeyim alsancak gazi hastanesine gidiyorum doktorum Günay bey çok memnunum çok ilgili...Ondan önce kızılkanat doktorlar sitesinde dilaver alper beye gitmiştim ondan da çok memnundum tavsiye ederim ikisinideMerhaba kızlar bende bugün doktora gittim çok şükürki keseyi gördük mercimeğim büyümeye başlamış 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicem ..Buarada aranızda izmirde olan varmı varsa hangi hastanelere gidiyorsunuz ben şuan hasan ulaş başyurta gidiyorum ama başka doktorlara gitmek istiyorun fikir verirseniz sevinirim
Bence görürsün canım, gönlünü ferah tut. allahım benim gibi bekleyen herkese de nasip etsin bir an önce keseciklerimizi görmeyi
Canım benim çok sevindim darısı bizlerin başına, amin inşallah.41 kere maşallahSlm kızlar nasılsınız biz bugün akşam doktora gittik kese göründü cok sukur inslh herkes sağlık saglim kucağına alır minnakini
Canım asilama yaptırdım ben. 14. Gündü test günüm 11. Gün içimden geldi ve silik çıktı. Pko olduğum için adet üzerinden değil aşılama gününe gore yaptım testi . 32 yı geçen hafta pazartesi gördüm çarşamba 116 çıktı bir hafta sonrası da keseyi gorduk bende masallahimi kondurayim
Katlanır inşallah canım stres yapmaGünaydın anneler... Ben kan tahlili yaptm saat 4 te alacm İnşlh... Dua edin kızlar değerm katlansın..
Aramıza hhoşgeldin cnm umarım hersey gönlünce olurMerhabalar. 6 yıllık evliyim. Geçen seneye kadar kariyer için ve biraz da korkudan erteledim durdum bebek sahibi olmayı. Sonra da denedik olmadı. Moralimiz bozuldu. Yazdan sonra tedaviye başlarız demiştik. Malum akademisyenler de öğretmenler gibi öğretim dönemlerinin en uygun zamanına denk getirmeye çalışıyor hamileliği. Ama hayat sizin planlarınıza göre akmıyor. 8 mart dünya kadınlar gününde hamile olduğumu öğrendim. Dün kan testi yaptırdım inanmadığım için. Elbette daha ne kese, ne bebek hakkında bilgim yok ama öyle olmayacak zamanda ve öyle sürpriz oldu ki. Umarım tamamına erer ve Kasım annelerine katılırım.
İnşallah görürsün canım. Stres yapma annesiGünaydın kızlar benimde son 2 gün cumartesiyi iple çekiyorum bebişimi görsem inşallah.