- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.481
Benim de pazartesi sonucum beta 675 bugun beta 1905 :)Kızlar sonucumu aldım
657 olmus, inşaallah her şey yolunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de pazartesi sonucum beta 675 bugun beta 1905 :)Kızlar sonucumu aldım
Güzel düşün güzel olsun.. psikolojimiz hamileligimizi çok etkiliyormuş. Canım bebek önce kanından besleniyor. Istersen hamilelik takibi programları var onu indir günlük bebeğin gelişimini ve kendindeki değişimi takip edebilirsinDoğru diosn cnmcm.Şuan kese oluşmadı ama benden almaya baslio dimi.
Önceden kimyasal yasadgm için hâlâ içimde bi endişe var kese görünmeden pek rahatlayamiicm da.Güzel olcakms gibi hissediorm inşallah bakalm
değerin iyi artmış canım, sorun olduğunu sanmıyorum, haftaya görünür büyük ihtimal kese yani değerin 1500 ün üstünde olduğundaKızlar sonucumu aldım
Allah korusun cnmcm.nasipse her türlü olcak engel olamayız aslında.Sen vitaminlrne yemene içmene dikkat et bence.Ben şuan mesela progestan kullaniorm düşük önleyici olarak ama bazı doktorlar düşüne etkisi yok dioms bazıları faydadan çok zararı var dioms.ondan hatlar da karisabilio yani
Benim de pazartesi sonucum beta 675 bugun beta 1905 :)
Cuma tekrar vericem, inşaallah seninki gibi sonuç elde ederim canımBenim de pazartesi sonucum beta 675 bugun beta 1905 :)
Güzel düşün güzel olsun.. psikolojimiz hamileligimizi çok etkiliyormuş. Canım bebek önce kanından besleniyor. Istersen hamilelik takibi programları var onu indir günlük bebeğin gelişimini ve kendindeki değişimi takip edebilirsin
Bencede öyle canım ama Dr teyze saolsun, binbir türlü şey söyledi, muhtemelen geç döllenme oldudeğerin iyi artmış canım, sorun olduğunu sanmıyorum, haftaya görünür büyük ihtimal kese yani değerin 1500 ün üstünde olduğunda
Herkeste gelişim aynı olmasa bile, genelde nokta kadar da olsa o hafta içerisinde yaźanlar sağlıklı gebelikte gerçekleşiyor, günleri sende 3 gün önde olur bende geride o ayrı...Indirdim cnm da Sanki o önde gidio gibime gelina göre 27.günde kese olusuo.ama bizim gorunmuo.ondan pek takip edesim gelmio bilgileri aliorm sadece okuyrm.acaba kese suan oluştu da goruleblcek büyüklüğe mi gelmedi.ordaki gelişim doğru mu diosun.
tabi orasi öyle canim ama iste düsünmedende edemiyor insan. Yememe icmeme baya dikkat etmeye basladim artik. Kahvalti ediyorum en azindan :) Bende Progestan kullaniyorum canim, insallah biz zararini degilde yararini görürüz
Herkeste gelişim aynı olmasa bile, genelde nokta kadar da olsa o hafta içerisinde yaźanlar sağlıklı gebelikte gerçekleşiyor, günleri sende 3 gün önde olur bende geride o ayrı...
:) stres yok, daha zaten minnacık o annesi... doktor bakalım ne diyecek, bebekler iyi olsun da varsın literatürdeki açıklamalar tutmasınİşte bende daha doktorla konusamadm Kaç haftalık vs.die çünkü şuan sadece kanda var.4 hafta 2 günlük falan ama değerim düşük gibi onda acaba 2 3 haftalık mi die dusunuyrm.Önemli değil ya sağlıklı olsun inşallah.da.o takibi doktor atiorm 4 haftalık dediği zaman daha ozumseyerek takip edicm.Ama suanda da bakmış değilim.takiptym
Bende bugün çok koşturdum.Sanki kasiklrmda bişeyler hissediorm ara ara.ağrı gibi rahatsız etmio ama gaz gibi hafif sancı gibi.normal bişey o zaman sevindim.belirti görünce seviniorm da İnşallah hamileliğim dvm edio die hissediyorm. leke kanama renkli akıntı olmaması da beni ekstra memnun edio.inşallah bakalm hayırlısi
:) stres yok, daha zaten minnacık o annesi... doktor bakalım ne diyecek, bebekler iyi olsun da varsın literatürdeki açıklamalar tutmasın
Bende geçen hafta dahiliye için doktora gitmistim sol kasigim agrimisti toparlayarak döndüydüm . çok sukur bisi olmadı bende bi bel ağrısı başka belirti yok . sağlıkla dokuz ayı tamamlariz inşallah
canim.verebiliyorsan bugun kanda baktir yada yarin sabah saglik ocaginda sabah kanda baktir bence gebelik baslamis silikte olsa cikiyor bthcg hadi insallah cnmMerhaba hanımlar sanırım bende aranıza katılcam bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapcam umarım çizgi netleşir sonrada kan vermeyi düşünüyorum sizin idrar testleriniz nasıl çıkmıştı? ?
Çok sevindim canım benim maşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinKıZlar ben de kan verdim devit 3 düşük çıktı. 5 martta 397 olan değerim de 3681 çıktı. Bebeği göremedik. Ama çok şükür dış gebelik değilmiş. Siyah da olsa içinde şimdilik susamtanem yani bebeğim var