- 9 Aralık 2013
- 132
- 132
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.501
Meraba kızlar hayırlı uğurlu olsun bebislerimiz darısı tüm isteyenlere inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın çok sevindimSelam hatunlar biz geldik çok sukur keseyi gördük
Kızlar bende şimdilik baş dönmesi, bulantı yada ağrı gibi bir belirtilerim yok sadece biraz göğsüm hassaslaştı. Umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz
hosgeldin canim sormak istedigin varsa arkadaslar cvp verirler canimMeraba kızlar hayırlı uğurlu olsun bebislerimiz darısı tüm isteyenlere inşallah
Merhaba hanımlar sanırım bende aranıza katılcam bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapcam umarım çizgi netleşir sonrada kan vermeyi düşünüyorum sizin idrar testleriniz nasıl çıkmıştı? ?
canim.verebiliyorsan bugun kanda baktir yada yarin sabah saglik ocaginda sabah kanda baktir bence gebelik baslamis silikte olsa cikiyor bthcg hadi insallah cnm
Daha doktora gitmedim kuzum nasip olursa Cumartesi gideceğim. Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. Bugün akşam üzeri kasıklarım patlıcakmış gibi oldu gazmış galiba bende de gaz sorunu başlamak üzereBenim göğüs ucumn rengi koyulasmaya bile başladı.Çok erken gibi geldi ama inşallah sürecin sağlıklı ilerledgnn belirtisidr.benm gaz problemim dvm edio.progestann etkisinden dolayı Belki arada baş dönmesi ve aşırı halsizlgm var.seninde 4.haftayms cnmcm kese görünmedi henüz dimi
Canım ben sefaköy medipole gidiyorum. Geçen yılda hamileligimi de oraya gitmiştim daha sonra kürtaj olmam gerekti kürtaja girerken tüm hemşireler doktor çok ilgiliydi beni rahatlatmaya çalıştılar hep. Evime yakın olduğu için seçtim ama yenidogann yoğun bakım yokmuş o yüzden başka bir hastaneye mi gitsem diye düşündüm. Doktorum da tuba tarhan iyi bi doktor
Benim ki de çok silik çıkmıştı .
Peki şuan herşey yolunda mı kan verdin mi kan sonucu nasıl çıktı? ?
Canım batın olduğu gün mü Silik çıktı ? ve 32 değerin çıktıktan kaç gün sonra keseni gördün kuzum ? 41 kere maşallahımı da kondurayımSilik çıktığı gün degerim 32 çıktı bugünde çok sukur keseyi gördük
Erken başladım canım ama zor kullanması, ama önemliyse kullancaz mecbur dikkat edeyim inşFolik asite hamilelik başlamadan en az 2 ay önce başlanıp hamileliğin ilk 3 ayı mutlaka kullanılması gerekiyor.onu ihmal etme, bebeğin gelişimi için çok önemli
Canım batın olduğu gün mü Silik çıktı ? ve 32 değerin çıktıktan kaç gün sonra keseni gördün kuzum ? 41 kere maşallahımı da kondurayım