- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.541
İnşallah katlanır canım benimGünaydın anneler... Ben kan tahlili yaptm saat 4 te alacm İnşlh... Dua edin kızlar değerm katlansın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah katlanır canım benimGünaydın anneler... Ben kan tahlili yaptm saat 4 te alacm İnşlh... Dua edin kızlar değerm katlansın..
Degeriniz gayet yüksek çıkmış maşallahBenim değerim 3348. Ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Katlanması mı gerekiyor? Umarım angel_love'ın ki katlanır. Çok acemi yakalandım ben.
Aramıza hoşgeldin canım. Allahım hepimizinkini tamamına erdirir inşallahMerhabalar. 6 yıllık evliyim. Geçen seneye kadar kariyer için ve biraz da korkudan erteledim durdum bebek sahibi olmayı. Sonra da denedik olmadı. Moralimiz bozuldu. Yazdan sonra tedaviye başlarız demiştik. Malum akademisyenler de öğretmenler gibi öğretim dönemlerinin en uygun zamanına denk getirmeye çalışıyor hamileliği. Ama hayat sizin planlarınıza göre akmıyor. 8 mart dünya kadınlar gününde hamile olduğumu öğrendim. Dün kan testi yaptırdım inanmadığım için. Elbette daha ne kese, ne bebek hakkında bilgim yok ama öyle olmayacak zamanda ve öyle sürpriz oldu ki. Umarım tamamına erer ve Kasım annelerine katılırım.
Merhaba hanımlar sanırım bende aranıza katılcam bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı yarın sabah tekrar yapcam umarım çizgi netleşir sonrada kan vermeyi düşünüyorum sizin idrar testleriniz nasıl çıkmıştı? ?
Degeriniz gayet yüksek çıkmış maşallah
Şimdi kan verdiğiniz günden bir gün sonra yani atıyorum dün vermişsenizz cuma gün tekrar km vereceksiniz ve Degeriniz 6600 kusur bir şey çıkarsa yani 2 katı artmissa sağlıklı bir gebeliktir. Ama zaten değer 5000 falan oldu mu kese rahat görünür
Katlanır inşallah canım stres yapma
Benim değerim 3348. Ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Katlanması mı gerekiyor? Umarım angel_love'ın ki katlanır. Çok acemi yakalandım ben.
Mehaba canım degerın çok guzel. Bence 4 güne kese görünür hayırlı olsun Akademisyensin sanırım. Bende hazırlanıyorum akademsyenlik için :)Benim değerim 3348. Ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Katlanması mı gerekiyor? Umarım angel_love'ın ki katlanır. Çok acemi yakalandım ben.
1500 ü geçince görünüyor, cuma 2200 lerde olur değerin pazartesi rahat görürsün,Kızlarr benim dünki bhcg degerim 1157.0 iki gün öncesi de 452,03 çıkmıştı yani degerım güzel artıyor çok şükür. Keseyi bhcg kaç ken gördünüz.?? Ben pazartesi görebılır mıyımm
Hayır canım 2 güne ikikatıdan fazla artıyor benım yani 6000 lerde oluyor. İnşaallah görebılırım :)1500 ü geçince görünüyor, cuma 2200 lerde olur değerin pazartesi rahat görürsün,
pazartesi adetin kaç gün geçmiş oluyor?
canim.bthcg ile ilgisi yok kesenin benim.kardesim 780 le keseyi gordu kese olcumu 5mm kisiden kiisiye degisiyor hemde 4+4 du goruldugundeKızlarr benim dünki bhcg degerim 1157.0 iki gün öncesi de 452,03 çıkmıştı yani degerım güzel artıyor çok şükür. Keseyi bhcg kaç ken gördünüz.?? Ben pazartesi görebılır mıyımm
H a evet ben yanlış anladım haklısınz yarın ki degerım o civarlarda olursa pazartesi rahat görebılırım inşaallah1500 ü geçince görünüyor, cuma 2200 lerde olur değerin pazartesi rahat görürsün,
Mehaba canım degerın çok guzel. Bence 4 güne kese görünür hayırlı olsun Akademisyensin sanırım. Bende hazırlanıyorum akademsyenlik için :)
Sseninle aynı sat cnm kese yi gordunmu[/QUOTE]SeninleaAyniyizzzcnmSare Lavinya, post: 45546982, member: 657155"]1500 ü geçince görünüyor, cuma 2200 lerde olur değerin pazartesi rahat görürsün,
Canim İ ngiizce halletmeye calisiyorum. Ben jeoloji muhendisligi mezunuyum. Bu arada tecrubelerinden yararlanmak isterim cunku en buyuk hayalimNe güzel, umarım istediğin gibi, istediğin yerde olur. Ben Hacettepe'deyim. Neler yapıyorsun hazırlık derken? Bu arada bilgi için de teşekkürler. Salı gününe aldım doktor randevusunu.